Mat

Håller på och lagar mat nu! Bloggar senare idag om resten av dagen =)
Haha, min lilla älskling ligger i min säng och sover som en tok...rolig kille ;)
Puss<3

090627

Imorse så vaknade jag brevid en sötnos och vi båda var ganska svettiga..Vi sov över hos Sabina igår och det var faktiskt väldigt skönt att vakna ute på landet. Solen sken och det var helt underbart =)
Vi hade en väldigt trevlig och mysig kväll igår, bara jag ,min älskling, Sabina och hennes sötnos Jonas. Allt var bra om man skippar vissa detaljer och galnigheter som vi hittade på....dödsfarligt kan man väl säga... ;)
Vi grillade och satt ute och snackade en massa skit. Lite cider blev det också så jag blev lite glad i hatten! Vi hade jättetrevligt faktiskt. Tack för en härlig sommarkväll gumman <3

FAN, jo min ena gelenagel gick av igår när det blev lite för vilt,...ja ta det hur ni vill! Men fan jag måste ringa Madeleine  och boka tid igen!! Och jag som behöver mina pengar just nu...

Pappa kom och hämtade oss från Sabina och vi var hemma lite innan fyra. Sen dess så har vi bara spelat en massa spel med lillebrorsan och tagit det chill.

Imorn så åker vi hela familjen hem till Felix och så ska vi käka lite lunch tillsammans och prata. :) Kul eftersom mamma inte har sett felix lillebror , hihi :) As söt.
 
Jag har bestämt att jag ska försöka sola som en galning denna vecka. Jag ska se bikini-ränder i slutet på veckan, så är det bara! Jag har faktiskt inte solat ett skit under dessa fina dagar som har varit, synd!
Idag eller imorn bitti så ska jag skrubba bort alla resterna av min b.u.s och ta bort alla döda hudceller så att jag har lite lättare att bli brun. Åhh jag blir ju fy fan aldrig brun, men jag ska fan pressa nästa vecka :)
Nu ska jag mysa med älsklingen ;)

Nyp på rumpi<3

Ja, nu får ni fan undra....
Kan ni gissa?

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för rubrik

Jag är helt slut och seg i huvet. Sitter framför datan hemma hos älsklingen medan jag ibland kollar på min sötnos som sover så sött :) Haha, jag har tagit två as bra bilder på snutten när han ligger och sover haha, men tyvärr allihop så kan jag inte lägga in dom, eftersom att både jag och älsklingen sover nakna... :P Hoppas han inte blir arg.... :/ thihih

Jag har verkligen försökt att somna men utan resultat. Jag bara svettas eller fryser och så vill jag bara inte sova. Skit jobbigt! Jag som vill vara pigg imorn eftersom att jag och Felix ska åka på picknick med Sabina och hennes sötis. Antagligen blir det lite godsaker i picknick korgen och cider såklart! Ska ju bli varmt, soligt och HÄRLIGT imorn jue!
Vi kanske ses på stan?

Nu ska jag fortsätta att göra mig trött vid datorn. Spela lite teipei kanske? Haha, värsta nörden jag är!
Sleep tight <3
;)

By the way! Jag checkade lite bilder... kolla hur jag egentligen har förändrats? Jag trodde inte det var så mkt faktiskt :P

2007 i februari

2007 i mars

2007 i december

2008 i augusti

2009 i februari

2009 i juni

Haha, vad har hänt? Seriöst, med åren som gått så har jag bara blivit ännu blondare, brunare och fjortis! Måste fjortisarna ha den stilen som jag trivs i???? Fuck it.
<3

Hemma nu

Hej min lilla blogg!
Nu har jag kommit hem från en hel dag på stan. Jag gick faktiskt upp kvart över sju imorse, fixade mig lite i ordning och åt frukost (!) BRA!?!
Tog en promenad i det fina vädret till tåget och en cigg på vägen, härligt härligt det har blivit sommar! När jag ska dra kortet vid spärrarna så piper den som ett as och jag fattar ingenting. Aja, jag kollar på kortet och ser att jag råkade ta mitt gamla kort som jag glömt att kasta! Duktigt Sophia... Så jag var helt enkelt tvungen att KÖPA slbiljetter, hann verkligen inte springa hem på fem minuter! Så då hade jag redan gjort av med 60 spänn.

Jag var i alla fall i tid till nageltjejen som arbetade på Östermalm. Jättetrevlig tjej verkligen och jag blev jättenöjd. Så nu har jag hittat en tjej som jag ska gå till regelbundet för att fixa mina nails ;)
Åkte sen från city efter att ha köpt sallad till lunch, ut till Jakobsberg och kollade runt lite i affärer, sjukt mkt rea nu hörni! Nåväl, jag som försöker spara på pengar köpte bara det som jag verkligen behövde, nagelolja, handkräm....och lite smycken och en jeansjacka från Gina. Ni vet den där aspopulära jeansjackan som bland annat Kissie var så kaxig över? MM, jag har egentligen inte velat köpa den eftersom att jag vet att många har den, men va fan, den sitter olika på alla! Sen så kostade de inte 349 kr heller kan jag säga...hihi. Dock fanns inte 34, men en 36:a får också funka :)
Hann även springa in på AMS där jag skulle skriva in mig eftersom att jag just nu är arbetslös...usch vad hemskt det låter...arbetssökande låter bättre tycker jag =) Jag ska försöka att inte vara arbetssökande så länge til faktiskt, vill ha jobb så fort som möjligt och då spelar det ingen roll om det blir ica faktiskt! 

Jag har hunnit att plocka undan allt skit i mitt rum, vill inte att älsklingen ska få se vad mycket skit jag hade på golvet! Snart kommer min sötnos, tills dess så ska jag smsa lite med Millan och käka färska jordgubbar samtidigt jag kollar på lite tv ;)

jag just nu med mina fina naglar och sköniskläder :)

Smällfet (nyss ätit) ;)

Hihi, jag har fått hem ett hemligt paket.
Vad kan det vara?
Jo, jag har faktiskt fått hem VitalSlim, ett kosttillskott som ska absorbera bort lite av det fettet man äter. Sen fick jag med äppelcidervinäger plus.
Nej, jag vill inte banta mig pinnsmal, det är sant. Och nej jag vill inte sluta äta för att jag älskar mat och alla godsaker. Jag kan egentligen inte fatta att jag har varit anorektiskt och vägt 36 kilo för inte alls så länge sen. Helt sjukt, nu älskar jag mat!
Aja, meningen med kosttillskotten är att jag ska testa och se om jag känner någon skillnad fast att jag äter normalt. Jag vill alltså inte dra ner på min mat, utan bara testa tillskotten. Och så skulle jag ju liksom inte dö av att gå ner något kilo :P

(bilden visar något utländskt märke såg jag nu, haha! lånade bilden från google... : P )


Imorn så måste jag faktiskt upp tidigt! Jag ska åka och fixa mina naglar inne i stan klockan 10! Jippie! Jag är verkligen förväntasfull och vill att mina naglar ska bli riktigt fina den här gången. Har provat att gå hos två andra tjejer men naglarna blev verkligen inte som jag ville! Dum som jag var så gick jag ju aldrig tillbaka och sa att jag inte blev nöjd och att vissa naglar satt knöppt och så...Aja ! :P
Jag tror att jag kommer att göra en fransk manikyr, men antingen vill jag ha glitter i det vita eller så vill jag bara ha någon dekoration som en sten eller blomma :) Bild kommer imorn!

Nu har jag smällt i mig både nudlar och ost så jag måste gå och borsta tänderna snart. Ska försöka att packa upp mina kläder nu, hihi har inte hunnit göra det än.

Ni får sova så gott sen, själv måste man vänta att gå och lägga sig tills min b.u.s har torkat lite mer ;)

Kiss<3<3<3

På G igen

Hallå darlings!
Ja, nu är det faktiskt dags att ta upp bloggandet igen, har varit en evighet sen sist. Fy på mig.
Inte för att det är så att jag har så otrooligt många läsare, utan synd för mig som tycker det är skit skönt att skriva av mig. Sen så är det ju bara ett plus om jag får fler än 10 besökare varje dag, haha!

Nej, men jag vet faktiskt inte vart jah ska börja. Det har hänt så otroligt mycket nu på den senaste tiden så jag har liksom glömt bort det mesta. Min älskling har fått en URgullig lillebror den 17 juni som heter..... Haha, det får ni inte veta, men det är ett jättefint namn, och ganska ovanligt....Gissa?

Så jag har spenderat hela min vecka hemma hos älsklingen medan han har jobbet asset av sig, hihi. Jag har gullat med den lilla sötnosen på dagarna och min lite större sötnos på kvällen :) Härligt.
Men nu har jag i alla fall kommit hem, hem ljuva hem. Jobbigt att vara borta så länge, inte bara att man längtar hem utan all denna packning som jag har haft med mig!! USCH.

Midsommarafton firade jag först med Felix familj, vi käkade och umgicks. Sen så var det bara fara mot Sollentuna på en fest först hemma hos Sabinas bror och sen till en villa lite längre bort hos en annan kille. Det var faktiskt skit kul att få träffa Sabina igen, och vi hade kul kan jag säga, dansa och sjöng som tokar, haha! Det var liksom vi som gjorde festen! =)

Jag hade tänkt att eventuellt hitta på nåt med min lillebror imorn, men vi får se, han vill mest sitta framför sin data och spela...hmm?
Aja, we will see ;)

Har precis smsat och snackat med Millan som jag inte har träffats sen studenten!! Herregud vad det har gått fort, saknar ju henne! Men men, vi ska träffas i veckan, det ska bli kul =)

Bloggar senare ikväll


Bye bitches<33

Sego..

Jag är så fruktansvärt seg ska ni (ALLA) veta! :P Jag har varit det hela dagen och har egentligen inte gjort ett piss. Jo, jag har faktiskt fixat och trixat med mina naglar, gjorde ju naglar hos en tjej men vissa gick av (!) så nu kan jag göra gele naglar själv!! Åhh så duktigt :)
Tittade på de ganska få bilderna från balen, och jag blev inte bra på en enda, men jag måste ju lägga upp några här på bloggen.

Millan och jag

Hihi, not so nice but fuck that, it was prom! ;)

Jag har suttit med familjen och planerat lite om hur jag vill ha det och så på fredag. Vi har skrivit upp allt som ska handlas och vad vi ska bjuda på osv.. Och herregud så mycket det blev! Aja, vi kände i alla fall att vi ville handla litegrann redan idag, så snart far det iväg till affären :)
Fast att man ser ut som ... aahh jag vet inte vad ;)

Home

Nu är jag hemma från skolan. Var där och röstade i skolans EU val och sen så gick jag till ungdomsmottagningen. Fick ett par nya p-piller att prova i tre månader så jag hoppas att dom är bra :) Hämtade även ut en massa andra saker på apoteket, som skavsårsplåster till balen och fotfil :)
Nu så sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma. Tråkigt nog sitter han fast i jäkla sl-trafiken, hur ovanligt det nu är??? Åhh ibland så HATAR jag SL!
Men men, han kommer när han kommer.

Idag fyller min mamma år!!! Hurra :)
Hon fick en as fin tröja i present av mig och älsklingen men tyvärr var den en storlek för liten så jag ska åka och försöka byta den innan jag sticker och solduschar mig! Juste, jag måste kolla vad jag ska ha på mig för kläder dit bort, alla kläder ska helst vara i bomull och inte sitta åt...hmm har jag det? :P Ska möta Millan inne i stan sen :)
 Men nu så ska jag ta och äta något, har inte käkat mer än tomater idag !
Puss<3

Natti

Nu sitter jag med tandblekning i munnen :) Ska sitta en halv timme, sen så är det bara att försöka sussa.
Natti natt <3

Sönderriven!

Haha, ja jag känner mig verkligen sönderriven. Jag har peelat mig jättemycket för att få bort alla mina rester av brun utan solen som jag har haft i flera dagar...Men nu är typ allt borta men jag måste peela mig lite till på överkroppen imorn bitti. Jag hoppas verkligen att solduschen blir bra, annars så blir jag ledsen. Men eftersom att jag är så torr på vissa partier så kan jag ju bli fläckig...men jag hoppas inte verkligen!! Spänning!
Jag har hunnit slänga i mig lite nudlar också, va as sugen på det så då kände jag att jag kunde unna mig det. Men tråkigt nog får jag alltid ångest när jag äter på kvällen, men men .. Shit the same.
Nu tänkte jag faktiskt rengöra tänderna och bleka dom. Ska försöka bleka dom varje dag nu till fredag så att jag får mina efterlängtande vitare tänder, haha!
Sen så är det mystalk med älsklingen innan jag ska försöka sussa lite (somnar inte försen ett i alla fall!) 
PUss Puss<3 
SCRATCH..

Härliga tider, men regn...

Idag gick jag upp vid halv elva och drog till skolan vid halv tolv. Usch vad mycket det regnar!!! Aja, vi var där i någon timme och sen så fick vi sluta. Fick med mig två kexchoklad hem eftersom att jag vann nyhetskrysset i skolan, haha! Jag som aldrig äter kexchoklad... :P
Efter skolan så var jag och handlade lite presenter till min mamma som fyller år imorn. Det blev en snygg tröja och en fräsh sjal. Sen så handlade jag lite till mig själv också, ett par örhängen till balen och även ett snyggt arband. Inga märkvärdiga grejer, jag vill ha det ganska enkelt och snyggt!

Ikväll så blir det till att peela mig som en galning! Jag måste också passa på att raka mig överallt eftersom jag inte typ kommer kunna göra det innan balen som är på fredag. Nej, men jag och Millan ska nämligen åka och solduscha oss imorn! Så då måste man ha peelat sig dagen innan plus att man måste ha rakat sig också! Det jobbigaste är att man inte får använda smink samma dag och dagen efter...usch hatar att gå utan smink. Sen så får man ju inte heller använda parfym eller deo och det suger ju! Men men, vad gör man inte för att vara snygg, sexig och brun till balen ;)
Vi ska solduscha oss hos Wellness at Sthlm som ligger på Kungsholmen. 250 kr för hela kroppen kostar det och det ska hålla i ca 5-7 dagar. Hoppas att det blir ett snyggt och jämt resultat :)

Såhär fräsch och brun ska jag bli, hihi ;)



Imorn så ska jag vara i skolan klockan 10 och då ska vi rösta i skolvalet. Jag hade egentligen inte tänkt att gå fast att det är obligatoriskt men jag ska ju ändå till ungdomsmottagningen 50 minuter senare och då kan jag lika gärna vara duktig och gå dit. :) Så det bli en ganska slapp dag imorn också!

Kisses<3


Ny design, nya problem

Yes, nu har jag faktiskt tröttnat lite på min design på bloggen. Tänkte göra den mer Sophia! Men såklart så håller kodmallen på att krångla, så nu är min profilbild för stor och min header alldeles knäpp! Jag orkar inte fortsätta att bråka med det så jag tar nya tag imorn. Fult men det får vänta tills imorn.
Snart ska jag ringa mitt hjärtegull och planera veckan litegrann! :)
Puss och godnatt, när man väl somnar!
<3

Nice, jag blir brunett?

Nu sitter jag framför datorn med hårfärg i håret! Nu är det försent, nu ska jag bli brunett :)
Jag har helt enkelt kommit på att man tas mer seriös om man inte är platina blond, och så slipper man lika många äckliga blickar! Haha.

Nej. Självklart så skojar jag. Och det vet vi alla om. Jag skulle nog aldrig få för mig inom de närmaste minst 10 åren att färga håret i någon annan färg än blont! Jag vill vara blondin, för det är bara jag´. Kan verkligen inte rå för att jag älskar barbie-looken, men dock tycker jag att jag är lååångt ifrån den. Men vissa tycker inte det! Haha, tyck vad ni vill. Jag kommer vara blondin så fin forever :)

Fräscha och snygga naglar ger faktiskt ett gott intryck, både på dig själv och andra!

Nu har jag i alla fall bokat en tid att fixa naglarna, på torsdag blev det och perfekt innan balen. Nu tror jag att det blir gele, akryl funkade inte riktigt för mig tror jag. Sen så fick jag äntligen en tid till ungdomsmottagningen på onsdag! Typ deras sista tid innan sommaren (phuuww, vilken tur!). Asså jag ska inte kolla ifall jag har nån könssjukdom, aids eller så, utan jag ska bara hämta ut mer p-piller! Haha, kul om ni trodde något annat!


Apropå hårfärg. Jag måste bara tipsa er alla som blonderar håret hemma. Det kanske låter typ as uffigt, men det är verkligen värt det. Om ni ska blondera håret eller utväxten så tycker jag att ni ska prova att köpa Jane Hellens blondering, ultrablond. Den kostar ca 45 kr och är minst lika bra som tex. Wella eller liknande. Jag lovar, jag har provat alla hårfärger typ, men med denna färg så får man så blont och jämn färg som jag aldrig har fått med något annat märke. Våga prova och skit i att det kostar mindre än andra märken, billigt är ibland bra! =)



Nej, nu måste jag gå och tvätta ur min blondering som jag har i håret! Hoppas att det blev lyckat även denna gång! :)

Hörs sen!

Färga håret idag!

Hej bloggen och ni MASSA ANDRA (!) som läser detta :P
Idag så åkte jag ifrån min älskling vid tolv tiden för att komma och va i skolan i typ en timme...Aja, först tänkte jag skita i att komma men vadå, det var dansövning till balen som vi har på fredag! Jag som inte direkt är grym på att dansa vals,haha!
Men när jag väl var där så var ju såklart inte min kavaljer där, så jag fick dansa med Anette, Millan och Fredrik, haha vi ägde. Så nu har jag och Anette bestämt att vi ska dansa på balen istället, haha! =)

Ikväll så tänkte jag färga mitt hår, både utväxten och mina extensions. Hade ju köpt ett hår som var det ljusaste dom hade men jag bleker det så att det passar med mitt eget :) Hoppas det blir bra och att det inte blir ugly!!


(Ni ser ju hur min utväxt ser ut....USCH!)

På onsdag fyller min mamma år, 37 bast blir hon!! Ja, så imorn så ska jag förmodligen åka och handla present och så ska jag ev. fixa mina naglar.

Just nu sitter jag faktiskt och väntar på att ungdomsmottagningen ska ringa, dom skulle redan ha ringt så jag hoppas dom ringer snart eftersom jag måste ringa lite andra ärenden också!

Puss<3

RSS 2.0