Jag orkar bara inte..

Vad fan är det som är felet på mig?
Jag kan fan inte sova på nätterna. Spelar liksom ingen roll om jag går upp kl. 7 på morgonen eller 13 på dan!
Om jag somnar, så somnar jag tidigast 3-4 och som senast (om jag sover och inte bara skiter i att sova) så somnar jag runt halv 5-5.
Alltså förstår ni vad frustrerande det här är? Jag ligger uppe på nätterna, hungrig, tankespridd, ont i magen osv.. och kan verkligen inte somna.
Jag tar ibland sömntabletter, då somnar jag lite tidigare men är helt död som en zombie nästa dag. Det funkar liksom inte.
Som nu, jag har verkligen försökt att somna. Jag har gått på toa typ 10 gånger, försökt somna mellan varje gång. Kollat på film på datorn för att somna till den, men inget resultat. Och jag ska upp klockan 6.15 ! Det är ju snart, och därför överlägger jag ju ifall det är värt att ens försöka nu. Säg att jag somnar om en timme, då kommer jag ju vara skit trött när jag ska försöka gå upp igen.... *FRUSTRERAD*
Jag tar gärna tips av er, men jag tror faktiskt att jag har hört det mesta...

Nej, men vad ska man göra nu då? Jag sätter väl på ytterligare en serie för att försöka somna till. (Därför jag måste somna till datorn eller tvn är för att jag känner mig så ensam...fast jag oftast har min älskade brevid mig)
Jag måste för fan somna! Har konsultationen imorn bitti ju, måste vara pigg! Ska ju knalla runt i stan och späcka lite affärer och äta lunch med dom! Kommer bli mysigt :) Så därför vill jag vara pigg!

Aja, what ever! Bara jag kommer upp imorn så är det bra.

Bara för det så lägger jag upp en mysig sommarbild på mig och min bror <3

2 år sen!

Ensam

Nu sitter jag här helt ensam och ledsen hemma hos min pojke! Han skulle visst på match idag, som jag totalt glömt bort! Såg fram emot att få en hel kväll med honom så vi kunde mysa, men icke sa nicke ;)
Nej men som tur är så är det ju fredag imorn och så kan man ju mysa som attans!
Föresten så hann jag och min älskling laga mat för ett tag sen. Blev faktiskt jättegott, kycklingwok med couscous!

Så nu ska jag sitta och ägna min tid åt datorn, söka lite jobb, checka lite bloggar osv.. :) Kanske är skönt att ha några timmar för sig själv också! Ska sitta här med mig själv och mitt lilla(!) äpple. Juste, ska försöka hinna med att smörja in mig också! Är likblek!

Vi får inte glömma bort att min lilla snuttjulla Millan fyller 20 år idag! GRATTIS <3

Imorn bär det in till stan! Ska träffa en kompis som jag inte pratat med på länge och så ska jag byta min jacka! Nu åker fjällisen bort och nu blir det en svart boomerang istället! Gud jag har verkligen funderat på det, min "fjortis-look" kommer nog alldeles snart att försvinna. Inte bara jackan dårå, men jag ska ju färga mitt hår också! Lite mörkblond sådär, tror ni att jag kommer våga? ;)

Denna färg fast kanske liite mörkare! Visst är det snyggt?




När ångesten kommer..

Hallå igen!
Igår var jag ju som sagt och hälsade på, på min praktikplats. Stället låg en liten bit bort från själva centrumet så det var ju inte så svårt att ta sig dit. Jag gick dit och hälsade på alla och så vidare! Det var bara killar som jobbade där och spelade arabisk musik. Jag menar inget dumt mot det, men direkt när jag kom in så kände jag ångest.
Men men, jag stod ut med det och vi satte oss ner och pratade. Dom var jättetrevliga osv och jag började känna mig mer bekväm. Fortfarande liten klump i magen, men sånt går ju över och dom flesta brukar ju få så när man kommer till ett nytt ställe!
Men vi bestämde tider; 9-17.30 ganska tuffa tider eftersom jag måste åka ganska långt när jag ska hem till Felix, tar typ 2 timmar att åka om sl är snälla. Men jag accepterade läget.
Åkte efter det till gymmet och skulle gymma en timme. Men allt kändes så jävla jobbigt och svårt! Jag hade varit taggad på att träna och jag tycker det är kul, men inte igår! Åkte hem efter 40 minuter med ångest, vad var fel?
Aja, när jag kom hem så pratade jag med alla om min praktikplats och jag började tänka positivt. Lite av min magont gick bort, jag var ju hemma med min älskling :)
Men imorse så vaknade jag. Började gå upp och tvättade ansiktet. Kom tillbaka in i mitt rum och började leta efter en kräm.. då började det svartna till för ögonen, jag blev yr och värsta ångesten kom. Försökte gå rakt, rakt in till toaletten där jag spyr av ångest och illamående. Jag tror det var en panikångest attack, jag könde igen det sen jag hade det.
Så jag kände att jag inte ville utsätta mig för det här, jag vill inte få panikångest igen, jag som har kämpat för att få bort den.!
Så jag ringde min praktikplats, berättade hur det var. De förstod. Så nu får jag leta efter en annan praktikplats.

Idag så ska jag åka hem till min sötnos, ska vara borta över helgen så jag måste ju packa...
Jag skriver mer senare, har mkt i huvudet just nu!

24 feb

Hej igen!
Usch på mina rutiner.. Jag somnar inte försen 4-5 på morgonen och så går jag inte upp fören vid 1 på dagen! Men nu kommer det nog ändras!
Imorn så kommer jag börja arbetspraktisera, på en restaurang. Inte för att jag är intresserad av att jobba inom restaurang eller så, men det är ju alltid bra med erfarenhet och att det kanske leder till ett jobb, right? Så imorn så börjas det!
Redan idag så ska jag dit och hälsa på, visa upp mig och skriva på lite papper I think. Ska vara där efter klockan 4 så det är ju ingen panik. Det jobbiga är ju att jag hade tänkt att träna innan, men eftersom min bror är hemma och är sjuk så har jag sagt att jag ska vara barnvakt.. Så jag ska försöka träna efter, det tråkiga är att det blir så sent och så mkt folk på gymmet... buu.
Men om det blir träning så tror jag det blir endast 1 timmes kondition, just nu vill jag börja bränna fett och så.

Jag ringde föresten upp kliniken idag. Det var ju menat att jag, mamma och pappa skulle komma dit på lördag, men vi ändrade det tills på fredag, men det gick inte det heller. Så dom ska ringa upp mig alldeles strax hoppas jag! Jag hoppas att det blir den här veckan så att dom inte skjuter upp det..

Idag så är det min 3:dje dag jag är rökfri! Det är lite jobbigt, men konstigt nog så har jag inte behövt tugga nikotintuggumin eller så :) Jag har klarat mig utan allt sånt! Jag har ju faktiskt ett vadslag, om jag klarar en månad utan att röka så får jag 1000 spänn. Det är väl ganska värt det? :)

Nu ska jag sätta mig i soffan med lillebrorsan, ta en frukt och bara ta det lite lugnt nu innan jag ska iväg till praktikplatsen!

Hemma

Nu har jag varit på ett möte hos arbetsförmedlingen! Eller ja, det var ett tag sen :P Jag ska visst nu vänta på att en kille från en restaurang ska ringa mig angående en arbetspraktik-plats, men jag vill inte ens jobba i restaurang så jag vet inte ens i fall jag vill ha det.. :S

Jag är så jävla trött bara! Usch. Igår hade jag feber och idag känner jag mig helt död typ. Jag tänkte först att jag skulle träna idag, men med tanke på hur jag har det i min hals plus att jag hade feber igår så är det nog inte så smart...
Men nu känner jag att jag verkligen hade behövt träna. Äter som ett äckel och känner mig skitfet bara för att jag åt både frukost och lunch idag. Fast jag måste tänka att båda målen tillsammans blir som ett normalt mål... kanske min ångest lättar lite...

Jag funderar på att krypa ner under täcket och kanske kolla på en film? Skulle vara mysigt :) kanske en kopp te till. Skönt för halsen liksom ;) Min ängel kommer hit idag efter jobbet! Jag har ju fan inte träffat han på en hel dag/natt! Fatta hur jobbigt, visst? :D Så vi ska bara mysa som attans ikväll!

Juste! Nu är jag back on track igen med mitt cafe! Ni vet det här spelet på facebook där man ska "driva" ett cafe? Jag har nämligen hållt på med det ett tag, men idag tog jag upp det igen. Allt hade ju ruttnat och sådär, men nu är jag på g igen! Jag är ju nämligen ganska grym på det :)

Vi hörs senare!


Snart dags att sussa

Hello bloggen!
Nu sitter jag här framför datorn med ögonen i kors typ. Men det värsta är att jag vet att jag inte kommer att kunna somna. Så alldeles strax så ska jag ta en sömntablett, måste verkligen sova inatt eftersom jag ska upp tidigt imorn.

Idag så har jag varit med min mor och mormor och kört runt i bilen och uträttat lite ärenden! Hela dagen gick, men det var trevligt och så käkade vi lunch tillsammans. :) På fredag så ska jag träffa mormor igen, vi ska käka lunch tillsammans och strosa runt lite, trevligt :) Tror att jag och min älskling kommer att spendera resten av fredagen till att bara mysa och ta det lugnt, så får vi se vad som händer på lördag. Är bjuden på en fest på lördag så jag kanske drar dit med min kusin (och förhoppningsvis min pojke)! Men vi får se.

Idag har det också varit en lite jobbig dag. Jag har äntligen berättat exakt hur jag känner angående en viss sak för min mamma och pappa.. och det var inte lätt. Ni vet, när man har funderat flera år på en sak som man vill göra och som ingen ha vetat om att du mår dåligt för.. då är det jävligt jobbigt att släppa den där stenen från hjärtat. Men nu har jag gjort det och fått höra vad dom tycker om saken, så nu ska vi gå till nästa steg med det här. Jag hoppas verkligen att allt detta kommer att lösa sig, för det här är något som jag verkligen vill! Så förhoppningsvis så kommer allting gå bra och jag kommer få min dröm i uppfyllelse.

Jag kan tänka mig om jag nu ska göra det här.. hur mycket skit jag säkert kommer få ta av massa vänner. Vänner som inte vill att jag ska göra det för att dom inte tycker att jag behöver det. Inte ens min pojkvän vill att jag ska göra det. Men jag vill faktiskt vara egoistisk i den här frågan, tycker jag att jag behöver detta? Vill jag göra detta? Och svaret är JA.
Så imorn så ska jag ringa ett samtal för att komma på ett ev. möte.


Nu ska jag ta mina piller och lugna ner mig, har varit en känslomässig dag.
<3


less

Jag vill ha en förändring!
Ja, jag tror fan jag ska be sabina ha lite tid för mig i veckan så hon kan färga mitt hår! Ska man våga?
Haha, eller blir det forever blondie?
<3

Sjuk?

Usch vad jag känner mig krasslig!
Det började redan igår kväll med att jag kände mig jättetrött, fast på ett annat sätt om ni förstår? Sen så började natten och jag kunde inte somna pga att jag hade så jävla ont i magen (mensvärk) Alltså jag lovar, helt sjukt ont! Vaknade idag av en ganska obehaglig syn.. ja, jag behäver inte gå in på mer... haha.
Så nu är jag ganska ängslig sådär, vill att nån ska ta hand om mig litegrann :) Min älskling kommer väl hem om några timmar... långt kvar ju.

Så nu gick ju mina planer för idag lite åt skogen..skulle ha träffat två tjejkompisar inne i stan, men jag orkar verklgen inte.. kan inte. Trist som fan! Så jag får spendera dagen här hemma och bara vänta på att min pojkvän kommer hem så man får mysa litegrann.

Nu ska jag försöka ta mig till köket för att hitta nåt att äta! Börjar känna mig lite hungrig :)

Föresten, fan vad glad jag är att Jackie vann igår!! ÅHH hon är så jävla skön den bruden, hon e fan min idol! Och så är hon ganska het, visst? :P

MIN IDOL <3 Haha


Sån där jävla längtan på natten.. bebi<3

Ibland så tänker jag inte på hur lycklig jag är.
Jag tänker alltid på det man inte kan få.. som egentligen inte är så mycket just nu.
Jag har min underbara älskling som jag inte skulle kunna leva utan och jag har min familj.

Jag kan egentligen inte förstå hur min snygga, vackra och otroliga pojkvän vill vara med mig.. vill spendera tid med mig. Det är som en dröm för mig. En dröm som jag hoppas aldrig kommer ta slut.
Jag älskar dig min älskade Felix, du har fångat mitt hjärta förevigt. <3

NY MÅNAD

är lika med en ny start! Så är det :)
Nu är det så att jag har gjort något som är riktigt riktigt duktigt. Jag har äntligen lyft på mitt feta ass och köpt ett gymkort, på Sats. Känns så jävla skönt.
Det handlar inte bara om för mig att jag ska typ gå ner i vikt, utan för mig handlar det om att jag vill bli bekväm i min kropp, jag vill kunna visa mig i underkläder för min pojkvän och känna mig snygg och stolt! Jag vill kunna stå framför spegeln naken och inte behöva börja gråta! För så ska det inte vara tycker jag.
Sen så är det ju också så att jag vill gå ner lite i vikt, bli slankare och få bättre kondition, ;)
Så nu har jag tagit det första steget, att köpa gymkort. Nu ska jag bara orka mig dit! Ska faktiskt bli jävligt skönt!

Sen så tänkte jag ta bloggningen på lite mer allvar, tycker det är så skönt att skriva av mig, och jag behöver det :) Åhh, nån mer som börjar få ångest för beach 2010??'

(Jag har inget emot mulliga/tjocka människor, det är fint på vissa.)

Big no no...

To die for.. seriöst!

Fast tyvärr så älskar jag ju mitt innersta ideal...


Nåväl, nog om min avundsjuka..haha.
Jag sitter uppe just nu och är skit pigg... som vanligt. Jag som ska upp tidigt imorn förhoppningsvis...kommer ju gå sådär. Jag kommer ju inte direkt somna enklare nu heller eftersom jag sover borta från min älskling för försts gången på hur länge som helst. Usch vad jag hatar att sova ensam :/

Vi hörs imorn!

RSS 2.0