Soligt värre ;)

God morgon solstrålar! Eller ja, det var inte så mycket sol ute när jag kollade ut genom fönstret.. hehe.
Men men, nu ska jag börja fixa mig lite snabbt. Måste åka till arbetsförmedlingen bla. och så måste jag köpa en födelsedagspresent till min far som fyllde år igår!
Så nu är det lite bråttom ;) Min söta älskling ringde mig för ett tag sedan och sa att han glömt packa ner kalsonger och tshirtar, haha! Så jag ska välja ut några till han och ta med...

Vi hörs senare!
PUSSS<3

Finest?

Som sagt så ska jag ju renovera min blogg som jag skrev i mitt förra inlägg.
Ja, då menar jag bloggens design, sättet jag skriver på osv.. Men jag har också funderat på att byta blogg adress, alltså jag funderar på att börja blogga hos finest.se!
Jag funderar och funderar, men "renoveringen" börjar imorn, för idag är jag helt slut och har inte tillgång till alla mina bilder som jag vill ha till bloggen ;)
Snart så ska jag lägga mig i sängen och mysa med min snygging. Dock mår jag fett illa då jag svullat i mig en glass PLUS några chips.. Åhh vilken ångest! Men men, lite massage på magen så blir det bra ;)

Bye bitches, kiss!

NU ÄR JAG IGÅNG!

Hallå bloggen!
Som ni märkt så har jag inte skrivit något i min blogg på såå länge..
Men nu ska det ändras! Jag ska göra om hela min blogg, en hel renovering! Ni kommer märka att den kommer bli mycket bättre.
Så hold on ;)

ÅHH

Är ganska full just nu! Har precis kommit hem med en txi från sollentuna!
PUSS

RSS 2.0