På brunare väg..

Yes!
Nu sitter jag kladdig som fan med min brun utan sol in smord på hela kroppen. Ska försöka gå ner och hitta hårtorken, så kanske det går liite snabbare ;)
Har hunnit käka frukost också, mjölk och flingor plus nästan en hel macka :D Duktig jag är!

Ska försöka plocka ihop lite mer här i rummet också och så måste jag ta fram köttfärsen som är alldeles isig. Ska ju laga tacos ikväll ;)
Jag ska försöka fixa mina naglar efter jag har torkat kroppen, haha. Jag ska fixa naglar som har leopard mönster! Haha, vet inte ifall det är så snyggt men jag ska i alla fall ha det över helgen. Får se om jag trivs.

Hör av mig senare idag!

Fasiken vad skönt det är att ha hela huset för sig själv :)

God morgon, eller ja?

Hah, jag vaknade klockan tolv idag! Hur skönt som helst. Men dock så låg jag och slappade mig liten stund till :D
Idag är det fredag, och jag kan faktiskt inte säga PARTY! Ikväll så ska vi bara ta det lungt jag och sötnosen, laga mat och bara chilla. Kan kanske vara skönt ibland? Men eftersom jag är en sån tjej som tycker om att parta lite på helgen så kan det bli lite.....ja...långtråkigt. Och eftersom min älskling är helt tvärtom så kan det bli lite strul...
Men men, ikväll ska vi i alla fall ta det lungt, tror det kommer bli samma sak imorn. Men men, bara man är med dom man älskar så spelar det ju ingen roll, right?

Snart så ska jag gå ner och göra iordning lite lunch, vi får se vad som finns här hemma. Har massa grejer som jag ska hinna med innan min älskling kommer hem.

* söka jobb
* städa upp i rummet
* duscha
* smörja in mig med b.u.s
* fixa naglarna
* fixa mig

Ahh, ni ser! Man har en del att göra fast man är arbetslös, haha!

love<3

Haha, ett år sen nu!


Jag blir galen.

Vill sova, kan inte. Vill sova, kan inte... Seriöst. Nu jävlar ska jag somna och där med basta!


Hihi, nu går jag och lägger mig hos min älskling! <3
Natti!


BABY

Jag hatar att inte kunna somna! Är det någon annan som har problem med det i princip varje natt?
Jag blir galen av att inte bara kunna gå och lägga mig och sova när jag ändå är trött... Det värsta är när man har en urgullig kille liggandes i sängen, och ändå så kan man inte somna, fast det är så otroligt mysigt! Fuck säger jag bara...
Jag blir så avundsjuk på älskling när han bara slocknar direkt när han vill. Så kan fan inte jag göra! Haha, ni vet hur killar är, dom får det dom vill ha, sen så slocknar dom ;) Haha.

Nej, men imorn är det fredag. Fan vad härligt. Det härligaste är att jag och sötnos kommer ha en hel helg bara för oss själva. Ingen i hemmet förutom vi :) Det är nice...
Tänkte vara lite snäll imorn mot honom! Jag tycker att han kan gå och lägga sig när han kommer hem från jobbet i någon timme och medan han sover så står jag i köket och lagar god middag till oss! Låter inte det skönt för vem som helst? Bara komma hem från jobbet och vila och sen så står god mat på bordet? :D

På lördag så ska faktiskt vi åka in och fira mormor. Vi ska käka på restaurang och bara snacka massa skit! Vi kommer väl bli runt tio pers, och det är mormor som betalar! Fett konstigt, hon som fyllt år får betala...men men jag säger inte nej ;) Sen så får vi se vad alla andra i släkten säger om mina läppar, jag kan ju säga att alla har varit ganska emot det...hah.

Måste lägga in bild på mina andra nya skor som jag köpte igår eller när fan det var! Köpte en tröja idag på gina också! :) Ska försöka fixa bilder från hemsidor kanske, eftersom jag inte har min dator här..?

Ialla fall, Alexandra hade lagt upp bild på facebook sen förra helgen, tänkte det var kul att lägga upp dom här med!

Alexandra och jag <3

Johanna och jag <3

Ärligt, inte fan ser man att dessa sötnosar är tre år yngre än mig???? Antingen ser jag omogen ut eller så ser dom så himla vuxna ut, ;) haha!


Men men! Nu ska jag fortsätta att kolla runt lite på nätet! Sen ska jag försöka göra min älskling sällskap där i sängen.
PUSS<3

Tips till er!


Shopping och mys

Jag är fan helt slut. Jag har hållt på att samla ihop massa papper till mitt möte imorn och en massa annat tjaft så nu är jag slut i huvudet.

Idag så har det i alla fall varit en trevlig dag. Jag, mamma, mormor och brorsan var i Västerås idag. Herregud, det kändes verkligen som att man var åt helvete när man var där och det kändes som att alla visste att man inte var därifrån, alla glodde ju som fan! Men men. Vi gick runt i lite butiker eftersom att både jag och min lillebror behövde nya skor :) Jag hittade ett par jättefina skor faktiskt! Mockaliknande skor med fransar, söta!

(rummet är lite stökigt, jag vet..hehe)

Vi käkade på donken, riktigt lyxigt! Men vi kände att vi inte orkade gå någon annanstans haha. Det var gott, mcfeast Jr med pommes och liten cola :)
Jag fick lite andra små saker av mami också, såna behövliga saker ni vet ;)

Förresten...Jag fick värsta chocken när jag vaknade imorse och såg mig själv i spegeln! Jag hade fått värsta rivsåren i ansikten och på ena sidan av halsen! Haha, sen så kom jag på att jag vaknade en gång av att älsklingen fick värsta attacken mot mig och började riva mig på låret! Då lär det ju ha varit han som "råkade" riva lite på andra ONÖDIGA ställen! Haha! Tur att det finns smink! :D

Imorn så har jag en väldigt planerad dag kan man säga. Först så måste jag till arbetsförmedlingen och hämta ett papper. Sen så ska jag vidare till ett möte som ska hålla på ett tag. Sen så är det bara till att åka direkt in till stan för att köpa ett par till skor! :) Hihi, har lagt undan ett par asfina lårhöga skor med klack! Mamma och pappa var så snälla att jag inte bara skulle få ett par skor utan självklart så ska man ha två...haha.
Efter att jag hämtat skorna så ska jag möta upp min sötnos för att sen åka vidare hem till honom. En heldag helt enkelt! Åhh, vad mycket man kan ha att göra fast att man är arbetssökande.....haha.

Ikväll så ska jag försöka hinna med lite saker;
- packa
-peela mig
-raka benen
-smörja in mig med b.u.s

Självklart så ska man se på Hollywood fruarna, dom är så jäkla sköna de där tanterna! Fast jag irriterar mig på dom hela tiden så är det ändå så kul att kolla på dom, haha!

Idag blev det min mysiga oversize kofta och jeansleggins! Haha, om ni undrar vad som har hänt med väggen så är det bara för att jag har haft tråkigt...hihi busigt ;)


På g

Halloj!
Nu är jag färdigfixat och klar! Ska iväg på fest ikväll, eller ja pokerkväll :) VIN!!
PUSS<3

Just nu..

så sitter jag och lägger in låtar på min ipod! Ska ju åka tåg imorn hela dagen så ipoden räddar mig :)
Snart börjar fråga Olle dokumentären, ni missar väl inte den? Skulle handla om prostituerade, grr ;)
Kommer att börja blogga så otroligt mycket mer nu när kameran kommit hem, så nu ska den här bloggen bli bättre än någonsin!
Nepp, dags för tv!

KISS<3<3<3

(gammal bild! Måste börja ta nya bilder nu när jag har helt andra och snyggare läppar ;)


Ensam.

Ligger just nu i sängen med en bultande läpp. Fast bara på ena sidan av överläppen konstigt nog.. Den ena sidan känns helt normal men den andra sidan är som en hård klump! Hoppas bara att det försvinner... :S

Jag har kommit på en grej. Jag kan verkligen inte sova om jag inte sover brevid min älskling. Jag ligger i min stora säng nu men den känns så stor! Jag vill ha närhet! Men men, imorn får jag sova med älsklingen!
Mamma kommer ju imorn också, kul. Vi har saknat henne här hemma såklart men den här veckan har gått ruskigt snabbt. Får se om hon fått lite färg också :)

Nu ska jag sitta och kolla på lite program på nätet! Sen försöka sova..haha.

God natt!

Dåligt Sophia..

Ja väldigt dålig uppdatering av mig...igen.
Men jag tycker att det kommer bli så mycket roligare sen när mamma kommer med kameran, så jag kan fota lite mer till bloggen!

Nåväl, vad har hänt?
Jo, i fredags så var jag ju och gjorde min efterlängtade läppförstoring. Åhh vad det var obehagligt! Inte själva ingreppet, utan efteråt! Läpparna var verkligen ENORMA och bultade som attans. På tåget hem började jag böla för att jag var så rädd att det inte skulle bli bra och för att alla kollade på mig...När jag väl kom hem såg jag att jag hade fått ett gigantiskt blåmärke på läppen, och det var inte kul. Inte nog med det så skulle jag och min sötnos på grillfest på kvällen! Hur tror ni det kändes haha? Konstigt nog så var alla jätte förstående mot mig och ingen skrattade förutom Felix! Fan vad taskig han är! Men men, jag hade svårt att dricka och äta den kvällen kan jag säga...
På morgonen så hade svullnaden gått ner något, men inte mycket. Blickar på tåget hela vägen hem, javisst! Usch vad jobbigt. Felix mådde lite dåligt, så vi var tvungna att vara hemma och ta det lugnt på lördagen :)
Men om jag tänker efter så var det bra att jag tog mig i kragen för att gå på grillfesten, det var så trevligt! Jag träffade nya kompisar och vi hade det jättekul! Tack för en fin kväll!

Idag så åkte jag och mötte upp felix och hans kompisar för att jag skulle få min salva som jag hade glömt hos Calle! Sen så passade jag på att käka lunch med dom också. Det blev en halv barnpizza! MUMS.
Sen så var det bara raka spåret hem, eftersom jag ville vara i tid och så måste jag städa idag! :(
Men imorn, vad händer då? Jo då kommer min mamma hem från Teneriffa! Herregud vad tiden gått fort! Men hon har med sig en massa saker till mig därifrån, hihi :)

Jag ska lägga upp bilder på bloggen på mina läppar. Tyvärr så har jag inga bra just nu, men jag har några som får duga :)
 
Läpparna är fortfarande svullna...

ÅHH

Ja, nu sitter jag här igen och kan verkligen inte sova!
Inte nog med det, jag är fortfarande kladdig på överkroppen efter b.u.s.en och det gör mig galen! Sen så är jag fortfarande fuktig i håret efter duschen! Åhh vad allt är jobbigt :P

Idag så har det faktiskt kännts som att jag har gått i skolan, haha. Jag åkte in till stan ganska tidigt för att lämna en massa CV och sen så mötte jag sötnosen och hans kompisar vid svampen för att dom skulle kolla på olika lokaler till deras studentskiva :) Så jag hakade på! Vi var inte hemma fören vid fem, och då var det direkt till att laga mat till alla. Men som tur är så är jag och älsklingen som ett riktigt team i köket, (bara om han gör allt som jag säger, dvs...)

Imorn (eller idag) är det fredag! Yees :) Skönt faktiskt.
Imorn kommer jag ha ganska fullt upp tror jag. Jag ska först åka in till stan för att göra mina läppar, haha. :) (jag är liite nervis faktiskt, men min älskling följer ju med!) Sen så måste jag och älsklingen handla middag eftersom vi ska hem till en kompis och grilla och dricka lite! Ska bli jättehärligt faktiskt och jag hoppas det blir trevligt folk också ;)
Synd bara att man kommer se ut som en luffare. Jag har verkligen inga kläder här plus att jag antagligen kommer att vara ganska uppsvullen om läpparna...freaky, kommer folket bli rädda??? Hoppas inte.

Men usch, nu måste jag nog försöka sova, annars kommer jag aldrig att komma upp!
Puss <3

Hittade den här bilden och kom på att jag inte använt den här klänningen på ett tag! :)

Hemma

Nu är jag hemma hos älsklingen. Vi har precis käkat middag, gott :)

Vad skönt det hade varit..

att få åka med mamma, mormor och moster till Teneriffa idag!! ÅHH vad jag är avundsjuk på dom!
Pappa var och lämnade mamma och mormor på arlanda idag vid halv tolv, fan vad lyx! Men men, om en vecka så kommer hon hem med massa smycken och väskor år mig, thihi! Hoppas verkligen att dom får en skön resa!

Min älskling har ju kommit för en stund sen, men vad gör han nu då?
Haha, jo han ligger och sover! Han var så trött sa han och helt plötsligt däckade han. Med båda katterna brevid sig (han är ju allergisk, haha) Men jag låter honom sova en liten stund till... :D

Jag har ganska långtråkigt nu själv, börjar till och med kurra i magen. I o försig så har jag ju bara ätit en macka idag men men. Jag ska faktiskt laga middag idag, riktig husmanskost; hemmagjorda köttbullar, potatis, brunsås och brocoli! Mums.

Juste!
Vi får inte glömma att nämna min mormor! Hon fyller nämligen HELA 60 år idag! Wihoo!

Nej, nu ska jag lägga mig och pussa på min sötnos<3

MYS

Snart kommer min älskling! Åhh vad vi ska mysa, jag har saknat honom så mycket.
Bloggar senare :)
PUSS<3

Löshår!

Jag har hunnit duscha, peela mig och rakat mig! Bra va? Jag la in inpackning i håret (välbehövligt) och silverschampoo som jag inte använt på evigheter. Så nu är man lagom fräsch, men blek tyvärr. Jag kör nog på en insmörjning imorn när älsklingen kommer så han kan hjälpa mig :)

Jag har också lyckats få bort alla mina lösnaglar, så jag tänkte att jag skulle fixa dom lite snart, ni vet fila, klippa, smörja osv..Haha. Eftersom att mina naglar har tagit så himla mycket stryk på senaste tiden efter allt lim och skit så tycker jag att dom är värda att vila lite.. Men det är inte lätt! Jag som hatar att ha korta naglar! Jag känner mig fan som en man, haha! Men men, nu får jag faktiskt tänka lite på mina naglar också.

Jag var också duktig att fixa mina extensions också. Jag borstade det fint och la i ett spraybalsam som också ska funka som glans. Så nu är det fint igen :)

När jag ändå pratar om löshår!
Ni som är sugna på att testa på att använda löshår eller ni som bara behöver nytt;
Jag har ett helt clip-on set som är sammanlagt hela TVÅ paket löshår.
Tränsen är delad i fyra bitar, då två bitar är perfekta där bak och två på sidorna.
Alla delar är dubbelsydda då en av dom är trippelsydda! Alltså mycket fint och tjockt hår och som lätt räcker till en hel förlängning! Håret är ca 50 cm långt.
Clipsen är färdigsydda.
Håret är inte äkta, men syntet av finaste kvalite som både känns och ser ut som äkta löshår. Man kan styla håret i viss mån, alltså med låg värme eller med pappilotter!
Allt hår med clips är värt över 650 kr.
Jag säljer det i originalförpackning för endast 400 kr!
Håret är det ljusaste på marknaden i syntet och passar oss riktigt blonda ;)
Det är bara att lämna en kommentar om du är intresserad!

Ibland undrar man.

Jag har funderat på allt möjligt de senaste dagarna, eftersom jag inte mått superbra.
Jag har funderat på allt från kärlek, till vänner, familj och utseende. Jag har kommit på en massa grejer faktiskt.

Det här med kärleken, den är tuff. Man kan ha det hur bra som helst men ändå må dåligt för det minsta lilla. Man älskar nån alldeles för mycket tror jag. Man är orolig att förlora det allra käraste.

Vännerna, är krångligt. Man har vissa vänner som endast är ytliga, och så har man få som är riktiga. Men sånt märker man inte försen något händer. Då blir man besviken på sina sk.a "vänner". Ett bra ordspråk är väl: I nöden visas vännen. Och är inte det sant? När det väl händer något eller när man bara behöver tröst, då finns de riktiga vännerna där. Ni andra är egentligen inga vänner.

Familjen, är dem man alltid kan lita på. Eller hur? Dom finns där alltid, i vått och torrt. Man blir inte besviken lika ofta på dom än på någon/något annat.

Utseendet, är jobbigt. Hur ska man se ut? Hur vill jag vara? Allt det där snurrar runt i mitt huvud varje dag. Vill jag vara den personen som jag är idag, vill jag se ut som den personen jag gör idag? Oftast så vill jag alltid vara som jag är, ibland not. Jag skulle göra mycket för att få ett bra självförtroende eftersom det påverkar också hur man är. Jag skulle vilja bli starkare för att inte typ dö när det blir en motgång. Jag vill förbättra mig på nästan alla sätt. Jag vill fixa hela min kropp, göra om den och göra den vacker. Därför mår jag dåligt för den och det går ut över min älskade eftersom att han verkligen inte ser samma person som jag ser mig själv i spegeln.
Så bara för min skull och mest för min älskades skull så ska jag göra vad som helst för att jag ska bli mer nöjd med mig själv.

Och ja ni som kommer undra; Jag gör läppförstoringen för att få bättre självförtroende och eftersom jag tycker det är snyggt så kommer jag tycka lite mer om mig själv och jag må bättre psykiskt.

Det här blev ett ganska djupt och nästan lite deprimerande inlägg, men eftersom det här är min blogg så skriver jag ju vad jag vill och hela den här bloggen handlar ju om att jag ska skriva av mig :)


Jag saknar dig min älskling. / Din Sophia


Yes.

Haha, nu har jag snart mina läppar!
Vad ska jag göra på fredag då??
;)


Funderar..

Hej alla söta!
Hur mår ni?
Jag mår ganska bra just nu, speciellt om jag jämför med inatt och idag på dagen. Jag har spytt hela natten och har mått skit ända sen klockan halv fyra idag! Jag missade att få följa med älsklingen och hans brorsa för att spela golf också :/
Nej jag har verkligen haft en konstig dag.

Jag har pratat med min älskling och har verkligen funderat på att jag äntligen ska göra min läppförstoring. Idag har jag bara suttit och skrivit upp massa nummer till olika kliniker för att jämföra priser osv..Men jag har räknat med 3000 kr. Det tråkiga är ju att man måsta fylla på efter några månader, men men.
Så imorn ska jag ringa runt och kolla, kan hända att jag antingen gör det inne i stan eller i Kista. Och kanske ev. i Uppsala (!)
Vi får se helt enkelt. :)

Tänka sig, jag kanske har mina efterlängtade läppar i veckan?

Fuck you.

Jag bara grät och grät inatt. Jag vill inte att det här ska försvinna. Mitt liv, mitt allt.
Känner stort hat mot vissa människor just nu, och speciellt en...FUCK YOU!

Men nu är nog allt bra. Du kan dra åt skogen din *****.
Försöka går ju.




Trååk!

Åhh, jag hatar att inte kunna sova och jag hatar att min älskling är så jäkla trött på kvällarna!
Jag hade velat gå ut och festat ikväll, men men, älsklingen vägrade och då fick man nobba fester..fett trist.
Vi får se hur det blir imorn. Jag gillar ju ändå att parta! :)
Aja, nu ska jag kika runt på nätet och sen försöka sova...booooring
<3

Ooppss..

Nej, nu har jag varit dålig igen på att uppdatera hörni! Kollade faktiskt upp min statistik nu, och det har verkligen stigit! KUL :)
Hoppas det fortsätter (och att jag blir bättre på att uppdatera)..

Har kommit på en del grejer som jag ska göra så att min blogg blir mycket bättre:
* Skriva oftare
* Mycket bilder
* Snyggare design (hjälp någon?)

Helt klart så ska min blogg bli bättre, kommer aldrig bli som blondinbella men what a fuck??

Just nu sitter jag och kollar igenom alla bilder som jag och min älskling har på datorn, gud vilka bilder :) Söta, man har ju faktiskt varit väldigt liten för bara typ två år sedan ju..

Haha, november 08! <3


Kolla vad små vi va för ett år sedan! <3

Haha, TRE år sen nu!

Gulligt!
Nu ska jag försöka sova. Älsklingen ligger liksom i sängen, avklädd och mysig...Sover...Haha, hur mysigt blir inte det?? ;) (Nej, jag är inte våldtäktsman!)
Puss och gonatt!


RSS 2.0