Inte bakis och inte skakis!

Igår var vi ute och partajade inne i stan :) Det var en lyckad kväll med mycket dans och snack! Jag och älsklingen var hemma halv fem imorse....hihi! Vi var på lite olika ställen, men vi fastnade längst på gamla hederliga toxic! Och idag mår jag PRIMA, är lite trött men det är väl inte så konstigt. Senare så ska jag förmodligen åka och träffa Sabina idag igen, men då stannar min sötnos hemma...:/  Vi får se hur det blir och vad vi gör. 
<3

Gott :P

Har precis klivit ur duschen med Felix, skönt :) Nu sitter jag och gottar mig på en påse gott och blandat, usch vad jag syndar :P Åt faktiskt en kaka alldeles nyss oxå, hihi.
Jag försöker fightas med mina tankar varje dag, jag verkligen försöker. Jag vill aldrig helst prata om vikt och mat men ändå så tänker jag på det hela tiden, Det är frustrerande. Ena sidan säger: "ät vad du vill och var glad. du lever bara en gång!" och den andra sidan säger: "att du aldrig fattar att du är FET, ät ingenting och börja banta förfan!" HERREGUD, jag känner mig som ett jäkla freak ju! Men jag får helt enkelt acceptera att jag inte kan väga 36 kilo som förut, det är inte normalt. Jag får helt enkelt lida med att ha ett bmi på nästan 19 istället för ett bmi på typ 12!
SKIT SAMMA!

Jag ska försöka få tag på EMILIA, som jag inte får tag på ;)

Pussis<3      

Tråkigt!

Hej alla friska och glada!
Idag vaknade jag kvart över sex och skulle upp. När jag gick upp så kände jag mig helt död i kroppen, jag hostade som en tok och så kände jag mig febrig :( Jag bestämde mig för att vara hemma idag. Tråkigt eftersom att jag hade en tandläkartid och att jag verkligen behövde gå till skolan. Jag hatar att missa skolan!!
Så just nu så känner jag mig ganska down, mwn jag får väl tänka att det finns andra som har det värre.
Jag vaknade halv två och var fortfarande trött. Jag var inte alls hungrig men jag var ändå duktig att ta flingor med macka. Nej usch jag har verkligen ingen matlust nu, men jag vet hur det blir om älsklingen skulle få reda på att jag inte hade ätit något alls...
Men imorn så ska jag till skolan i vilket fall som helst, jag har pa med Millan och då måste jag verkligen vara där!

Igår bokade jag om min och sötnosens resa. Jag la faktiskt till två stycken snyggingar i våran hytt, nämligen Millis och Daniel =) Både jag och Felix kände att det skulle bli roligare om vi var fyra istället! Så vi åker den 8 februari, nästa helg alltså :) Riga here we come ;)

Vad har ni för planer i helgen?
Jag har faktiskt tänkt på pm man skulle dra på krogen på lördag, nu när älsklingen är 18 år äntligen :) Jag tror att vi går alla fyra, det vanliga gänget, hihi. På lördagen under dan så ska Felix släkt komma och fira honom så då är det ju bättre om man går ut på lördag. Men vi får se hur det blir helt enkelt.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen, känner mig helt slut och är lite spyfärdig. Men det FINSS DOM SOM HAR DET VÄRRE ;)

Puss<3

HURRA FÖR MIN ÄLSKLING!

Idag fyller Felix 18 år =) Han är en stor kille nu ju! Vi firade det med att gå på "Cliffan" i stan som hade HUR goda chiliburgare som helst! Mumsigt var det.
Idag så var jag och min klass på studiebesök hos SOS barnbyar och efter det så gick jag och Millan till Kino för att köpa födelsedagspresent till min älskling. Sexigt värre ;) hih jag hoppas han blir nöjd....
Nu sitter jag ensam hemma hos honom och bara tar det lugnt, älsklingen är nämligen på träning, fast att det är hans födelsedag...lite tråkigt för mig men jag klarar mig. Han ska få sin present när han kommer hem.
Jag var med Millan på Taj Mahal oxå idag! Nu har hon äntligen bestämt sig för att skaffa hårförlängning :) Jag passade oxå på att köpa nytt hår och nu hittade jag en riktigt blond och snygg färg som passar riktigt bra in i mitt hår! Jag ska försöka sätta fast clipsen imorn, om jag orkar ta mig hem och hämta min specialtråd och nål!

Jag är helt slut idag känner jag, sov bara någon timme inatt som vanligt. Fattar inte vad det är med mig, har feber var och varannan dag och så är jag trött typ all the time. Och så har jag börjat få värsta kramperna i ryggen, fast bara på ena sidan! Jag tror fan att det kan vara för att jag går runt och bär en stor och tung väska varje dag. Åhh jag skulle verkligen behöva massage, mne det kan jag ju inte kräva när det är min sötnos som fyller år. Aja, jag får klara mig helt enkelt! Det kunde ha varit värre :P

Nu ska jag kolla på tv, hoppas på att house går nu!

Pussis<33

Finns det någon sämre människa än jag???

Jag fattar inte ibland hur jag lyckas med saker! Jag fick linserna igår, tog på mig dom imorse och vad hände när jag kom till skolan? Jo, jag skulle rätta till den ena linsen och den ploppar typ ut. Aja, jäkla skit tänker jag men jag lägger dom i behåll så länge så att jag kan hämta linsvätska sen, jag satt ju liksom på lektionen! Då torkar dom där jäklarna och går sönder!! Fatta hur sur jag blev. Där försvann mina efterlängtade linser. Seriöst, hur fan lyckas jag? Men men jag får inte gråta över spilld mjölk eller vad man brukar säga :S Hihi attans säger jag bara!

Nu sitter jag i skolan, slutade egentligen för en timme sen men jag tänkte passa på att blogga lite och ringa lite ärenden. Tänkte ta nästa tåg för att hämta min fjällis i Solna, hoppas fläckarna gick bort i kemtvätten! Jag är lite spänd.... Sen ska jag kolla runt lite i affärer tills älsklingen slutar jobba och så åker vi tillsammans hem. En egen myskväll ikväll ;) Tror det blir hämtmat och lite gottigott på kvällen :)

Imorn ska ju vi på två kalas, jätte trevligt men VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG??? Jag lovar, jag har inte ett skit som är snyggt. Alla andra kommer säkert att ha värsta fina kläderna men jag kommer ha värsta uff eller nått. FUCK! Nej, men jag ska försöka rota fram nått i garderoben ikväll, har fan inte råd just nu att köpa något nytt, jag har ju precis gjort det, men som vanligt hunnit tröttna. Jag tänkte däremot kolla på en ny b.u.s, jag tog det lilla sista igår och jag behöver ett litet lager till, i think. Jag vill inte vara dö-blek som jag egentligen typ är!
Men nu ska jag börja röra på mig, upp till tåget är det som gäller :)

Puss <3

Torsdag

Hej allihopa!
Det var ju verkligen evigheter sen jag bloggade. Jag har just nu inget internet hemma och då blir det ju rätt pain. Nu sitter jag hemma hos älsklingen, jag börjar egentligen om en halv timme, men jag har sovit så jäkla dåligt och så har jag VÄRSTA mensvärken! Och då lovar jag att det är VÄRSTA!  Så jag tänkte börja rör mig hem och vila lite så att jag pallar sista dagen i skolan denna vecka =)
Nu har jag precis varit duktig att äta frukost, helt otroligt! Gott faktiskt, det var nog första gången på någon vecka jag kände att jag var hungrig på morgonen.
Idag ska jag hämta ut mina linser också! Fasiken vad spännande, jag har väntat och väntat!

På fredag så ska jag och min älskling vara ensamma hela kvällen och mysa :) Sen så på lördag så ska vi åka och fira min lilla kusin som nu fyller 17 år!! Efter det så är det raka spåret hem till Hampus för att fira hans 18 års dag!! Fan vad alla blir stora nu då ;)

Neh men nu ska jag plocka upp i rummet, bädda sängen och fixa mig (något) för att sen åka tåget hem.
Hug and kiss<3

Fredag, YES!

Jag sitter i skolan, har fett jobbigt! Jag har en samhällsuppgift som jag kommer dö av. Massa tråkiga frågor som ska vara klart om två veckor. Bläää jag håller på att spy! Varför ska vi alltid göra samma uppgifter hela tiden? Nej, usch!

Jag har kommit på det att jag verkligen vill byta min fjällis! Jag vill ha en boomerang jacka istället =) Jag har fått kontakt med en tjej som vill byta så jag hoppas att det blir av. Jag måste bara lämna in den på kemtvätt innan, jag vill att den ska vara fräsch till nästa ägare :)

Åhh jag håller tummarna på att mina linser kommer idag, det har tagit fett lång tid ju! I hope ;)
Nej, nu ska jag försöka plugga, men det kommer sluta med att jag sitter och letar efter en päls till min eventuellt nya jacka, hihi!

puss<333

Utan datorn

Jag är så himla arg på att min data hemma inte funkar! Nu har jag bara möjlighet i skolan att blogga, och det suger ju verkligen! Nu känns det som att jag inte har bloggat på typ tvåhundra år och det är jättetrist.
Vad har hänt de senaste dagarna?
Jo, igår var jag och älsklingen på visning i stan. Snacka om att jag har hittat den lägenheten som jag vill bo i! Det var en stor tvåa precis vid fridhemsplan. Jättemysig! Nu är det bara att övertala Felix att ta den, han är lite skeptisk till tapeterna och så. Men vi ska ju få nya tapeter så jag fattar inte vad han gnäller över... haha!

I söndags beställde jag en klänning från stylebystars :) Den har jag velat haft nu i flera veckor men den har inte funnits i storlek 34. Nu fanns den och direkt när jag beställde den så var 34 slut igen! Haha, snacka om tur! Jag lägger upp bild på den sen när jag har möjlighet till data hemma, åhhh vad frustrerad jag blir! 

Just nu försöker jag börja med mitt arbete i samhäll men det går skit, fett tråkigt är det!
Aja, nu är det lunch för mig och Millan, pallar inte sitta här längre :P
Pussar<3 

Skolan

Sitter nu i skolan och snackar lite skit med Emilia ;) Vi hade ingen historia på morgonen så vi fick en fet håltimme istället. Men eftersom att vi är så duktiga så arbetade vi lite med vårat PA-projekt =) Kommer nog bli bra, we think.

Ideal

Det kommer nya bantningsteorier och metoder varje dag. Ena dagen så ska man äta si och andra dagen äta så. Jag är nog inte ensam om att ta vid sig varje gång man ser på första sidan i alla tidningar; "Så går du ner 5 kilo på en månad" osv... Varför ska man ta åt sig? Jag tänker så att dom personerna som inte är överviktiga eller inte behöver gå ner i vikt, dom ska inte bry sig, men säg någon tjej som inte tar åt sig? Vissa kan ju såklart stå emot det, men inte jag. Jag har provat alla slags metoder  under mina år, jag började med att köra på mindre mat, sen fruktdieten som gick ut på att äta typ två frukter om dagen (egentligen var det många fler men jag ville vara extrem). Pang! Så hade jag gått ner 20 kilo! Jag slutade med att ligga på sjukhus med svår anorexi. Vi alla som har eller har haft ätstörningar vet att man inte ska bry sig, varför ska man gå ner fast att man e normalviktig? Sånt kommer ju såklart inte alla förstå, aldrig jag i alla fall. 



Men igår så läste jag värsta grejen i tidningen Solo! Jag blev så himla glad =) Där stod det att man ska inte sätta några "du får inte" när det gäller mat. Är du sugen på en pizza, käka den och bli mätt! Ta inte bort något från pizzan som kanske gör den nyttigare, du är ju ändå lite onyttig så spela roll? Alltså, vi ska äta det vi egentligen vill just då och vi ska äta oss mätta. Åhh, jag har aldrig läst något så "positivt" i en tidning! Det handlar om psykologi helt enkelt=)
Men såklart så ska man inte överdriva, man ska ju inte äta massa skräp varje dag bara för att man vill. Nån måtta får det vara, hihi!

Jag vill bara ha bort dagens ideal, jag känner mig så äcklig! Och det är jag nog inte ensam om kan jag tro. 
Men om jag är ärlig så kanske jag inte vill ha bort idealet. Pinnsmala tjejer, ni vet. Jag tycker ju att det är snyggt. Många av er också. Men jag tycker även att det är snyggt att ha former. Men bara för att man ser ett visst ideal mer så känns det bara så "pressande". Jag tycker alltså att både smala och lite mulligare kroppar är snyggt, men ändå så vill man själv alltid sätta press på att inte gå upp ett enda kilo! Knäppt och jobbigt det där !
Aja, nog snackat om sånt! 
Tänkte gå och lägga mig strax, eller kolla på tv först såklart ;) 
Natti natt<3  

Solarium eller b.u.s?

Idag åkte jag hem från älsklingen :/ Fett tråkigt, jag saknar han redan som en tok! Men men, snart får vi mysa med varandra igen!

Jag har en stor tankeställare just nu. Jag funderar på att börja sola solarium igen istället för att smörja in mig med brun utan sol. Jag tycker att b.u.s är en väldigt praktisk produkt, en lotion som är bra för huden och som samtidigt gör dig brun. Hur bra låter inte det? Jo, det låter skit bra för mig men det gäller att det ska bli snyggt också! Ibland så kan man råka missa en liten del och då ser man ju verkligen för jävlig ut! Därför så skulle det vara så otroligt skönt att bara lägga sig i ett solarium och låta solaríet göra jobbet! Men för mig så tar det en sån tid för att bli brun i ett solarium, jag kan sola tre gånger i veckan i tre veckor utan att knappt se nån skillnad! Tråkigt. Sen så är ju solarium rätt dyrt, kostar ju typ 60 kr för 20 minuter eller nått sånt. En bus flaska kostar ju lite mer än det, men den räcker ju mer än en gång!
ÅHH jag bli galen! Vad är bäst egentligen? Kan man få hudcancer och shit?


GODIS!

Hallå!
Igår var vi hemma hos Hampus på middag, vi lagade tacos, jättegott =)
Jag vaknade ensam hemma hos Hampus imorse, älsklingen hade ju åkt på visning. Jag tog en promenad från Hampus och hem till sötnosen, var där vid 3.
Nu har jag käkat godis och måt FETT illa, vet faktiskt inte varför, jag åt inte ens mycket! Jag är spyfärdig och allt! Man kan väl inte bli matförgiftad eller nått sånt av godis?

Aja, jag sitter och försöker lugna magen medan Felix ligger och sover som en liten bebis<3 Snart så ska vi ju laga mat, och kan ni gissa vad?? Hahaha, tacos ;)

Hug and kiss<3

Påväg.

Nu ska jag kila iväg till bussen om några minuter, ska till solna station och därifrån får jag skjuts hem till älsklingen. Skönt, så att jag slipper åka så mycket tåg nu när jag inte känner mig så kry. Jag har faktiskt dåligt samvete att jag i huvudtaget åker iväg när jag är sjuk, men jag känner verkligen att jag inte kan skita i middagen idag! Så får det bli helt enkelt. :)
Nu ska jag iväg, bye!


Fredag!

Jag hatar att vara sjuk, jag bara hatar det! Man mår så jäkla dåligt och så blir man så isolerad från livet på något sätt. Idag så var jag ju hemma igen från skolan, jag sov ingenting och det kändes som att jag hostade sönder min hals. Det värsta är att jag kanske inte får åka nu till Felix, va fan ska jag göra då? Vi är bjudna på middag ikväll, och imorn så måste vi laga mat hemma hos honom. Jag måste snacka med mor min. Hoppas det löser sig.

Igår skrev jag ju om en massa onödiga saker om mig, men jag tyckte det var rätt kul. Jag kan ju vara lite mer specifik nu, hihi ;)
Fem saker som ni kanske inte visste om mig:

1. Jag var nära att dö i anorexi för ca 3 år sen.
2. Jag är skiträdd för fiskar, därför äter jag aldrig fisk, ingenting som kommer ur vattnet!
3. Jag sover helst med något som jag kan sniffa på, slutade ju rätt sent med min snuttefilt kan jag ju säga....
4. Jag är egentligen en väldigt blyg tjej.
5. Jag älskar pommes!

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost =)

Om ni inte visste... rätt onödigt oxå :)

1. Någonting som jag tycker om hos mig själv: Jag är en ganska fördomsfri person!
2. Någonting som jag inte tycker om med mig själv: Tyvärr det mesta :(
3. Jag är rädd för: att bli riktigt fet någongång i livet, det är min mardröm!
4. Tre saker som jag vill ha varje dag: Min älskling, lycka och nöje.
5. Detta tycker jag om att göra: Det mesta som har att göra med kärlek, såklart <3

6. Bästa känslan: KÄRLEK, haha!
7. Jag vill att min partner ska vara: Precis så som min partner är just nu!
8. Vill jag gifta mig?: Jag skulle kunna göra det idag!
9. Mina käraste ägodelar: Kan man kalla sin kärlek för ägodel, haha?! Sminket annars, och min varma fjällis :P
10. Favoritkläder: Just det som sitter skönt den dagen, leggings eller jeans :)
11. Favoritdjur: Måste säga kissemissar, har ju två själv!


12. Roligaste och tråkigaste ämnet i skolan: Tycker om det mesta i skolan, har liite svårt för historia.:/
13. Favoritdoft: Just nu är det Ralph Lauren
14. Favoritmärke på smink: Har alltid varit MakeUpStore
15. Äter helst: Nyttigt, men hallå det är ju jag!
16. Dricker helst: Smirnoff ;) Haha, nee men Cola funkar bra!

17. Mina ögon är: Blåa
18. Min längd: 163 cm MYCKET Lång :)
19. Hit vill jag åka inom tio år: Mauritius, lätt.
20. Person jag beundrar: Min Felix<3
21. Såhär bor jag: I en fyra norr om stan och i en femma med sötnosen söder om stan:)

22. Det är jag mest nöjd med mitt utseende: Jag är faktiskt inte nöjd med mitt utseende alls. Men om jag måste, min storlek på fötterna, tycker det är finast med små fötter. 36:a !
23. Det är jag minst nöjd med mitt utseende: Minst nöjd med allt annat. Tyvärr, det e ju fan hemskt.
24. Vilken är din favoritkändis: Har ingen speciell, men jag älskar Nicole Richies stil och utseende!
25. Vad har jag i min väska: Alltid smink, mediciner, plånbok och massa annat skräp!
26. Jag har dessa tatueringar: Inga en så länge, men har god lust...
27. Äter jag mediciner? Precis slutat med pencellin, nu äter jag "bara" avsvällande för näsan, p-piller och ett "lyckopiller".
28. Såhär såg ja ut för två års sedan:     Hihi ;)          

Nu ska jag börja dra mig till sängen, älsklingen ska väl ringa och natta mig först :)
God natt <3

Nu är det fan dags!

Min älskling åkte för en stund sen, han ville sova över men fick inte som vanligt. Fan vad jag blir sur på sånt skit!
Aja, så jag hade verkligen tappat humöret på att ens vara trevlig och såklart så gick det ut över Felix. Förlåt gubben<3 imorn är det i alla fall fredag och då får jag träffa älsklingen igen, och sova med honom, tänka sig :)
Jag och sötnosen köpte hämtmat idag, och jag var faktiskt ganska duktig, jag körde på en kycklingsallad. Jag var faktiskt duktig idag med maten! Jag åt en skål med Kellogs K och minimjölk plus en fullkornsmacka med ost på. Sen salladen och nu på kvällen så skar jag upp ett päron och en halv apelsin :) Jag har faktiskt börjat dricka en jättebra grej för magen, proviva jordgubb, det gör susen och gör magen gladare =)

Jag måste gå till skolan imorn känner jag, fast att jag mår dåligt. Har ingen lust att missa en dag till. Imorn kväll ska vi till Hampus och käka middag. Trevligt. Men älsklingen måste först åka på en visning inne i stan, så han kommer senare.Lite tråkigt att jag kanske inte kommer att vara så social, jag blir lite tillbakadragen när jag mår dåligt, :/

Jag har funderat som attans på mina nyårslöften. Det jag verkligen vill ändra på är mina matvanor. Jag måste börja äta mer regelbundet, och mycket nyttigare än vad jag har gjort nu i en månads tid. Jag känner att jag har fått mer fett på kroppen och USCH det vill jag ha bort. Jag hatar att känna mig fet, jag blir irriterad och deppig. Alla andra säger att "du är inte fet, du är ju smal", och bla bla bla. Men hallå, jag måste ju också må bra, eller?? Jag ska i alla fall ta hand om det här ordentligt nu. Inte banta, men få en bättre kost och självklart så måste jag börja träna! Nu är det fan dags!

Jaja, nu tänkte jag lägga in en annons på blocket, vill bli av med ett par Tiger jeans ;)

Sjuk igen!

Jag blir så förbannad!
Jag vaknade imorse, skulle till skolan. Jag gick upp halv sju och borstade tänderna. När jag var klar så snurrade hela huvudet, jag fick värsta dunkande huvudvärken. Jag la mig ner igen för att vila i fem minuter, men då börjar jag hosta so en galning och kände mig febrig! Är det inte typiskt när jag VILLE gå till skolan?? Jag stannade hemma och sov typ hela dagen. Jag hoppas att jag mår bättre imorn för jag SKA till skolan då!
Om någon minut kommer älsklingen, mmm såå mysigt :)

Puss<3                                                                           

Sista dan på lovet

Hej svejs!
Idag vaknade jag upp hemma hos Sabina, det blev en sen kväll igår, tror jag somnade typ tre eller nått. Vi hade det i alla fall trevligt när vi va i Kista, vi satt och snackade och käkade. Efter så gick vi runt och kollade lite i affärer, jag köpte nu den där spetstoppen på gina tricot som jag har velat ha :) Vi tog bilen hem sen, förbi Vällingby och hämtade upp lite folk. Jag drack faktiskt lite vin på kvällen, kanske gott faktiskt, men jag började må illa av smaken :/ Men men.

Idag så åkte jag och Sabina till "city" haha, vi käkade lunch och det var supergott! Det var faktiskt längesen jag och Sabina gjorde nått tillsammans. Sen så tog jag tåget hem.

Jag har verkligen varit såå fruktansvärt trött idag så det är inte klokt! Jag sov från tre till sex, sen så har jag legat i sängen hela tiden efter middagen. Jag höll på att somna igen vid halv åtta, men som tur var så ringde Alexandra, tack och lov! Vi blev bjudna att äta middag med dom på fredag, det skulle vara jättetrevligt, bara ta det lugnt och umgås.

Nu så ska jag väl fixa lite till första skoldagen imorn, är inte så taggad kan jag ju säga men men. Jag måste duscha, fixa naglarna och plocka upp lite kläder som ligger i hela sängen! Sen så ska jag ju prata med älsklingen också! Annars så kommer jag inte kunna somna kan jag ju säga! Saknar min sötnos som fan just nu. <3

Puss och Kram<3

Haha, vadå fjortis???

Attans va hungrig jag e! Haha, jag sitter och väntar på att Sabina ska ringa och säga att hon e påväg. Resten av släkten sitter och käkar pizza, kebab och sallad och det gör verkligen så att man blir hungrig! Jag åt en pizzasallad och en pommes iaf, bara för att smaka lite :) jag ska ju äta snart så det kändes lite onödigt att käka nu.

Älsklingen åkte för några timmar sedan, jättetråkigt. Jag fattar inte en sak. Nu har jag och Felix varit med varandra varje dag i över en månad i sträck typ. Man märker att man börjar små bråka mycket lättare, man är mer irriterad på varandra. Jag ska ju som vanligt vara ett pms barn och lacka för det mista lilla. Fan synd om honom ju. Men jag vill inte ge all skuld på mig, han kan faktiskt också vara en riktig "ragata" haha. Älskar dig gubben <3

Och fasiken va min lillebror är kaxig! Jag hatar när folk kallar mig fjortis, HALLÅ jag e ingen jäkla fjortis! Tror ni inte att min lillebror som själv är typ fjortis/brat säger att jag e fjortis??? OMG, är det enda jag kan säga, haha!!!! Jag har aldrig tyckt att jag varit en fjortis och jag kommer aldrig att bli det. Sen vad folk tycker, what ever. Jag har inget emot fjortisar, jag är bara ingen själv, alla får tro vad dom vill ;P

Nu ska jag väl pudra näsan lite och sen så ska väl det inte dröja försen hon ringer.
Kiss<33

Min lillebror är 9 år :)

God morgon eller vad man ska säga :P Idag fyller min lillebror Oscar 9 år! Fan va tiden går snabbt, jag tycker fortfarande det känns som att han är bebis, han luktar ju fortfarande bebis ju! Han fick såklart öppna mitt, Felix och Hannes paket först och vad fanns där? Ett par snygga Nudie jeans ;) Han blev jätteglad, det kan man ju förstå.
Vid halv två, två så kommer släkten. Det ska bli trevligt att träffa dom också.
Senare ikväll så ska jag äntligen träffa Sabina darling, det var verkligen längesen! Vi ska nog ta bilen till Kista och bara umgås och ha det trevligt :) Hon har ju tagit körkort och allt! hihi.
Aja, nu ska jag börja fixa mitt hår och lyssna på lite musik :)
Kisses<3                                 Han är stor nu :)

Visningar!

Hallå!
Nu har jag och älsklingen kommit hem från stan. Vi var och kollade på tre olika lägenheter, en på söder och två på kungsholmen. Åhh vad jag vill flytta nu alltså! Jag tyckte att alla lägenheterna var supermysiga så vi får se ;)

Efter det så gick vi och käkade på Max, orginalmålet såklart. Men fan vad fet man är när man käkar sånt jäkla skit hela tiden. Åhh jag blir galen på mig själv. Om jag själv skulle få välja så skulle jag käka sallad typ varje dag, men eftersom att min pojkvän tycker att inte jag ska behöva bry mig om kalorier och fett så slutar det alltid med att vi äter hamburgare och pommes. Visst det är gott, men jag får alltid värsta ångesten! Jag är fett rädd att jag ska gå upp nått kilo bara för det....

 Mums?



Nog med prat om mat!
Nu så ska jag sätta mig i soffan med älsklingen, kanske ta nått att dricka? Sen så ska jag göra mina magövningar I think. jag har faktiskt ett nyårslöfte att försöka smygträna lite hemma så gott det går :)
                                                                                                                                                                    

Pussisar<3

Storstädning!

Yes. Idag så blev min storstädning av! Jag tror att jag höll på i mitt rum i typ tre timmar och attans vad trött jag blev! Men men, nu är det klart :) Hittade en massa kläder också som jag tänkte lägga upp på blocket eller tradera, kanske man tjänar lite på oxå!

Nu har vi käkat, texmexspett med bulgur blev det. Jättegott! Efter det så blev det en nybakad kanelbulle och en liten bit av kladdkaka! Mamma gillar att baka :) Så nu har man tjockat sig ordentligt, usch vill inte ens tänka på det.

Imorn så ska vi åka och kolla på tapeter till mitt rum, det är dags nu tycker jag. Jag funderar på att ha en fondvägg, nått riktigt snyggt mönster. Kanske röda väggar och en svart vägg med röda detaljer? Jag tycker det är snyggt med rött i sitt sovrum.
Efter det så är det bara att fortsätta in till stan, för då ska jag och älsklingen gå på tre visningar. Tre olika lägenheter som ligger mitt inne i stan ska vi kika på, det ska bli spännande :) Fan va nice det skulle vara att flytta nu, men jag måste vänta tills efter sommaren, i think .

På tisdag så fyller bror min år, 9 bast blir han, haha. Då kommer släkten och vi ska bara fika och ta det lugnt. Sen så åker ju min älskling hem också¨, då får jag sova ensam igen :( Jag börjar inte i skolan försen på torsdag men han börjar jobba på onsdag, trist.

Men men, nu hade jag tänkt att mysa med sötnosen, bye !

Kiss<33


Mumsigt ;)

Mamma gjorde precis iordning värsta goda middagen, plankstek med en riktig saftig köttbit! Attans vad gott det var, jag är propp mätt nu!
Idag så vaknade jag två, fatta klockan var två mitt på dagen. Jag fatar inte hur jag kunde sova så länge, men det var ganska skönt. För några timmar sen så gick jag, Felix och lillebrorsan till ica och köpte förutom middagen, lite snacks till kvällen. Det är ju lördag :) Det blev lite godis och chips och såklart majskolvar som jag och älsklingen ska steka på senare ;) Åhh det är ju verkligen så gott! Kallt var det ute, jag höll på att frysa ihjäl fast att jag ändå hade ett par jeans, tjocktröja, uggs och fjällisen! Sjukt kallt.

Snart börjar skolan igen och jag har fan börjat fått värsta ångesten. Jag känner att jag aldrig vill komma tillbaka, jag vill vara ledig hela tiden ju! Men sånt är livet. Jag har ju faktiskt bara en termin kvar, sen så ska man börja jobba!
Idag mår jag faktiskt lite bättre än vad jag har gjort dom senaste dagarna, kanske börjar pencellinen hjälpa? :) Det ska bli skönt att bli av med den här skiten snart. Aja, jag kollade igenom kameran och hittade typ fem bilder från nyår, fett synd. Men jag bjuder på två i alla fall ;)

 Haha, ja vi hade ett bra nyår :)

Pöösss<333

Nytt år :)

Nyårsafton blev ju hur kul som helst! Vi var hemma hos Hampus och efter tolvslaget gick vi till en annan fest. Vi hade verkligen jättekul :)  Lägger upp lite bilder senare ;)

Nu är det ett nytt år, nya tag. Jag ska verkligen ta nya tag nu. Jag har verkligen varit så down dom senaste månaderna och nu har jag bestämt mig för att må bättre. Min största prio är att börja leta sommarjobb och även heltidsjobb. Jag tar ju faktiskt studenten i sommar ! Wiii :)

Juste, på nyårsafton så var jag även hos farbror doktor (som i det här fallet var en kvinna) men i alla fall så var jag där skittidigt och ville kolla mina bihålor. Vad hade jag? Jo, ganska kraftig bihåleinflammation! Så nu går jag på antibiotika, kortison och nått annat skit. 10 dagar ska jag hålla på med det. Aja, då blir jag i alla fall av med den här skiten :)

pussar<33

RSS 2.0