Jobbigt läge.

Jag har blivit sämre. Jag mår verkligen piss, har feber kan knappt andas och så har jag såklart ingen smak i munnen. Det suuger! Jag tycker fan lite synd om mig själv nu, det är nyår, festen blev typ inte av och så är jag sjuk. Vi får se imorn var festen blir nånstans.
Imorn bitti ska jag till Vårdcentralen och antagligen få antibiotika, kul liksom. Jag får ingen sovmorgon heller, ska liksom vara där halv 10. Blää. Nej, just nu är jag inte så taggad på nyår, känns som allt kommer bli tråkigt :(

Jag är bara jag.

Nu har jag smörjt in mig, jag kände mig så himla torr över hela kroppen, och speciellt i ansiktet. Jag har fixat mina naglar, dom blev ganska fina tycker jag :) Jag har pratat med Alexandra och jag hoppas verkligen att det blir nyårsfirande hemma hos Hampus imorn! Jag har faktiskt sett fram emot det här årets nyårsafton så jag vill verkligen att det ska bli nått. Förra året var vi hemma med Felix familj så et var ju ganska lugnt. Åren innan så har det varit med min släkt och då har jag däckat alla år innan klockan 12! Det ska jag INTE göra i år, det har jag lovat alla och det ska jag hålla! ;)

Jag har funderat väldigt mycket på varför jag ens bloggar. Det finns ju HUR många bloggar som helst, varför skulle någon vilja läsa min blogg?? Jag kom fram till svaret: Jag bloggar för att jag tycker det är kul. Jag vill inte att andra ska se mig som någon wannabe blondinbella eller nått sånt shit, jag är jag och vill inte vara någon annan. Många har ju trott att jag försökt att typ härma blondinbella eftersom att jag heter blondiina, men va fan, varför skulle jag vilja vara som henne? Inget illa menat asså, hon är en jätteduktig bloggare. Jag vill alltså inte försöka vara någon annan än mig själv! Japp, där fick jag mitt budskap sagt ;)

<33

Nyår imorn!

Jag vaknade idag halv tolv, åhh vad det var skönt att bara få sova ut :)
Imorn är det nyårsafton, men imorse fick jag reda på att festen som skulle vara hemma hos en kompis inte blir av. Det är det värsta som finns, dan innan får man reda på det, suck*. Aja, men Hampus kanske kan lösa det hoppas jag :)
Idag så ska jag smörja in mig med b.u.s, fixa naglarna och packa. Städa lite kanske jag hinner med oxå.
Det jag är lite orolig för är hur jag kommer att må imorn. Jag mådde rätt dåligt igår kväll och nu så känns det som att ett tåg typ har kört över mig. Jag har fortfarande ingen lukt och ingen smak. USCH vad jag hatar att vara sjuk! Jag vill bli frisk NU!

Strosing ;)

Hallå :)
Nu så har jag precis ätit en dubbelmacka, känner mig som en tjockis men jag var ju sugen så va fan!
Idag så åkte jag, Felix, lillebror och mor in till stan. Jag och Felix + (min lillebror) träffade Hampus och Alexandra idag, det var trevligt. Vi käkade igen på burger king, FAN vad jag har tjockat mig på senaste tiden! Sen så kollade vi runt lite, jag köpte hårfärg och lite så. Jag, Felix , mamma och lillebrorsan stannade kvar längre och då så shoppade jag lite smink på make up store! Jag hade ju redan tänkt på att ha guld/glitter som tema i sminket på nyår så jag ville ha lite nytt smink:)
Jag köpte en "gold digger" ögonpenna, jättesnygg! Sen så blev det en ögonskugga/glitter i en snygg, men ganska ljus guldfärg. Med det så kommer jag väl använda mig utav en annan ögonskugga från make up store som jag har sen tidgare. Hoppas att det blir snyggt.
Jag och älsklingen handlade lite på konsum, haha det blev 6 liter läsk och juice!!! Man måste ju ha virke till nyårsafton :P

Jag är fortfarande sjuk, mår inte alls egentligen så bra, men jag försöker att dölja det. Det blir bättre då! Hoppas bara att jag mår lite bättre om några dagar, jag orkar inte längre vara sjuk :(

Nu har jag hunnit färga håret, ätit risgrynsgröt och smörjt in mig lite med b.u.s på överkroppen. Ska ta hela kroppen imorn tänkte jag. Imorn så ska jag och Felix faktiskt ta det RIKTIGT lugnt. Vi har ingenting planerat så det ska bli skönt. Det enda jag ska göra är väl att packa, kanske städa rummet lite. Men annars så blir det bara en massa mys och chill !!

puss<33

Min dress :)

Idag så åkte vi hem till mig, ganska skönt eftersom att vi inte varit hemma hos mig på ett tag känns det som. Det blev tyvärr ingen visning idag på lägenheten pga förhinder :( Aja, det blir nog nästa vecka!
Klockan var halv två när vi kom hem, då hade inte jag och Felix käkat nått på hela dagen så vi unnade oss en varsin pizza! En barnpizza vesuvio med bearnaisesås blev det för mig, GOTT!

Jag hämtade min klänning idag också! Klänningen kommer ifrån nelly.com, och den var MYCKET snyggare i verkligheten. Jag blev jättenöjd! Däremot så satt den väldigt tajt över bysten, jobbigt ibland faktiskt. Kan man inte göra en klänning som är då xs/s men typ m/l på bysten? Skulle vara perfekt ;)
Vad sägs om min nya nyårsklänning?

                                        

Imorn så hade egentligen jag och Felix tänkt att åka in till stan med Hampus och Alexandra, men eftersom att alla redan har shoppat det som vi behöver så kändes det rätt onödigt att åka dit och trängas. Så imorn så tänkte faktiskt jag att bara jag och Felix skulle vara med min lillebror Oscar, så får vi se vad vi hittar på :)

Jag sitter nu och är rätt kladdig kan man säga, hihi. Ja, jag har smörjt in mig med b.u.s idag, tänkte att det var dags igen nu. Jag började bli fläckig av den gamla appliceringen och jag vill ju inte så för jävlig ut på nyår heller! Jag och min älskling satte oss i badet och så peelade jag hela kroppen. Det brukar sätta sig bättre då! Så nu har det gått typ 1,5 timme men det har inte torkat! Det är det värsta med min b.u.s, den torkar liksom aldrig. Det är jättejobbigt men den ger ju en jättesnygg tan! Så det är värt att få bruna sängkläder efter den första natten, haha! Som jag har nämt tidigare i bloggen så är den absolut bästa brun utan sol produkten för budgetpris, den från Yves Rocher! Kostar bara runt 100 lappen, perfa!

Jag tänkte köpa en hårfärg imorn, mitt hår ser rätt dött ut. Jag tänkte färga håret SVART, en riktigt mörk svart, nästan blå.
Nej då, jag bara skojade :) Jah ska bara köpa en blekning och bleka utväxten och lite i längderna! Går ganska snabbt och är inte så dyrt. Har liksom ingen lust att varje månad betala typ 1000 kr för att färga utväxt. Så det blir nog bra.
Jag hoppas och hoppas på att mina linser kommer imorn så att jag kan få prova dom, vet inte om jag kommer att använda dom men man måste ju testa :)

Puss puss, juste alla kan gratta www.samsonov.blogg.se som fyller år idag! Hon blir en STOR flicka, hela 15 år ;) <333

Shopping!

Kom precis hem från shoppingturen i stan! Hittade en massa fint och jag är supernöjd. Jag hittade två snygga cardigans, en as mysig Mouli tröja, två behåar, strumpbyxor, massa smink och smycken! Skit skönt att hitta så mycket :) Älsklingen hittade också massa snygga grejer. Två Mouli tröjor och en asfin skjorta på MQ.

Föresten så har jag hittat min nyårsklänning, lägger upp bild på den imorn :)

Jag mår faktiskt mycket bättre idag än vad jag har gjort dom senaste dagarna. Jag har tagit massa piller och nässpray så att jag så fort som möjligt ska bli frisk. Jag vill inte vara sjuk, det är sååå jobbigt. Men det är då man verkligen uppskattar att vara frisk! Så imorse när vi kom in till stan så kände jag att jag hade fått tillbaka smaken, då blev det en stor pommes och dipp på burger king, MUMSIGT! Det är jag fan värd när jag inte kunnat äta ordentligt på två dagar!

Sen när vi stod och väntade på tåget idag så är det en kvinna (asful) som sitter och glor så in i helvete. Jag blev fett sne och glor tillbaka och sen så frågar kärringen varför JAG glor?? Hallå, e hon cp eller?? Jag sa några otrevliga kommentarer men sen så ville Felix att jag skulle lugna ner mig så vi gick ut. Men seriöst , det måste vara det värsta som finns, att folk glor men har inget att säga. Eller hur? Jag kan också sitta och glo på folk men då brukar jag oftast kolla på att dom har typ en snygg topp och då brukar jag oftast kommentera också att den e fin och så frågar jag vart personen har köpt den nånstans. Det tycker jag är okej :)
Hahaha.


Om några timmar så är det dags för det sista julfirandet hemma hos Felix farmor. Sen så kan man bara ta det lungt (eller inte.) Imorn så ska vi åka och kolla på Felix och min kanske blivande lägenhet på söder. Hoppas hoppas att vi kan flytta snart :)

PUSSAR<33

God morgon!

Jag vaknade nyss brevid min älskling, det är då man vet varför livet är värt att leva. Så underbart <3
I alla fall. Jag har ju glömt att berätta om min snygga Friis & Company väska som jag köpte! Såå gullig, men den e mycket snyggare i verkligheten kan jag lova !! Sen så fick jag en as fin stor friis sminkväska i Tallinn och tre par riktigt fina örhängen, mums :)


                                                           

Ledsen och sjuk :(

Det är väl ändå så typiskt att jag ska bli sjuk nu i jultider?! Vi skulle ha åkt till ett annat julfirande idag men vem är det som är sjuk och som knappt orkar upp ur sängen? Jo, det är ju jag såklart. Jag är så täppt i näsan och jag kan knappt andas med munnen heller. Jag känner ingen smak så jag e ju inte så pigg på att äta. Jag har lock för öronen så att jag typ inte hör nått, kan det bli bättre eller? Jaja, jag sitter hemma nu och tycker synd om mig själv, haha. TRÅÅÅK!!!

Sen så är jag så jäkla stressad oxå, vad FAN SKA JAG HA PÅ MIG PÅ NYÅR??  Jag har ingen jäkla aning, men jag vill ha en klänning från stylebystars :)

Puss puss <33333                                                  


Från mig till er, ha en riktigt god jul!

Julafton idag! Allt är prima för mig, förutom att Alle smittade ner mig med värsta förskylningen haha! Det går över som tur är :)
Jag har käkat gröt och choklad, herregud vad jag kommer vara fet efter jul!! Idag är vi hemma hos felix mor, imorn blir det hos hans morfar, dan efter det så blir det felix farfar och sist så är det jul hos felix farmor haha! Vilken jul asså!
Aja, jag har inte tid att sitta och tråka mig framför datan på julafton, men jag ville önska alla en god jul :)

puss puss <3

Julavslutning

Hej allihopa!
Nu sitter jag i skolan, har varit duktig och gjort ett matte B prov. Gick hur bra som helst, så nu e jag klar med matte B! OMG, jag e ju inte blond, haha!!
Jag börjar 10 och slutar väl nån gång runt 2, sen e det jullov :) Men jag får tyvärr ingen sovmorgon imorn, jag ska ju med älsklingen till hans avslutning :P Men det är ju gulligt, visst ?
Imorn så är det TALLINN och fan va jag har väntat. Det ska bli så jäkla kul!
Nån mer som ska dit imorn eller? Jag ska mysa med älsklingen och så ska vi festa lite med kusinerna :)
Trevligt trevligt.

Puss puss <3333

Äntligen klar!

Nu har jag faktiskt varit lite duktig! Jag har skrivit klart min Apu uppgift och sen så hr jag fixat ihop det sista med min uppgift i religion. Skönt :) Nu är det bara att lämna in det imorgon. Imorn så är det julavslutning, men jag tänkte åka in lite tidigare för att göra ett matte B prov så att jag blir klar med den kursen innan jul. Jag skippar nationella, jag nöjer mig med ett G i matten.
Nu ska jag börja packa, thihi. Sen så ska jag försöka somna i tid ikväll :)

Pussar <3

Herregud!

Jag har verkligen seriösa problem! Jag har kläder, men som vanligt så är det kläder jag inte tycker om! Jag har inga kläder att ha på mig i helgen!! Jag har två fina kjolar från stylebystars, men dom har jag använt redan så mkt så dom känns mer vardagliga nu. Men dom ska jag ha med mig, det vet jag. Jeans och en snygg topp?? Ja, men typ alla mina jeans sitter konstigt nu förtiden och alla mina toppar känns så blää. Herregud säger jag bara, vad fan ska jag göra???

Älskar dig.

Åhh, jag pratade precis med älsklingen! Fan vad jag hatar att inte få mysa med honom varje dag. Jag längtar så himla mkt efter att vi flyttar hemifrån. Jag älskar dig Felix, du gör mitt liv värt att leva<3

Jag kände ungefär vid halv sju att jag började bli trött, men nu när jag VILL sova så går det inte. Såå typiskt. Jag har för en stund sen målat tånaglarna, rött är sött, hihi! Men nu så såg jag att Titanic gick på tv:n och det e ju en sån fin film! Den måste jag ju se. Men men, jag ska försöka somna i tid. Jag tänkte ta en apelsin och ett glas vatten, sen är det nog sängdags!

S: lätt att bli kär i
O: as sexig
P: populär bland alla
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
A: gillar att festa

Haha, fan vilken bra människa jag är då ;)


A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad
W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart

NattiNatti <3

Inget tålamod.

Jag hade ju tänkt att ha på mig lösögonfransar på fredag när vi åker till Tallinn så jag övade lite idag på att sätta fast dom. Tror ni att det gick bra eller? Nej det gjorde det INTE! Herregud, jag har verklogen läst och läst en massa tips på hur man ska göra, mem det blev fan skit ugly. Sen när jag skulle ta bort dom så blev lösögonfransarna helt förstörda. Jag hade till och med köpt ett special lim som ska vara det bästa på marknaden, men men! Jag beslutade mig alltså för att skippa lösögonfransar på fredag, jag vill inte sabba min makeup och absolut inte mitt humör! Så jag får nöja mig med mina någorlunda långa ögonfransar. Jag som har önskat mig lösögonfransar i julklapp oxå :P Hoppas det blir bättre då.




Jag skulle ju kontakta  www.fargadelinser.com och fråga var mina linser har tagit vägen, men jag fick snabbt ett svar på hemsidan där det stod att dom ska skickas ut under denna vecka. Hoppas att dom kommer innan fredag!


Jag har faktiskt gjort lite nytta idag i alla fall! Jag fixade mammas hår, hon har blivit blondin!! ;) Det blev lite gulaktigt men det blev mycket bättre när hon schampoonera in ett silvershampoo från Matrix. (Det bästa silvershampoot ever!)
Snyggt, men ovanligt att se det på henne!
Ikväll tänkte jag skriva upp en lista på vad jag ska packa tills helgen, tänkte att det kanske är lika bra, annars kommer jag glömma en massa saker!
                                                                      
Jag känner mig ibland helt bakom flötet alltså. Jag hade skrivit upp i min almanacka och ställt in mig på att jag hade julavslutning på fredag, men nu så skulle vi visst sluta på torsdag! Fine för mig liksom men jag blev lite paff. Då kan jag vara med på Felix avslutning istället på fredag :) Mysigt!

Tänkte att om jag får linserna innan fredag så ska jag lägga upp bilder före och efter och se vad ni tycker är snyggast, min egen blåa eller den lite mer starka blåa!?

Pussar<3

Inte kul :(

Hej allihopa  :)
Jag somnade inte riktigt inatt nån gång. Jag har max sovit i en timme och när jag skulle upp kvart över 6 så klarade jag verkligen inte av det. Jag fick ångest men vad gör man? Jag ringde och sjukanmälde mig.

Jag fatta inte var mina linser är nånstans? Jag väntar och väntar men dom kommer inte. Jag som hade tänkt att ha på mig dom på kryssningen i helgen, men det är väl bara att glömma...trist :( Jag ska maila dom nu tänkte jag.                  

NYårsklänning!!??? Jag vill ha en ny klänning eller kjol till nyår! Men jag hittar ingen som jag verkligen vill ha! Så jag ska söka och söka i Tallinn, där kanske man hittar nån snygging ;)
Någon som har något tips? :)

<333

Fy fan!

Jag blir så jäkla förbannad men samtidigt så ledsen när jag ser hur många avundsjuka människor det finns. Folk som skriver på andra tjejers bloggar, alla e bara så jäkla patetiska! Om man inte har något vettigt att säga till en viss person, låt människan vara. Varför är människor så jäkla elaka?? Nej, jag blev lack när jag såg att det var någon som hade skrivit en jäkligt elak kommentar på min sötnos blogg: www.samsonov.blogg.se ! Och sen så kan inte människan stå för vad man tycker genom att inte nämna vem man e!
Nehh, alltså håll allt sånt skit inom er, bara för att inte alla har ett liv så behöver man inte förstöra det för nån annan!

Nog med det.
Ska fortsätta plugga.
<3333

Söndag!

Haha, idag vaknade jag och Felix kvart i ett!! Vet ni hur lääänge sen det var vi sov så länge? Ahh, det var skönt i alla fall!
Idag var det hemdax för mig, packade alla mina grejor och så fick jag lämna hjärtat och åka hem. Tråkigt ;(
Men på fredag e det ju dax!! Fasiken vaskönt det ska bli, och hur länge jag har väntat?! Verkligen, det ska bli kul.
På söndag så kommer vi hem, då e det bara att åka vidare för då blir det tjejmiddag hos Linn :) Trevligt att hon bjöd mig faktiskt, jag har bara träffat henne en gång. Men det ska bli kul.
Jag ska köpa födelsedagspresent till Alexandra oxå, jag har nog en liten aning om vad jag ska köpa. Hon får den på tjejmiddan :)

Nu väntar jag bara på att familjen ska komma hem så att man kan få lite käk, har bara fått i mig två rostmackor idag så jag börjar bli hungrig!!!

Pöss<3

Några av mina nyårslöften!

Jag har aldrig egentligen förstått mig på det här med nyårslöften. Det brukar alltid bli så mycket prat om det nu innan nyår och nu har jag bestämt mig att jag oxå ska ha några för första gången i mitt liv. Har inte kommit på så många, men bara några;

1. Börja spara pengar varje månad
2. Skaffa ett sommarjobb!
3.Börja träna lite mer regelbundet så att jag får en beach-body till sommar -09 ! :)
4.Bli klar med min självbiografi

Det kommer säkert att dyka upp en massa annat sen, men man kan ju inte ha för många ;)

<33


Pepparkaksbak :)

Jag vaknade upp idag i Hampus säng (haha) med älsklingen och Alexandra  och Hampus själv såklart :) Vi hade en väldigt trevlig kväll igår, förutom att Alexandra mådde lite dåligt :(
Hajas, Johanna och Linn var oxå där, vi badade bubbel ute och så bastade vi lite! Tråkigt att det inte blev några bilder.

Imorse gick jag och Felix till donken och käkade, fan va gott det var! Inte ofta man får unna sig sån "bra" mat ;P
Just nu så håller vi på att baka pepparkakor hos Felix pappa, haha jag äger på att baka pepparkakor!!
                                                                              
Aja, mindre än en vecka kvar till kryssningen, fan va skönt det kommer bli, jag längtar såååå mycket.
                                                                               
Pusssaaarr<3333

Säker sol i en flaska :)

Jag har duschat för ett tag sedan, jag peelade hela kroppen för att förbereda min b.u.s smörjning idag ! :)
Jag bara älskar brun utan sol! Men känner sig såå mycket fräschare när man e lite brun och jag blir konstigt nog mycket gladare! Hur knäppt som helst men skönt. Jag har hittat världens bästa b.u.s kräm, och inte är den dyr heller, under 100 lappen :). Det är en brun utan sol produkt som inte bara ger en jämn och fin bränna utan även en enorm återfuktning och mycket lyster! Jag köper den hos Yves Rocher butiken inne i stan, men man kan även klicka hem den på:
www.yves-rocher.se

Annars så ska jag bara vänta på att den torkar och så måste jag packa tills i helgen.
Imorn är det dags för Capio, ska bara prata litegrann om mina vanor och allmänt, det kommer nog gå fint.

Så efter allt det så är det bara natti natti för mig <3

Torsdag :)

Hej allihopa !
Jag åkte hem igår från min älskling, tråkigt. Men det var ändå otroligt skönt att få komma hem och träffa familjen. Jag träffade Sabina igår, vi var och käkade en riktigt god middag inne i stan, sen så åkte vi hem till mig och lämnade mina grejor. Vid halv åtta stack vi ner och tog en öl, jag hatar öl så jag tog ju såklart en cider, haha! Vi kom hem vid kvart över elva och sen somnade vi gott.

Jag är hemma nu och väntar bara på att min älskling ska komma hit, vi ska mysa som attans ;)
Idag måste jag oxå städa och plugga litegrann, boooring men vissa saker måste man göra, tyvärr !
<3

Ny ögonfärg till jul?

Åhh vad länge jag har velat provat färgade linser utan styrka! Jag har inte riktigt vågat, men tänk om det blir jättefint?
Aja, vi får se om jag vågar.
 
www.fargadelinser.com är sidan jag rekommenderar och som antagligen jag kommer att köpa mina linser ifrån :)

Idag var min näst sista dag på jobbet i en skola i Vårby, konstigt att det gått så fort, men nu är det min vanliga skola som gäller. Det har hänt mycket under mina fyra veckor, till och med så har min fina fjällis jacka hunnit bli stulen. Som tur var  så fick jag tillbaka den :)
Jag känner nästan att jag inte vill lämna alla barn som jag nu lärt känna, lite trist faktiskt!
Men men, livet går vidare, haha :)

Tänk att det snart är Talinn kryssning? Jag, min älskling och alla mina närmaste i släkten! Två nätter på båten med en dag i land för SHOPPING!! Och så får man ju inte glömma det underbara och lyxiiga julbordet, mums!

Jag ska lägga i cream i mitt hår nu, plugga lite (hihi, hoppas) och så ska jag kolla på tv tills älsklingen kommer från träningen.
<3

Lördagsångest och söta kjolar :)

Ahh, fan vad jag har ångest nu! Jag har svullat och svullat både idag och igår och nu känner jag bara ALDRIG mer! Men så säger man ju alltid. Nej, nu ska det vara nog med detta, jag MÅSTE börja träna och tänka på att inte äta sådär.
Nog med det.

Jag har funderat och funderat. Snart är det faktiskt jul, och jag har inte sagt en enda sak som jag önskar mig. Hur sv¨årt e det inte för mina föräldrar att hitta julklappar? Haha! Därför har jag bestämt mig för att skriva en önskelista idag, en detaljrik önskelista! Jag och älsklingen är så gott som klara med alla våra julklappar, men jag har det svåraste kvar! Min pojkväns julklapp! Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa, men jag funderar på att han ska få välja något när vi åker till Talinn den 19:de. Det ska bli så otroligt mysigt, jag och älsklingen, och alla närmaste! Myspys!
Jag funderar redan på vad jag ska ha med mig för kläder, det måste ju vara snyggt!
Till kryssningen så har jag faktiskt inskaffat mig en kjol. Jag köpte den för ganska länge sen, precis när den kommit ut butiken. Gud va söt den är, och en passar ju perfekt till julen!  Köpte den på stylebystars.com för 349kr plus frakt! Kanon :)                                                               
    <--------- Denna snygging fick jag av älsklingen!

Såklart så kunde jag inte vänta med att få julklappen som min älskling hade köpt till mig. Så jag fick den i förskott (som vanligt) och vad kunde inte vara bättre än en ännu snyggare kjol från stylebystars?? Åhh, vad jag älskar den :)


Myslördag!

Vaknade idag halv tolv brevid min älskling. Fan va skönt det är att kunna sova ut, så som jag har längtat efter det!
Vi gick upp vid tolv och åt lite frulle, blev en smarrig macka med juice :)
Jag har duschat för ett tag sen och nu har jag suttit ett tag framför datan och pluggat. Fy för att plugga, och speciellt på en lördag! Men men, jag ska hålla ut, det e ju bara en termin kvar tills studenten, YES****

Senare idag ska vi hem till mormor och käka lite middag, hoppas det blir gott! Och hoppas man kanske får träffa kusinen. Sen ikväll så ska vi väl bara mysa och ta det lugnt.

<3

MIN NYA BLOGG!

Efter att jag nu har försökt att få iordning bloggen någorlunda så kan jag sätta igäng igen! Jag får helt enkelt fixa till bloggen med tiden.
Jag hoppas nu på att jag kommer att vara mycket flitigare på att blogga, det blev så trist förut.
Jag har frågat mig själv: Varför vill jag blogga? Svaret blev att jag vill skriva av mig, om mitt liv, mina intressen osv. Jag försöker inte att bli någon blondinbella, jag vill bli mig själv.
<3

RSS 2.0