Pluggis!

Nu sitter jag och pluggar till redovisningen som jag ska ha imorn! Usch jag vill bli klar!!
<33

Torsdag!

Hallu bloggis! =)
Har smällt i mig nästan en hel sallad och är supermätt nu.
Sitter vid datan nu och har skickat iväg lite arbeten och skit på mailen. Mycket att göra nu asså! Imorgon ska jag ha en uberstor redovisning som jag inte ens har börjat med. Jag ska hinna skriva en utvärdering på allt också..phuuw!
Men det kommer nog gå bra, (får vi hoppas!) Det är det sista jag kommer att få göra innan jag tar studenten, de sista två veckorna blir det bara chill :)
Ikväll måste jag göra en massa saker, duscha, smörja in mig med b.u.s, bleka tänderna, packa och plugga! En massa saker helt enkelt. Sen måste jag ju hinna mysa med min älskade<3






Jag just nu sittande och längtande efter sötnosen, han e här om bara några minuter, thihi ;) 

Ohh yes!

Nu har jag suttit och pluggat. Jag är äntligen klar med min idrottsuppgift i idrott och hälsa B! Åhh vad jobbig den var. Sen så hade jag lite kraft kvar så jag började med mina EU frågor, och jag är nästan klar ju! Jag tänkte göra klart resten imorn :)
I fredags så var ju hudvårdskonsulenten hos mig och vi hade en tjejkväll vi tjejer i släkten. Åhh vilka produkter dem har! Mary Kay heter märket och jag älskar det! Kvällen slutade med att jag köpte ett hudvårdskit för 1500 kr (!) Men som tur var så betalade mamma halva :)

suddig bild, men men. Här är dom!


Ja,
vad har man planerat denna vecka? Jag har faktiskt bara planerat tills på fredag. Jag ska vara ganska mycket hemma hos älsklingen den här veckan. På onsdag så ska vi vara barnvakter till C, och så måste jag verkligen plugga resten av veckan, som en TOK!
Men nu har jag som tur bara kvar:
*Redovisning+reflektioner i skapande verksamhet
*Göra en samhällsuppgift
*Göra klart EU-frågorna

Härligt härligt! Snart är det fan studenten :)

Imorn så hade jag tänkt att dra in till stan och kika lite i affärer. Sen så får vi se om älsklingen möter upp mig eller om jag åker till honom efter. Jag ska nämligen sova hos han från tisdag till torsdag och sen från fredag till söndag ! :D
Vi får se vad som händer i helgen, just nu prioriterar jag bara PLUGG!

Puss puss <33 

Aldrig mer!

Nu har jag städat mitt rum i ca 3 timmar! Jag fattar inte hur jag orkade. Det började helt enkelt med att mamma tjatade på mig igår om att mitt rum såg för jävligt ut och jag blev pist. Sen så kom pappa med ett bort och en pall från ikea som jag direkt började skruva ihop inne i mitt rum. Då var det kört! Det var bara att börja grov städa då jag såg hur mycket skit det fanns i mitt rum. Usch säger jag bara, aldrig mer igen får det bli sådär stökigt! :P

Nu så kan i alla fall både min nya data och min nya symaskin stå fint och prydligt på ett bord i mitt rum i alla fall ;) Jag är faktiskt jättenöjd att jag har fått en data och en symaskin, äntligen. Nu slipper jag tjafsa med lillebrorsan om vem som ska sitta vid datorn och när. Och äntligen kan jag börja sy igen! Nu kan jag börja designa egna toppar och grejer som jag gjorde förut :) Hoppas jag bara kommer ihåg hur man gör, haha!

Jag är en duktig städare! :)

Dock ser man inte lika sexig ut när man städar, svettig och dan! Haha!

Nu är jag iaf 19 år!

Jag är helt död.
Jag fattar inte varför jag mår såhär, varför mår jag skitbra vissa dagar och så mår jag skit andra dagar?
Fuck you, säger jag bara. Jag ska gå till doktorn (igen) och så ska fan jag få reda på vad jag har för skit!

Whatever, idag är jag hemma och mår ganska dåligt. Jag sov med min älskling inatt (åhh så mysigt) men jag sov inte bra i alla fall. När jag skulle upp i morse så mådde jag skit, kunde inte röra min kropp. Jag la mig bara under täcket och gömde mig, gämde mig för alla beskymmer. Så jäkla tråkigt, jag som fyllde år och allt igår, började må dåligt lite igår. :(

Jag har suttit nu framför min nya data och försökt att plugga min jobbiga idrottsuppgift som ska vara klar idag innan klockan 12 inatt! och det går så dåligt! Jag ger upp efter bara några raders skrivande och vill gå och sova. Jag måste även gör klart alla EU-frågorna plus en annan jäkla uppgift! ÅHHH jag orkar inte längre, jag vill inte! Om jag hade varit frisk så hade det gått lite bättre men jag orkar verkligen inte nu!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen en stund, samla krafter och fortsätta att plugga..


Saknar dig mitt älskade hjärta! <33


Jag hinner inte med mig själv

Nej, jag gör verkligen inte det. Har så jäkla mycket i skolan just nu så jag har t.o.m blivit sjuk av all stress.
Jag har ett stort jäkla prov imorn som jag vet att jag inte kommer att klara, trist.
Så nu väntar jag på att föräldrarna har handlat klart, jag ska ha GODIS! Tröst äta, haha!
<3

Wohoo

Namnsdag idag och nya akrylnaglar =)

I skolan

Hallå!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion i Historia ska börja klockan 3 (!!!). Usch säger jag bara.
Nu har jag i alla fall avklarat en redovisning och nu har jag bara en kvar på denna vecka...imorn är det prov så ikväll måste jag plugga...
Jag har räknat ut att jag har 10 saker kvar att göra innan jag tar studenten, typ bara två-tre prov och resten en jäkla massa inlämningar! Jag håller seriöst på att dö.
Jag ska snart springa upp och köpa nått att käka på, typ jordgubbar eller nått. Annars kommer jag dö. Måste palla till kvart över fyra idag.

PUSS

Pluggis.

Sitter och pluggar nu. Har precis skrivit klart all fakta på mitt arbete som jag ska redovisa imorn. Måste bara fixa powerpointen när jag kommer till skolan imorn! Åhh stress! Jag har också hunnit fixat fram en bra lite kort dokumentärfilm till min och Millans redovisning imorn...usch, två redovisningar på en dag!
Idag mådde jag inte alls bra. Jag var hemma från skolan så att jag skulle orka komma imorn istället. Har en lång och tuff dag framför mig, 8.15-16.15 . Så jag kände att det var bättre att jag var hemma idag så att jag kan vila upp mig. Och det gjorde jag också kan jag säga! Jag sov från halv 2 till kvart över 5!! Haha, jag kände att jag verkligen behövde det.

Imorn kommer min älskling till mig, vi ska mysa som fan. Tråkiga är att jag måste plugga imorn också, jag har ett prov i samhäll på torsdag som jag inte ens har börjat tittt på... :/ Hoppas jag klarar det.
På torsdag åker jag hem till sötnosen och är där över helgen. Jag är nämligen ledig på fredag och då ska jag åka och fixa mina naglar klockan 11 och sen åka in till stan och strosa lite. Hoppas det är bra väder  :) Jag tänkte även lämna tillbaka ett par skor som jag köpte för ett tag sedan, jag har konstaterat att ja inte kommer att använda dom...
Jag känner mig ganska nöjd med mitt plugg idag, ska försöka göra en till uppgift idag så jag kan stryka en till av alla mina 10 uppgifter! Haha. 

Hihi, den gången hade vi kul :))

Sova :)

Nu har jag pluggat ganska bra tycker jag :) Så jag tänkte krypa ner med min älskling i sängen strax ;)
Juste, ska ev. gå och fixa mina naglar på torsdag eller fredag! Vet inte om det blir akryl eller gele, vi får se =)
Något som jag säkert inte är ensam om att irritera mig på är väl folk som kommenterar och inte vågar skriva sitt namn?!!  Patetiskt ;) Haha.
Nej, nu ska jag hjälpa darling med att bädda lite..
Puss och godnatt <3

Me and my baby<3

Sjuklingen

Usch, jag känner mig inte alls bra :(
Men jag måste till skolan snart, har liksom inget val längre. Nu har jag verkligen inte tid att vara sjuk!
Idag så åker jag till min älskling, men jag måste plugga som attans! Usch, hatar skolan just nu!

TV

Nu är det dags för mig att lägga mig i sängen och kolla på tv. Ska prata med min underbara älskling också! Sen så ska jag bortsa tänderna, imorn är det blekning :)
Känner mig ändå lite bättre nu, lite piggare och fräschare när jag kom ut ur badet..
Sov så gott, <33

Söndag och inte pigg.

Idag har jag varit riktigt seg. Jag har haft huvudvärk och är helt slut i kroppen. Hoppas verkligen inte att jag mår såhär imorn, måste verkligen gå till skolan då jag ska ha PA redovisning. :/
Jag försökte sitta nu med ett arbete som jag ska redovisa på onsdag, men jag känner verkligen inte att jag mår bra, kan inte koncentrera mig på något just nu.
Ni som tar studenten nu i sommar känner säkert som jag. Jag känner mig så otroligt stressad! Helst sjukt. Jag får ångest varje morgon jag vaknar och flera timmar in på natten ligger jag och tänker på vad jag måste göra. Jag som trodde att det skulle bli chill det sista året, men icke sa nicke!

I fredags var jag på ett sminkparty hemma hos Sabina. Det var asmysigt och trevigt. Efter det så gjorde vi oss i ordning och åkte ut. Vi hamnade på en liten bar, men vi slutade igen hemma hos Sabina med massa folk. Tror jag och Sabina gick och la oss lite efter halv sex på morgonen, haha.
På "morgonen" vid två så hämtade vi upp min sötnos på stationen och så lämnade hon av oss hemma. Så HELA lördagen så har jag och min älskling myst, och myst igen. Tyvärr så åkte han idag, fan vad jag saknar honom<3333 Får inte träffa han försen på onsdag... :/

Jag bloggar lite senare ikväll ;)
Puss<3

Jag i min mysdress<3


Tandblekning och nagelfixning!

Nu har jag duschat och smörjt in mina tossingar :) Kändes skönt att göra det äntligen. Måste innan jag går och lägger mig smörja in mig med lotion, har ju bränt mig som fan och ser ut som en gris ju!
Just nu sitter jag med mina skenor i munnen med tandblekning i. Har länge tänkt att köpa men nu har jag gjort det! Billigare än att bleka hos tandläkaren i alla fall, fast detta är samma medel =)
Mina naglar blev också as fina som jag fixade idag,  ;)
Precis alldeles nyss pratade jag med älsklingen, han var jättetrött stackarn. Usch vad jag saknar honom! Älskar dig<3

Kollade runt lite på min kamera och hittade min outfit som jag hade på valborg;

Vad tycker ni? Spana in mina nya svart pumps med en lite rosett på, gulligt!


Nej, nu ska jag ta bort mina skenor i munnen och börja lägga mig och kolla på tv!
Imorn är det kort skoldag, 8.30-11.30 sen är det bara att gå och luncha med Sabina! =)

God natt raringar<3333

Fredag imorn!

Hej alla glada! =)
Jag somnade vid halv två och sov enda till kvart över fem! Skönt, kände att jag verkligen behövde det. Hunnit käkat lite wok, va ashungrig eftersom jag bara hade ätit en macka under hela dagen :/
Imorn så är det fredag och jag ser verkligen fram emot den. På ett sätt är det jobbigt för att jag inte får sova med min älskling och så får jag inte mysa fören på lördag, men men. Imorn så ska jag i alla fall på smink party hemma hos Sabina med några andra tjejor. Vi ska få massa tips om vad vi kan anävnda för hudprodukter, vad man passar i för färger och hur man applicerar saker på bäst sätt. Ska bli skitkul eftersom jag aldrig har varit på sånt! Sen så ska man få en liten egen tid med make up tjejen om man vill :)

Saknar min älskling som fan <3333

home

Nu är jag hemma. Skolan slutade tidigt idag så jag hade ju tänkt att sola idag men nej nej. Kollade in min mage/bröst och är helt grisrosa.!! OMG, jag ska nog inte sola idag :/ Trååk.
Nu ska jag bara ta det lungt ett tag, måste plugga sen. Usch.
Bloggar senare om allt, är så jäkla trött!
PUSS<3

MYS

Nu är det dags att hoppa i säng med min älskling! Hihi, mys :)
Har precis gjort 100 situps efter att jag åt popcorn som kvällsfika, aja baja....haha gott var det !
Såg också att jag hade bränt mig på bröstet och hela magen efter solariumet idag, haha. Imorn är det dags för nya minutrar i solariet ;)

Puss och gonattis <33

Snart så...

Hej bloggen!
Har inte haft tid, har egentligen inte tid nu heller. Håller på och pluggar och ska snart laga middag!
Har haft det körigt som fan men jag ska komma igång med bloggandet nu. Nu är det fan dags igen, känner att det har varit något som har saknats!
See you tonight ;)
<3

RSS 2.0