Yes.

Nu har jag hunnit plugga litegrann, känns som att jag har lite kvar i huvet i alla fall ;)
Men men, jag har även hunnit duscha, as skönt. Jag la en inpackning i håret, tror de behöver det :) Sen så har jag klippt mig! Se där! Nu tog jag saxen och klippte typ en centimeter, haha. Nee men seriöst, jag tjänar fett mycket på att inte gå till frisören, jag klipper mig själv och färgar själv. Men ibland kan jag "lyxa" till det och gå till Sabina. Men inte nu, hihi!
Håret är nu plattat och klart för att snart sussa. Inte bara det, jag har hunnit smörja in mig med mjukgörande b.u.s, härligt härligt.
Imorn så ska jag ÄNTLIGEN till min älskling, jag har inte velat åka till han nu när jag har haft så mycket att göra. Men imorn kommer jag :)

Juste, jag har glömt att berätta!
Jag fick ett mail från visaprint där det stod att man kunde få en keps gratis. Jag gick in på sidan och valde mitt motiv! Hallå, vem kommer ha den snyggaste kepsen i sommar? Thihi, det stod: I <3 min sexiga Felix.
Haha, kostade bara 50 spänn i frakt! Perfa ju. Så jag längtar tills min snygga vita keps kommer, inom två veckor :)

Åhh, vet ni vad jag missade? Jag hade tänkt att kolla på den rätte för Rosing, men jag trodde att det började klockan 21. Så jag hann bara se de sista fem minuterna, men jag blev nöjd med det jag såg. Den rätte för Rosing vann ju! Och en sak som jag tänker på varje gång jag ser Linda, varför är det så många som tycker hon är ful? Hon är ju gorgeous! Jag skulle gärna vilja se ut så när jag är över 30! OMG, alla som tycker hon är ful är ju lite knasiga ju :P
Sophia, 18 år:


Sophia om 20 år! MAN KAN JU ALLTID DRÖMMA!

Nu ska jag nog gå och skära upp lite färsk ananas och smaska på. Sen blir det åter lite plugg och snack med älsklingen!
Hoppas ni kommer sova bättre än mig!
Puss <3

PLUGGIS

Ja, det är vad jag måste vara just nu, men det är svårt... Jag kan inte sitta mer än typ en halvtimme och jobba, sen blir jag för okoncentrerad så jag måste göra något annat i mellanåt! Så jag passar på och bloggar lite nu :) Jag har nämligen prov imorn i MBS och det är ganska mycket. Men jag hoppas att jag klarar det, jag VILL verkligen!
Jaja, idag så ringde jag gymmet som jag förmodligen kommer att börja gymma på. Jag kollade med dem och det kommer bara att kosta 149 kr i månaden! Sjukt billigt för ett så fräscht gym! Så vi får se om jag tecknar medlemskapet denna vecka, så kan jag börja träna min sladdriga kropp!

Jag längtar efter helgen. Det kanske ni gör också? Jag vill bara bli klar med mitt prov och mina inlämningar denna vecka så att jag kan ta det lungt den här helgen. Juste, på lördag så ska vi bowla! Jag, Felix, Alexandra, Hampus, Malin och Hajas blir det! Det kommer nog bli supertrevligt eftersom vi sen ska hem till Hampus och chilla! Kanske tar med mig några goda cider, vi får se...
Sen så är det ju påsklov nästa vecka, men det blir ingen direkt vila för mig. Antagligen kommer jag träna, plugga en massa och hitta på något med min bror, mamma och självklart mysa med min älskling.
På fredag är jag ledig också och då tror jag att jag ska åka in till stan och kolla lite! Skönt att det är en kort vecka, hihi!

Nu ska jag fortsätta att kika runt på nätet, ska kolla var man kan fixa ett nytt leg, med mitt så kommer jag inte ens in på krogen med ;) Man ser väl förfan att jag snart är 19??? ;P

Jag är dum, dum och dum

Vet ni vad jag gjorde alldeles nyss? Jo, jag åt en tallrik med tacos! Klockan halv tio på kvällen?? Hallå, vad är det med mig? Jag kan bara inte rå för att jag älskar mat så mycket, jag kan egentligen inte tänka mig att jag varit sjukligt anorektisk..Men nu sitter jag och har värsta ångesten för att jag tror att jag kommer vakna imorn och ha en extra valk på magen. Jag vet, jag är riktigt töntig nu men det är tyvärr så jag känner. Varför ska man tänka på vad man äter HELA tiden fast att man har ett bmi under 19?? Orkar inte.

Jag känner att jag verkligen måste styra upp mitt ätande plus att jag måste börja träna! Jag funderar på att öppna ett medlemskap på 24 fitness center, verkar vara billigt och bra där. Jag måste börja göra något slags matschema och träna så att jag inte är så sladdrig längre! (och ja, mamma och familjen, om ni läser detta så betyder det inte att jag vill bli anorektisk igen!) Ville bara påpeka det eftersom att jag vet att min mor läser min blogg.

Men men, det löser sig nog, står man bara ut med ångesten en stund till så är det lungan ;)
Nu ska jag snart borsta tänderna och lägga mig och kolla på tv!

HIHI titta vad liten jag var! Snart ett år sen! Jag ser lite ut som ett emo btw...

Jag är Charlotte!

Jag gjorde ett test idag, vilken av alla brudar i SATC man är mest lik! Jag blev ;

Grattis! Du är en äkta Sex and the City-tjej och du liknar:

Snälla och feminina Charlotte York
Du är Sveriges svar på Audrey Hepburn.
Du är romantisk och trygghetssökande och en mycket lojal kompis.
Du har en förkärlek för lyx och kvalitet på allt du omger dig med och det är naturligt för dig att leva i lyx.
Du tycker om traditioner och anses ofta vara en smula gammaldags. Du längtar efter det perfekta parförhållandet och gör själv allt för att ditt förhållande ska vara harmoniskt.


Om man ändå kunde vara lika vacker???!!! :/




Skolarbete.

Nu har jag gjort klart alla frågor som skulle vara klara tills imorn i samhällskunskapen! Skönt. Jag har också hunnit laga tacos med min pappa och så har jag hunnit äta också ;)
Pratade med Alexandra för en stund sedan och jag sa att jag var ledsen för förra helgen, vi skulle ha bowlat men det blev flytt till Gärdet istället.. :/ Men men , nu i helgen tar vi nya tag och så kör vi lite bowling på lördag istället :) Hoppas det blir kul! Vi kör nog tjejorna mot killarna då ;)
Men men, nu tänkte jag börja med min andra samhällsuppgift som jag ska lämna in så fort som möjligt, handlar om asyl och så.. Hoppas det går fort! Sen så ska jag plugga lite till provet som jag ska ha på onsdag, handlar om omsprger genom tiderna, inte det roligaste kanske ... :P Men de måste göras!
Hihi, jag hittade värsta fjortisbilden på mig som jag tog här om dagen..haha utan mina extensions! tahda :)

Jag blir aldrig frisk!

Nej, jag blir aldrig frisk. Idag är jag hemma (som vanligt) har sovit skit och mår skit helt enkelt. Jag vill bara bli frisk nu och leva som en normal människa. Aja, jag hoppas det går över. Ska till skolan resten av den här veckan i alla fall :)
Idag så ska jag bara plugga och städa i mitt rum. Ser förjävligt ut där inne ska jag säga !
Jag fick reda på för inte så många minuter sen att jag ska på studentfest den 21 april på cafe´ umbra inne i stan. Hoppas det blir riktigt kul, men nu börjar jag undra vad fan jag ska ha på mig eftersom det är ROCK tema?? Jag och rock går liksom inte ihop...bäst för mig att börja planera kläder redan nu, haha!
Jag skulle gärna vilja lägga mig i solariet, men jag vet inte ifall jag pallar...
Nu ska jag fortsätta att kolla runt lite på nätet :) Samtidigt ska jag plugga, thihi ;)

Utgång i fredags :)

HJÄLP!

Jag vet, jag har inte bloggat på riktigt länge, fett trist.
Jag är så jäkla stressad! Jag har varit ganska sjuk nu en tid så jag har kommit efter med skolan. Nu har jag en massa saker som ska göras, därav 2 prov som jag missat! Jag har hur mkt inlämningsuppgifter att göra så nu vill jag bara gå och lägga mig under täcket och försvinna.

Shoppingdag!

Hallå!
Idag så skulle jag ha åkt till stan, men jag ångrade mig när jag fick ett sms precis när jag slutade av mamma. Vi åkte hela familjen till Kista istället! Jag har shoppat en massa saker ska jag säga! Bild på all kommer ev. imorn, har inte tid nu. Jag köpte min studentklänning, balklänning, jeans, toppar, trosor, le coq skor, åhh massa grejor ;) Så nu ör jag lycklig!
Jag har precis smörjt in mig med ett tunt lager brun utan sol nu. Hoppas det hinner torka någorlunda tills jag ska somna.
Jag har kommit på att jag använder b.u.s istället för att sola. Jag har tänkt på det nu och jag hittar inte så mkt fördelar med solariet. Visst, solar jag solarie så slipper jag smörja in mig, slipper bli lite fläckig och jag slipper att peela bort allt som en galning och göra om! Men mer positivt hittar jag inte. Så brun utan sol, jag älskar dig! Bara för det så måste jag köpa en ny imorn, hihi!
Jag har faktiskt hunnit varit lite duktig idag också när jag kom hem. Jag gjorde två uppgifter i samhäll som jag har legat efter med! Skönt. Nu har jag bara typ fyra till plus två prov :S haha.
Nu så ska jag kolla runt lite på nätet och sen så ska jag ringa min älskling! Hoppas att jag sover lika bra som jag gjorde inatt! :)
PUSS<3

Jag och Millan, du betyder <33

God morgon!

Jag har sovit jättebra inatt! Herregud, vilken lycka! Jag somnade ganska tidigt, kvart i tolv och så har jag sovit hela natten! Skönisch!
Idag så blir det förmodligen lite shopping i stan och förhoppningsvis så kommer älsklingen och möter mig, om han orkar.. :/ Men först ska jag till skolan och ha lite samhäll och psykosocialt arbete! Jag funderar på att slinka ner i solariet idag också eftersom att en gång blir ju ingen skillnad...men jag vet inte. Jag tror ändå att jag satsar på brun utan sol!
Idag orkar jag inte fixa mitt hår, jag har endast sattit upp mitt hår i ett spänne och inget annat. Jag orkar inte idag bara :) Jag ska bara sminka mig alldeles strax och så ska jag sätta på mig kläder! Sen 20 över elva så är det bara att pallra sig mot stationen! Hoppas det blir e bradag och jag hoppas att ni också får en bra dag :)

puss<3

Lång dag!

Phuww, vilken dag det har varit idag! Men en ganska trevlig dag i alla fall :)
Jag gick upp 20 över 6 imorse och var ovanligt pigg! Jag somnade ganska sent inatt så jag trodde jag skulle vara helt slut, men det var jag underligt nog inte. Riktigt skönt faktiskt. Jag och Millan har idag lagt ner en massa jäkla tid på att få någon koll på våran slutskiva som vi ska ha i maj. Men eftersom att våran klass inte direkt är så engagerade så var det rätt motigt att se positivt på det... Ja, jag menar att alla ska komma med en massa negativa grejer om att det blir för dyrt osv.. Men vadå, 140 spänn för en studentskiva är väl fan ett riktigt kap, eller ? ;)
Jaja, annars så har det varit en ganska chill dag i skolan, om jag tänker efter så blev faktiskt inte så mycket gjort, men mycket blev planerat. Jag har två prov nästa vecka och så har jag en inlämning denna vecka. Sen är det perfa! Idrotten idag gick rätt segt och jag pallade inte så mycket eftersom att jag fortfarande är ganska sjuk, men jag gjorde mitt bästa! Idag fick jag också reda på att jag kommer att vara ledig varje fredag i fortsättningen, förutom vid två tillfällen. Rätt skönt eller hur? :P

Efter skolan så åkte jag och Millan och solade! Det var faktiskt ganska skönt, äntligen kanske man kommer igång med det där! Hade tänkt att sola imorn och på onsdag också, men det tråkiga är att det är så jäkla dyrt! Men vi får se om jag fortsätter att sola varje vecka...Jag tycker att brun utan sol funkar ganska bra också faktiskt :)

Jag beställde soldusch-tider idag! Jag ska gå och bli spray tannad innan studentbalen och så ska jag gå en gång innan student-dagen! Jag ska gå till Wellnes At Sthlm som ligger på Kungsholmen, har hört att det ska vara riktigt bra där! Och så kostar det bara 300 spänn för hela kroppen! I like it ;)

Jag pratade med min kusin idag! Kanske blir utgång på fredag men vi får se vad som händer, tror inte att älsklingen är så på att festa...Tråkigt men sant. Pratade idag också med söta Alle, vi kanske ska ses i helgen, vi får se, hoppas. Vi har inte träffats på as länge ju! Saknar dig!

Men nu måste jag berätta om resan i helgen och alla mina inköp!
Vi kände hela familjen att vi behövda åka bort lite och koppla av, så vi gjorde det helt enkelt! Vi hyrde en underbar stuga på Åland (där vi varit många år förut). Vi bara åt en massa gott, chilla och chilla igen. Det var det som hände! Men sen så åkte vi ju båt också och då fick man ju med sig lite gott, hihi!
Jag har shoppat lite grejer under helgen också:

*Clarins foundation
*Donna spraydeo
*Två snygga läppstift i rosa nyans
*Dior blackout mascara
*Skön svamp för rengöring och borttagning av smink
*Friis&Company vantar med en söt blomma på!
Haha, veckorevyn som jag läste i bilen ;)

Jag tog typ inga bilder i helgen, dels för att jag inte orkade och dels för att jag såg förjävlig ut hela helgen. Men det var skönt och väldigt mysigt :)

Nu ska jag börja gör mig iordning för sängen! Ska snacka med älsklingen innan jag börjar min mardrömsnatt igen!
Sov så gott!
Puss<33

Hemma igen!

Vilken tuff dag det har varit idag! Jag har inte haft tid att blogga, jag har ju så mkt att berätta! Jag kommer blogga imorn, om vad som hänt och alla mina nya inköp :)

Nu ska jag i alla fall platta håret (håret blir förjävligt efter man har duschat annars) och så ska jag värma min gelmask som ska lugna ner mig och mina trötta ögon! I duschen idag så gjorde jag en grej som jag tror jag måste börja göra oftare!
1. Jag började med att tvätta håret med schampoo, sen sköljde jag ur det. 2. Sen la jag en inpackning i topparna i nån minut, sköljde ur det. 3. Sen la jag en annan inpackning i hela håret och lät det sitta i en stund. 4. Efter att jag sköljt ut det så tog jag balsam i håret! 5. Sen var det bara att skölja ut, lägga i värmeskydd och låta håret självtorka! Värsta fuktkicken för håret :) Ett litet tips från mig! Jag smörjde även in ögonfransarna med lite idomin, har hört att det ska göra fransarna kraftigare och inte gå av lika lätt !

Imorn är det upp klockan sex och det kommer bli en lång dag! Jag har idrott (ha tagit fram kläderna redan, *duktig*). Sen så kommer jag att sola på Meddo :)

Så imorn bloggas det om helgen, inköpen och allt annat som jag skulle ha gjort idag!

Alexandra darling, om du läser detta, jag kommer att höra av mig till dig imorn, jag har värsta ångesten för att jag inte ringt dig! <33

PUSS OCH GODNATT!

Sjuk, men jag är glad :)

Nu har jag precis ätit en macka och lite sparrissoppa! Mumsigt. Jag har varit på vårdcentralen nu och det var lite jobbigt. Fick sitta och vänta ganska länge för att få träffa doktorn och ta massa prover. Läkaren trodde nämligen att jag har brist på massa saker i kroppen, typ järn och massa vitaminer. Jag hade också lågt blodtryck, och det brukar aldrig jag ha förutom när jag var sjuk i anorexi.. Men provsvaren kommer inom någon vecka hoppas jag! Så då kan jag äntligen bli frisk, hihi :) Jag ver lite deppig när jag kom hem eftersom att jag inte fick reda på något speciellt, men när jag kom hem så fick jag höra en jätterolig nyhet och nu lyser jag som solen! :) Men jag berättar inte vad, hihi.
Min lilla älskling kommer om några timmar, då ska vi mysapysa så mycket som det går! Sen så måste vi packa tills imorn, runt klockan sex imorn bitti åker vi till Åland! Vad skönt det ska bli att komma bort ett tag, och så shoppa lite på taxfreen såklart!

Torsdag

Om en stund så ska jag till vårdcentralen. Jag fick en akuttid, äntligen. Annars är det ju typ flera månaders väntetid! Nu ska jag verkligen få reda på vad det är för fel i min kropp, jag vill ju leva normalt som en 18 åring! Så jag hoppas att jag får en "diagnos" ;P
Jag kommer skämmas som fan när jag kommer dit, inget smink, mjukisbyxor och uggs! Haha, stackars människor som får se mig...Men jag är faktiskt SJUK! Så det så.
Jag ska väl sätta upp håret i en bulle och snart dra iväg...
Önska mig lycka till!

Kisses<3

Jag, ett nytt fall?

Nu har jag legat framför tv:n och kollat på Diagnos okänd. Jag funderar faktiskt på att jag också ha någon okänd diagnos! Men vadå, jag har:

*led och muskelvärk så att jag knappt kan gå
*ont i ryggen och i knäna så det knakar
*feber typ varje dag
*ont i huvet
*svimattacker
*magproblem
*dåligt immunförsvar
*kan inte sova ordentligt
*olidlig trötthet!
(Om man läser det här så låter det som en enkel diagnos: Jag är åldrad i förtid, jag är typ egentligen 90 bast! hahaha)
Och massa mer.... Hallå? Låter inte jag som ett nytt fall?? Haha, jag tror fan det.

Nu ska jag snart borsta tänderna och lägga mig i sängen. Tänkte prata med älsklingen ett litet tag innan jag ska sova bara :) Fast som vanligt så somnar jag efter 02.00-03.00 ! Jobbigt faktiskt.

Vi får se om jag går till skolan imorn efter vårdcentralen.

Puss och go natt <3
Yes, it was a long time ago ;)

Skönt.

Nu har jag tagit ett varmt och mysigt bad. Gud vad skönt det var att koppla av. Jag som hade så ont i alla mina muskler och leder, nu känns det lite bättre. Jag peelade bort all b.u.s också och egentligen tänkte jag lägga på ett nytt lager, men jag får väl skylla på att jag är sjuk och det är därför jag ser ut som ett skämt! Jag körde en inpackning i håret istället :)
Nu så ska jag bara låta mitt hår självtorka, måste bara lägga i lite skydd och så!
En sak som är bra att vara sjuk är att man just får se ut hur man vill, jag kan gå runt i min lilla rosa mjukisdress och slippa sminka mig! Jag kan snora och snyta mig som attans, vem bryr sig? Ja, man måste ju se saker positivt!
Ikväll så blir det väl kanal 5 som gäller. Först Diagnos okänd och sen Efterlyst! Härligt. Då ska jag förmodligen ligga nerbäddad i sängen och dricka lite juice...
Jag måste ringa Emilia också, jag kommer nog inte klara av att gå till skolan imorn, jag ska förmodligen gå till vårdcentralen och ta prover. Men hon kommer inte bli glad kan jag säga!
Älsklingen kommer imorn, åhh vad mysigt det ska bli!

Missa inte:
20:00 Diagnos okänd och
21:00 Efterlyst

PUSS<3Jag bjuder på den ;)


Sjukling ;/

Usch, jag mår verkligen inte bra idag. Jag har feber, ont i kroppen, i huvet och så har jag fått värsta förkylningen! Jag hade lite ångest över att jag inte gick till skolan, men vad ska jag göra när jag mår såhär? Jag orkar verkligen inte. Hoppas att jag inte mår såhär imorn, jag måste verkligen till skolan då. Behöver jobba med PA och så måste jag hämta böcker till helgen. Jag är ju ledig på fredag :)

På fredag åker vi ju till stugan på Åland och det är alltid lika mysigt. Vi ska bara vara borta över helgen, men Åland är ju
Åland. Jag tycker om att vara där jättemycket. Och nu är ju älsklingen med och då kan det inte bli bättre :) Men jag hoppas verligen att jag inte kommer att mås såhär som jag gör nu...Jag hatar att vara sjuk. Och det har ni hört många gånger eftersom att jag ALLTID är sjuk :(

Idag skulle jag egentligen åkt till min sötnos, men inte ens det klarar jag av. Jag mår så dåligt så jag orkar knappt sitta här vid datan nu..Tråkigt.
Nu måste jag seriöst börja planera både bal och studentklänning! Jag vill inte vara i sista sekunden, jag vill ha typ allt klart minst en månad innan, MINST. Så ja tänkte kika runt lite på balklänningar och studentklänningar nu :)
Hörs senare ;)

ÄLSKAR DIG HJÄRTAT<3

Min auktion!

FAN säger jag bara! Jag vann inte budgivningen på klänningen! Den gick ju upp i drömpriser för fan! Nej nu jäklar är jag förbannad! SHIT.
Aja, jag får fortsätta att leta efter min klänning ;( Tråkigt ju...
Nu får jag smälta det hela, haha. Jag ska måla naglarna nu en snabbis, sen ska jag dricka upp min apelsinsaft och kasta in en alvedon i munnen också ;) Hoppas hoppas att jag kan sova inatt! Wish me luck ;)
God natt allihopa <3

Take me away from that shit!

Vi cyklade iväg till centrum på typ 5 minuter, fort gick det ;) Jag satte bara på mig mina rosa mjukisbyxor, uggs och min fjällis, sen åkte vi iväg. Jag kom på en sak samtidigt vi cyklade också. Jag känner inte igen mig själv när jag inte har smink. Jag trivs inte lika bra med mig själv heller, (fast det är ju ganska vanligt). Nej men seriöst när jag tittar mig i spegeln när jag inte har något smink så bara frågar jag mig själv typ; "är det här jag??". Ganska läskigt att känna så faktiskt, det är ju ändå så man är född och egentligen ser ut. FY FAN säger jag bara, JAG ÄLSKAR SMINK!

Nu har jag käkat lite godis, inte överdrivet mycket men lite i alla fall. Varför ska jag alltid få en massa ångest? Va fan man lever bara en gång, ska man banta hela livet eller? Jag levde med att bara tänka på mat och banta i typ 3 år, och den perioden av mitt liv var pissigt. Det verkligen sög. Och ändå så håller man på hela jävla tiden med att tänka på vad man stoppar i munnen. Jag riskerar ju fan att förlora min pokjvän för att jag håller på och tönta mig med att inte äta oh massa shit. Jag vill inte behöva känna så längre, men det är svårt.
Jag känner just nu att jag kan inte banta, fast att jag vill det. Helst innerst inne så vill jag ner till dom där 36-37 kilona som jag vägde då. Nej, jag får helt enkelt stå emot! Haha, in your face anorexi.
Fan vad jag blev sugen på jordgubbar helt plötsligt nu då! Haha,

Jag kollade hur min budgivning gick, nån jäkel hade lagt bud högre, men då kom jag och la mer! Jag SKA ha den där klänningen! Så är det bara! Auktionen går ut vid tio ikväll så jag bloggar nog då så alla får veta om jag fick den eller inte ;)

Haha, den är bra den.


Godissug!

ÅHH jag är så otroligt sugen på godis så att jag dör. Tänk vad gott och mysigt med en egen godispåse och tv-tittande...:) Jag vill, men jag vet att det inte är så bra..Men jag orkar inte bry mig! Vi lägger undan ångest och skit åt sidan nu! Jag ska få med mig min lillebror till ICA nu, men jag har inge smink,...så jag kommer väl göra så att massa människor får hjärtattack på vägen, hahaha!
Neh, nu är det dags att övertala brorsa ;)

Puss<3

Lite kläder ;)

Nu har jag äntligen orkat lägga ut lite kläder på tradera! Där lägger jag ut alla plagg som jag vill bli av med snabbt och ganska garanterat! På blocket köper folk mest bara märkeskläder, och jag som har massa från BikBok och utomlands tycker att de passar bra att lägga ut där! Rätt kul också att följa budgivningar, hihi ;) Det jobbigaste för många unga är väl att man måste vara 18 år för att få öppna ett konto hos tradera, men men..
Nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och vila lite, jag har rätt ont i huvudet så jag får väl proppa i mig några alvedon igen :P
Jag hittade förresten en skitsnygg klänning nyss på tradera, skulle passa perfa till studenten! Jag har inte bestämt mig ifall jag vill ha just den på studenten men den var så snygg så jag kan till och med tänka mig att ha den på balen, om jag kanske syr om den lite :) Jag hoppas jag vinner budgivningen, jag bloggar ikväll om jag lyckades! Den går ut om 8 timmar!

Puss<3

Hemma idag

Idag så är jag hemma och är sjuk :/ Jag har sovit som vanligt ganska dåligt, men när jag gick upp så mådde jag blää. Jag hade ont i halsen, kände mig förskyld igen och så var jag ganska varm och lite snurrig! Phuww. Fan vad jag hatar att inte må bra, jag är ju fan bara 18 år!
Inatt så fick jag i alla fall sova med min underbaa älskling. Mysigt<3

Igår satt jag en stor del av dagen för att checka lite studentklänningar. Jag har hittat typ tre stycken nu som jag ska välja mellan :) Jag vill ta studenten!

Idag så tänkte jag knapra i mig alvedon, kolla lite på film och försöka hinna sätta ut lite kläder på nätet. Jag har massa nya kläder som jag inte har använt och som jag skulle vilja bli av med!
Jag tänkte att jag kunde sätta ut mina jeans här på bloggen!
Om någon skulle vara intresserad så mailar ni mig på: [email protected]

Ett par fornarina jeans Modell Venus. Storlek 25 Stuprör
Och ett par Tiger jeans Modell Skogsberg Gracious storlek 26 (lite små i storleken) Stuprör/raka

GOD MORGON!

God morgon allihopa! Sovit gott?

Jag har i alla fall sovit som en stock, ovanligt för mig :) Jag somnade ganska tidigt igår, typ vid elva halv tolv! Men det va skönt.

Idag så kommer jag nog inte att hinna till skolan, jag ska nämligen åka till Capio idag. Usch jag har inte varit där på flera veckor bara för att jag inte har orkat åka när jag har varit sjuk :/ Men idag så ska jag åka :) Jag måste nog ringa min lärare och säga att jag inte kommer, känns lite onödigt att åka till skolan för en halv timme och sen åka vidare till Upplands Väsby. Åhh vad det är jobbigt att åka dit, det ligger typ mitt i ingenstans känns det som ju! Haha.
Senare idag så kommer mitt hjärta hit. Vi ska myspysa som attans! Jag har lovat att ge massa massage till honom idag också, thihi !

Jag ska snart försöka få i mig lite frukost, jag kommer inte käka nått försen ikväll! Så det är nog bäst att äta en REJÄL frukost nu haha.

Saknar dig sötnos<3

Måste passa på att lägga in bilder på mina underbara kattOR! Dom är så underbara ska ni veta! Men varför kan dom inte ha öppna ögon på bilder?? Haha, sötnosar!
FRANZ
MÅNS

Dålig uppdatering, ovanligt?

Nu har jag precis smällt i mig massa jordgubbar, har lite ont i magen och måste vila så jag passar på att blogga lite nu :)
Apropå blogga, jag har inte haft tillgång till internet under hela helgen, så därför har jag inte kunnat blogga, fast att jag har velat!
Jag har haft det fullt upp i helgen kan jag säga. I fredags så fyllde älsklings kompis 18 år och då var det ju fest. Vi slutade på toxic, trevligt trevligt :) Men tyvärr när vi skulle åka hem så mötte vi några jäkla fitt#r som skulle hålla på och tjaffsa. Drar fram en kniv på centralen och tro att man är nått liksom!? Sen så hoppar man på en ensam tjej och puttar ner henne på golvet i tåget! OMG, jag var så jävla pisst men vafan ska jag göra?? Jag kunde bara hjälpa tjejen när hon blödde från knät...Såg nu hur fina mina ljusa jeans hade blivit.... Åhh vilket skit.

Aja, hela lördagen höll vi på att flytta till det nya huset. Alltså älsklingens familj :) Det är ett jättefint nytt hus. Men som typiskt är så ska jag ha VÄRSTA mensvärken så att jag är tvungen att ligga i fosterställning i sängen! Jag kände mig verkligen såå lat, men jag mådde verkligen piss! Vad ska man göra liksom, jag hjälpte till så gott jag kunde. På kvällen tvingade jag Felix att sitta och kolla på melodifestivalen. Men det var ju fan helt jäkla onödigt eftersom nån jävla operalåt vann! OMG, hur fan tänker alla svennar?? Jag själv tyckte om Alcazar, EMD, Emilia, Agnes, ch jaa typ alla andra förutom dem som kom först! Snacka om att Sverige kommer bli utskrattade,,,!

Idag så har jag myst och myst och myst med min sötnos. Vi duschade och myste, låg i soffan och myste, låg i sängen och myste...haha vilken MYSDAG! Men sen så var det hemåt färd :( Och såklart så träffar man på en peddogubbe plus ett litet killgäng som jag var nära att puckla på. Men hallå, killarna var typ 10 år, är det inte lite lågt att slå ner så små? :P Men jag kan säga att jag var nära.... Ja, herregud vilken händelserik helg! :)

Nu har jag börjat kolla på studentklänningar.. Jag har hittat en som jag vill ha, men jag ska inte avslöja det! Kanske sen...Tänkte beställa den i veckan, hoppas att min size finns kvar bara, alltid se minsta storlekarna som försvinner först!?
En trött Sophia!

ÄLSKLING

JAG BARA ÄLSKAR DIG FÖR MYCKET HJÄRTAT <3
Finns det någon eller något snyggare i denna värld?

Allt onödigt är kul :)

SÅÅ blandade frågor men ändå så onödigt kul att veta! Läs eller skit i det ;)



Hur lång är du? 163 cm LÅNG (!) 
Hur mycket väger du? För mycket!
Vilken ögonfärg har du? Ljusblå
Vilken hårfärg har du? Blondin så fin
Vilken skostorlek har du? 36:or

Beskriv dig själv med tre ord: positiv, glad, energisk
Beskriv din drömprins: SNYGG, omtänksam, snäll, generös ;) , sexig, underbar, åhh hur mkt som helst, tur att man hittat honom ;)
Beskriv din perfekta framtid: Blir psykolog i ung ålder, bor men felix i våran lägenhet på gärdet och har ett riktig söt unge!

Är du heterosexuell? Ja
Är du kär i någon? Haha, om jag är!

Har du nån gång rökt? Mm, ja det händer lite då och då!
Har du provat snusa? Haha, jodå, det har blivit några gånger
Har du blivit hög på knark? Nope.
Dricker du alkohol? Ja, och jag gillar det.

Har du slagit ner någon? Nej, men har varit påväg...
Har du bitchslapat någon? Jadå.
Blivit utkastad från krogen? Haha, EN gång bara EN gång!
Blivit nekad pga av ditt leg? Alltid.
Har du ljugit för din mamma? Jag har ljugit en gång för min mamma i hela mitt liv.
Eller för någon annan? Ja de har jag
Har du snackat skit om någon? Typ varje dag, men folk snackar mer om mig fan!
Blir du lätt svartsjuk? Jo, om det finns sånna tillfällen, då jävlar!
Har du någon fobi? FISK, och då i alla former och färger. USCH
Vilken är din favoritmat? Finns mycket gott här i livet, kanske lite mkt för gott...
Favoritdricka? Något med alkohol i ;)

Har du fått ett IG någongång på ett prov? Nej, aldrig och kommer aldrig låta mig få det heller!
Har du skolkat? Ja, tyvärr några gånger.
Tycker du om skolan? Oftast, men börjar bli trött nu efter 12 år!
Är du ett G, VG eller MVG barn? Mest VG, men det finns lite G och MVG!


Back from school!

Nu har jag kommit hem från skolan för inte så länge sen! Jag har hunnit kasta i min två pannkisar och soppa också :) Mums!
Idag så var det en ganska jobbig dag i skolan, jag har haft något att göra hela tiden. Sista lektionen var sEEgast, historia är verkligen inte mitt ämne och jag sitter bara och tramsar mig!
Jag fick min studentmössa idag! Åhh vad fin den var! Nu känner man verkligen att studenten inte är långt ifrån...
Jag längtar ! ------->>


Min stackars lillebrorsa var hemma och var sjuk både igår och idag, han spydde jättemycket inatt. Så jag köpte en godispåse åt honom som han kan äta sen när han känner sig bättre :) Jag tycker så synd om honom! Gulleplutt...



Egentligen så skulle jag åka till min älskling idag. Men jag valde att verkligen sätta skolan i första hand och stannade hemma idag. Jag vet nämligen att om jag måste åka från honom sex imorn bitti så kommer jag vara trött hela dagen, plus att jag kommer inte ens komma upp! Så jag valde att stanna hemma idag, men jag ångrar mig i alla fall...Jag vill ju mysa med min älskling jue :( Saknar dig hjärtat<3

Jag hade tänkt att vara duktig idag och göra klart min redovisning som jag ska ha på fredag(!) Jag ska hålla ett föredrag i minst 30 minuter och då tänkte jag att det kanske är bäst att göra klart det idag..men tror ni inte att jag glömmer allt i skolan?? FUCK. Jag får helt enkelt smita in i skolan imorn bitti innan vi drar vidare till Uppsala universitet :)
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Jag hade tänkt att ta bort nagellacket och ev. b.u.s.a mig idag igen! Då kör jag bus tre gånger denna vecka, det är bra för att vara mig...Jo jag måste fundera på vad fan jag ska ha på mig på fredag! Inte för att jag ska klä upp mig som fan, men jag m¨ste hitta nått jag inte har tröttnat eller haft på mig på sista tiden, BLÄÄ jag vill ha nya kläder! !

<3

Dags att sova?

Nu har jag precis tagit en insomningstablett och jag hoppas den hjälper. Jag måste bara hinna platta håret och prata med älskling innan jag somnar! Ska nog försöka dricka varma koppen också, mums! Jag har nyss ätit en fruktyogurt och ett helt paket jordgubbar, åhh vad jag älskar jordgubbar!
Sov så gott<3

Me like :)

Sådär ja!
Nu har jag legat i ett skönt bad, rakat benen mjuka och lena och hunnit peela bort min gamla brun utan sol! :)
Nu sitter jag och passar på att blogga lite när jag väntar på att min nya b.u.s ska torka in! Jag har sattit upp håret i en knut med blondin-leave in och värmeskydd! Mitt hår behöver verkligen det kan jag säga!

Dessa produkter passar mig perfekt!
Efter att jag har haft i det en stund, så blåser jag håret. Därefter så MÅSTE jag platta håret innan jag går och lägger mig, för annars vaknar jag imorn med jävla virvlar typ i hela håret! OMG, so mutch I hate it! Vissa av er kanske också har samma problem...:P


Imorn så ska jag hem till min älskling och mysa. Det är en lång dag imorn i skolan, slutar inte försen 16:15! Sen är det bara åka raka spåret till hjärtat! Jag måste också gå och lägga mig väldigt tidigt imorn, jag ska vara tillbaka i skolan till 8:15 sen så ska vi vara hela dagen i ute i Uppsala! Fett långt ju. Aja, jag hoppas det blir kul i alla fall :)

Nu tänkte jag faktiskt gå och fota lite kläder som jag behöver sälja! Jag hade en period för ett tg sen där jag köpte lite mycket, jag har bland annat ett par snygga Tiger jeans och ett par svarta tajta jeans med hål i från bik bok! Så om någon är intresserad..... :)

Puss<3

Snöigt oväder!

Jag fick ju fart i mig och drog ut för att springa lite. När jag kommer ut så är det värsta snöovädret, det visste jag men inte att det var så! Aja, tänkte jag och så fortsatte jag..Men fan när jag kom ut på trottoaren och vägen där jag skulle springa så var det så mycket snö så att det täckte hela mina skor och en bit upp på byxorna! OMG, fan vad jobbigt. Men jag sprang faktiskt ett varv runt alla stora villor, ganska snabbt för att jag frös och ville komma hem! Usch vad äckligt det var. Ja, så nu fick jag motion i typ 10 minuter bara! Suck*. Nej men seriöst så är inte springa min grej, hellre går jag en timme än att springa en halv timme faktiskt! Men när man är själv är det rätt trist faktiskt. 
Jag har ju gjort ett eget träningsprogram som jag kan göra hemma, utan några som helst redskap. Men jag har provat det några gånger men det är ju så trist! Jag funderar på att köpa en pilatesboll och göa massa övningar på den! Jag tyckte det var rolig träning i alla fall när jag tränade på World Class! Ska man åka och köpa en snart kanske ;) ? 


Sen har jag funderat och funderat på min kost. En vanlig dag för mig är att jag äter när jag är hungrig eller sugen på nått. Och så ska det väl inte vara? Nej, jag har funderat på att köra en liten "diet" som jag tror att jag skulle må bättre av. Jag tror nämligen att min kost förstör min sömn. Jag funtar på att inte äta något efter klockan 18, förutom frukt och max typ varma koppen, kanske skulle vara bra?
NOG MED DET.

Idag så ska jag äntligen orka peela bort rester av min brun utan sol som sitter kvar och b.u.s.a om mig! Fast den här gången måste mamma hjälpa mig att smörja på ryggen, blev inte så snyggt förra gången, haha! Jag tycker egentligen inte att det är snyggt med brun utan sol alls, man får egentligen ALDRIG till ett snyggt resultat. Hur mycket tid man än lägger ner på det. Det måste ni alla hålla med om. Det spelar ingen roll vilken prisklass, och tro mig jag har provat många! Eller så är det helt enkelt fel på min hud, den kanske är jäkligt fläckig, thihi! Nej men jag känner att jag använder brun utan sol bara för att jag känner mig så mycket piggare och gladare om jag är brun, ganska sjukt men det säger faktiskt många. Så jag känner egentligen för att bara punga ut flera hundra i månaden för att sola, men jag känner ändå att jag kommer ångra mig sen när jag ser att huden blir ganska förstörd...Så brun utan sol är nog mer min grej i alla fall, fast att jag kan få massa inpulser att jag MÅSTE börja sola solarium, haha! Jag är ju sjuk :P

HAha, förresten apropå ingenting, så hittade jag en as snygg (!) bild på mig, brorsan och mormor sen kryssningen för ett tag sedan! Herregud, lägg märke till oss fyllon ;)

Och ja, ibland kan till och med jag erkänna att jag ser ut som en lite fjortis på 14 år !

This sucks.

Jag har inte alls varit så duktig idag, jo lite kanske. Jag har faktiskt städat mitt rum så det är fin fint nu! Men lunchen blev inte så bra, inte frukosten heller... Jag åt nästan en hel macka till frukost (jag vet inte mycket, men bättre än inget) sen så åt jag pizza till lunch! Fatta, pizza! OMG, som tur var så åt jag typ tre bitar, men ändå! Varför ska jag få ångest för vad jag än stoppar i munnen?? Det spelar ingen roll om det är en liten sallad eller om det hamburgare och pommes. Varför ska jag alltid tänka på det? I hate this, sometimes I just won´t to disappear. Ta bort den här ångesten, snälla.

Idag så ska jag i alla fall försöka sysselsätta mig. Jag hade tänkt att plocka bort alla städgrejer nu, och sen sätta på mig den nya studentmjukisdressen! Sen är det raka vägen ut för att springa av sig lite fett! Usch.

Bloggar senare idag när jag inte är på ett sånt skit humör som jag är på just nu, förlåt.
Pussar<3


Sunbrown

Jag har suttit och läst och läst och läst nu om en massa shit som jag ska ha prov på imorgon. Jag förstår inte vad som är fel, jag får inte in något vettigt i mitt huvud! Jag kommer att vara överlycklig om jag klara ens G imorn, och så låga krav brukar jag inte ha på mig själv.. Aja, jag får verkligen försöka!
Imorn så ska jag åka till min älskling, jättemysigt! Tråkigt nog så kommer jag att sluta sent, klockan tre så ska jag ha provet. Jag kommer att vara hemma hos honom säkert vid sex eller nått! Fan.

Jag tänkte faktiskt försöka sola den här veckan. Jag har kommit på att jag är väldigt blek och I hate it. Jag vet att solarium är farligt och allt det där, men jag måste verkligen nu! Jag hade tänkt att sola måndag, tisdag och torsdag. Och efter det så ska jag fan se skillnad!
Nu ska jag bli brunare :)
Puss<3
HERE I COME!

PLUGG!

JAG MÅSTE KOMMA IGÅNG OCH PLUGA NU, SER OM JAG HINNER BLOGGA SENARE <3


Fredag.

Jag kom precis hem från stan, har sprungit runt och letat efter blommor och present till Emilia :) Jag hittade allt och nu kom jag hem och gjorde ett kort! Idag fyller faktiskt hennes pojkvän år men Millan fyllde ju år för ett tag sen så hon får sin present idag! Daniel får nöja sig med hennes present, för den tror jag att han gillar... :P
Ikväll ska jag alltså hem till Millan på fest, vi ska käka hamburgare och pommes och bara chilla! Vi blir rätt många men det är kul :)
Nu måste jag börja duscha och fixa iordning mig, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig för kläder, jag HAR INGA KLÄDER! Aja, jag hittar nått skit i garderoben. Sen så måste jag hinna plocka upp lite i mitt rum och packa. Så nu är det full rulle, hoppas ni också får en härlig kväll, som jag hoppas att jag får :)

Kisses<3


Mina köp i helgen :)

I helgen så var jag ju i stan med älsklingen och skulle kolla på bio. Men innan det så strosade vi runt i stan, och det är inte så lätt att låta bli att shoppa....thihi. Men jag handlade faktiskt saker som jag behövde och inte bara ville ha (!) Så det blev rätt mycket grejer :)
Visst, det känns lite konstigt att köpa en bikini nu i början på mars, men hallå jag måste ju ha något att längta till! Som tur var så kunde man köpa överdelen och nederdelen för sig, det finns ju liksom inget bikini set som har 34 på nederdel och 42 på överdel :P


*Rosa hipsters (fick av älskling)
*Svarta höfthållare (fick av älskling)
*Blommiga ballerinas
*Leopardbikini

*Mysig vit kofta
*Ansiktskräm
*Svart set bh+trosa

Härligt härligt,
nu ska jag nog börja smörja in mig med b.u.s och kanske käka lite lunch också!

Pussar<3

Måndag

Idag är det måndag, jag skulle ha gått till skolan. Jag är faktiskt så otroligt frustrerad. Jag är 18 år och känner mig som en 90 åring på morgonen. Imorse var det så hemskt att jag inte ens kom upp ur sängen! Det handlar inte om lathet, jag tror att jag har fått något reumatiskt :( Jag måste nog gå och kolla mig igen och se om det är därför. Annars vet jag inte varför...Jobbigt.                                                              En sjuk Sophia :( 
Men nu i alla fall så sitter jag på datorn och skriver av mig lite, jag har en massa saker att göra idag och det känns inte sådär jättekul nu med tanke på hur jag mår. Idag skulle jag egentligen åka till Capio, men jag orkar verkligen inte.
Imorn så ska ju vi åka till Helsingfors, jag hoppas verkligen inte att jag mår såhär hela resan!

Senare idag så kommer min älskling hit, jag saknar honom som fan. Jag har en del som jag ska hinna göra innan han kommer också;
* försöka äta något, kanske trösta med lite godis? :P
* smörja in mig med b.u.s
* arbeta med min uppgift, ska hålla en lektion.
* packa, packa, packa
* ringa grönan och capio
OMG det är en massa andra saker också men det orkar jag inte ta upp!
Sen ska jag hinna vila också..

Bloggar senare ikväll och då hoppas jag på att mina modellbilder finns på min data :)
Kisses<3

Modelldag :)

Idag så var jag och min vän Sabina på plåtning! Gud vad kul det var. Det kändes verkligen mycket bättre den här gången än den förra. Vi tog både bilder på oss tillsammans men även en massa bilder på var och en. Vi fick tjuvkika lite på olika bilder och det såg ut att bli riktigt fina bilder! Jag kommer att lägga upp några bilder förhoppningsvis imorn så får ni se hur det blev.
Nu är jag helt slut, känns som man har varit i skolan i en vecka typ. haha. Men det ta på krafterna att bli fotad i över två timmar faktiskt! Men riktigt kul :)

Nu hade jag egentligen tänkt att smörja in mig med b.u.s men jag tror inte att jag pallar det. Jag tror jag gör det imorn, fast då kommer inte älsklingen bli glad eftersom han hatar när jag smörjer in mig med det där "kladdiga skiten!" Hihi, men han får stå ut imorn!
Imorn måste jag packa, vi ska ju åka iväg på tisdag till Helsingfors! Hoppas bara vi har fått ledigt :P Blir nog kul :)

Juste, igår var jag och älsklingen på bio! Vi såg "män som hatar kvinnor". Den var riktigt bra faktiskt, den är värd att se! Så det blev en riktig mysdag igår.
Älskar dig mitt hjärta<3


RSS 2.0