Hemma!

Hej alla mina söta salkers! Hehe, jag bara skojade =)
För någon timme sen så kom jag hem.. ganska belåten efter en heldag på stan med min mormor! Vi käkade lunch uppe på Åhlens innan vi började gå runt, härligt härligt. VI strosade runt i lite olika butiker och jag fick med mig lite nya plagg för en gångs skull! Ett par svart/glittriga tajta leggins, en fin topp/tunika och två vanliga baslinnen. Lägger upp bilder antingen ikväll eller imorn.

Imorn bitti så ska jag åka iväg för att få mina naglar äntligen ! Kul ska det bli och jag hoppas dom blir riktigt läckra också ;) Tänkte strosa runt en stund i solna centrum för att köpa bland annat en brun utan sol... jag är likblek/ fläckig och min är typ slut... Funderar seriöst på att börja sola, men jag vill verkligen inte egentligen.. Så jag kör nog med brun utan sol ett tag till! Tror jag...

Jag lagade lite middag för ett tag sedan och har precis tvättat bort sminket. Orkade inte ha kvar det eftersom det kändes så äckligt! :/ Har börjat tycka att det är så jäkla härligt med ren hy och att slippa ha smink ibland. Tyvärr ser jag förjävlig ut utan smink så jag kan aldrig nästan visa mig in public :P Angående hy så tror jag att jag ska leta efter en ansiktsspray imorn. Har hört att många tycker det är riktigt fräsch, och vissa kan man till och med spruta på över sminket! Skulle vara perfa för mig :)

Just det! Idag ringde jag kliniken också för att ändra min tid! Skulle ju ha kommit på torsdag nästa vecka, men det blir på tisdag istället! Ska bli så kul :)

Men men, nu ska jag plocka upp lite i mitt rum och mysa med min älskling som kom för en stund sen!
<3

SMINK!

En fråga/kommentarer som jag har fått ganska ofta av olika människor är;
 -" Varför har du så himla mycket smink på dig..brunkräm och allt?" 

Nu vill jag förklara något, eftersom det här gör mig så otroligt irriterad!
Jag kan säga det om jag jämför med de flesta av mina kompisar så smörjer dom på dubbelt så mycket foundation och puder! Jag äger inte ens ett puder. Det är bara så att allas hy är olika, så jag tex. behöver inte använda mkt foundation för att det ska synas. Grymt irriterande speciellt när andra tjejer kan säga det, sen blir dom själva förvånade när dom ser hur jag sminkar mig! Ha!

Och en sak som jag alltid undrat.. vad fan är egentligen brunkräm? Är det foundation eller vad?

Smink är verkligen en av de bästa sakerna dom har kommit på här i livet! Tycker ni inte det?

Tyra Banks .. man ser ju inte direkt någon supermodell...



Eva Longoria... Usch nej, fy!



Jodie Marsh ser ut som en HELT annan människa! Dock är hon ju sååå mycket snyggare med smink!



Halloj

Ja, vad ska man säga om min "utflykt" idag? Jag kom till nagelsalongen kvart i nio och väntade på att tjejen som skulle göra mina naglar skulle komma. Vad händer sen då? Jo, då kommer en annan as kaxig tjej som säger att hon också har en tid klockan 9!? Jahapp..hur ska vi göra nu då tänkte vi? Men såklart så är det alltid jag som är snällast i världen och sa att jag kan komma tillbaka på torsdag istället... Men åhh fattar ni vad surt??? Hade åkt HELT i onödan så tidigt! Fuck.
Aja, lite ärenden fick man ju gjort i alla fall, jag blev nämligen klar med nästan hela min älsklings julklapp! Haha ;)
Köpte en sallad och åkte hem och svulla i mig den :)

Föresten. Vet ni vem jag stötte på när jag skulle av tunnelbanan på centralen? Jo, lilla(!) bloggerskan Dessie med hennes kompis Alexandra och en liten hund! Eftersom att dom gick precis framför mig hela tiden så blev jag så himla sugen på att bara gå fram och spela värsta stalkern! Haha, nej men usch att bete sig så.
Något som jag blev så förvånad över var att hon var så lång! Herregud, jag såg fan ut som en lite dvärg vid henne och hon ser fan inte 4-5 år yngre ut än mig! Hon var i alla fall ganska söt, hon hade faktiskt inget smink på sig och det är nästan bättre det :)

dessie.se

Nej, nu så ska jag fortsätta kika runt lite på nätet, och sen så blir det pladask ner i soffan med äpple :)

Go morgon ;)

Jag är uppe tidigt! Jo, jag ska ju som sagt fixa mina naglar idag. Har en tid redan klockan 9 så jag måste ju gå upp i tid ;)
Ska handla en av min älsklings julklappar idag också, sexigt :)
Idag så blir det bara håret i en knut, jeans och t-shirt! Enkelt, skönt men ändå acceptabelt haha.

När jag kommer hem sen så får ni se mina nya naglar.
Ha en bra dag så länge!

Naglar imorn, kliniken nästa vecka!

Yes!
Nu är vi äntligen hemma ifrån "jobbet". Vi hann det vi skulle och färgen var jättefin. Så nu är det nog bara en omgång kvar, sen så är vi klara :)

Imorn så ska jag upp ganska tidigt, eftersom jag ska fixa mina naglar imorn. Ska till Solna Centrum faktiskt och fixa dom. Hoppas det blir fint!
Sen så efter det så blir det bara att fara hem till mig.. har inte varit hemma på över en vecka!

Idag så ringde jag också och beställde tid för mina läppar igen! Jag fyllde ju på dom för första gången för lite över två månader sen, men jag tycker att så mycket har försvunnit. Jag använde ju mig av restylane lipp, men tyvärr så passade inte det materialet så bra på mig tyckte jag. Så nu tror jag att jag ska spruta in juvederm istället..
1,1 ml kommer det att bli, så läpparna lär ju bli ganska stora... :) Haha, men som sagt det lägger ju sig.
Men då hoppas jag på ett längre resultat eftersom man pungat ut ganska många tusen nu...
Men eftersom att jag tycker att det är så snyggt med snygga läppar så lägger jag gärna pengarna på det :)

Nu så ska jag nog sätta mig i soffan med min darling och kanske fixa lite gott att käka? Det är man ju ändå värd när man varit duktig att jobbat såhär på kvällen, visst? :P POPCORN!!



Ibland känner man sig väldigt ytlig... haha!

Dags att göra lite nytta!

Nu är det dags för mig att göra lite nytta. Jag och min sötnos ska gå iväg och jobba lite hemma hos hans farmor igen! Snart klara.... HOPPAS!!
Ikväll blir det bara att måla på som attans så vi blir klara innan inatt, haha.

Mitt nya yrke eller....

 



??


!


* Läppförstoring! Vissa tycker att det är patetiskt, onödigt och fult. Men det gör inte jag! Dock så tycker jag att det är otroligt fult när man fyller på för mycket och ser ut som en anka! Om man ska göra en läppförstoring så ska man tänka realistiskt!
Ett stort plus är ju att man kan testa olika volymer och material, det sitter inte i för alltid, eller hur?

* Julen! Fast att man inte längre är liten så kan jag bara inte sluta älska julen. Okej, det är rätt dyrt att köpa julklappar till alla men man får ju en massa tillbaka och så är det otroligt mysigt! Åhh vad jag längtar.

* Lårhöga stövlar! Jag tycker det är så jäkla snyggt bara. Tyvärr så passar det inte på alla.. ska inte nämna varför men det är riktigt snyggt på många andra. Jag själv köpte ett par lårhöga stövlar för värsta pangpriset, kostade bara 599 spänn! Och ska jag vara ärlig så har jag inte sett någon som har snyggare! Helst så ska det vara hög klack, men det kan vara ganska fint utan också, beroende på tillfälle.

* Alla fejk jackor! Något som jag går runt och irriterar mig på är alla dessa canada goose och fjällräven jackor som är fejk! Tycker det är så himla fult. Jag har ingen aning om kanske alla som har dessa jackor vet om det själv, men usch vad jag tycker det är fult. Om man verkligen vill ha en sån jacka, köp en äkta och om ni inte har råd att köpa en ny, köp en begagnad :) Jag själv gjorde bort mig för några år sen då jag råkade köpa en fejk fjällräven, men det upptäckte jag sen och köpte en äkta istället, haha.

* Alla ni som "låtsas" bantar! Jag vet så många tjejer som gör det... Åhh vad jag hatar det. Det kan vara ganska runda tjejer som säger att de är mätta innan de ens ätit upp halva eller gnäller på hur mätta dom är och att man ska tycka synd om dom? Sen har jag även varit med om tjejer som äter as mycket i smyg och sen när de umgås med andra så äter de ingenting och säger att de alltid äter så.... haha, patetiskt!

* Avbitna, korta naglar. Jag har själv varit en nagelbitare men nu har jag slutat. Det värsta som finns tycker jag är när man ser tjejer med jätte korta och trasiga naglar! Usch. Man kan faktiskt göra nagelförlängning fast man är nagelbitare, suveränt ju!


Nu blir det bättre!

Hallå sötnosar!
Nu har jag haft ett ganska stort uppehåll i bloggen. Anledningar finns det många, jag orkar inte gå igenom dom. Men huvudsaken är ju att bloggen är tillbaka, right?

Mitt mål nu är att uppdatera minst ett par gånger om dagen och att jag ska få så många fler att läsa min söta lilla blogg! :)

Dagens fråga: Vad skulle ni att jag skrev om i min blogg, alltså vad vill ni läsa?

KISSES!

God morgon

Gick upp för en stund sen. Har sovit ganska dåligt och jag känner mig sjuk. Kanske dags att gå till farbror doktor och ta prover? Man kan ju inte må såhär...

Idag kommer mitt hjärta hit, vi ska mysa som fan! ÅHH! Saknar honom som vanligt efter bara en dag..
Nu ska jag gå och försöka hitta nåt gott att käka,

föresten.. 3:dje dagen som rökfri!! Wihoo!

En rubrik

Jag sitter och kollar på tv, finns inte så jäkla mkt bra alltså :(
Väntar på att min älskling kommer hem så han kan ringa mig så vi kan fixa lite grejer..boka biljetter osv..
Så då passar jag på att käka äpple och dricka juice ;)
Har inte så mycket att skriva just nu, känns som även det här inlägget blir ett sånt där helt onödigt :P Men men, tidsfördriv ni vet? ;)

Tips!

Samla massa poäng och få presentkort till olika butiker, biobiljett osv. Snart är det jul..

Gå in på:

http://www.gratismode.se/?c=73913

och börja samla poäng! ;)

Ett litet tips sådär!

2 dagar nu.

Efter ett deppigt och förbannat inlägg så tänkte jag bli lite normal igen :)

Vad hände i helgen då?
Jo, i lördags så var det inflyttningsfest hemma hos Sabina och Robin. Det var verkligen skit kul och fullt ös. Stackars felix däckade ett tag, men sen vaknade han upp och vi fortsatte festa. Men sen var det ju min tur att däcka, fast klockan var ju ganska mycket då.. Haha. Fullt röj till klockan kanske var runt 7 nästa dag :) Vi hade i alla fall jättekul!

Just nu sitter jag AS mätt i magen av soppa! Jag käkade två stora skålar med soppa för nån timme sen så nu är sjukt mätt!! Haha, tror jag ska ta lite mer senare, åhh soppa är så jävla gott! Ingen bantning här inte, man ska vara glad för det hullet man har, eller?

Juste vet ni en grej? Jag har varit rökfri i hela två dagar nu. Känns på ett sätt jävligt jobbigt, men ändå skönt. Jag försöker att tänka på allt negativt med rökning och då mår man ju lite illa, visst? Men hallå, jag vet att jag inte kommer vilja lägga ut massa tusenlappar på restylane när alla mina äckliga rynkor kommer fram. Har inte heller någon lust att få svarta lungor...EUWW. Sen så är det verkligen inte fräscht att röka, varken som tjej eller kille. Men som tjej och att röka, det är egentligen bara skabb och det vet alla innerst inne. Jag tycker man kan få fest röka nån gång, men inte röka varje dag och lukta gammal kärring! :D

Halloween 09!!


NEJ

Jag är helt slut i kroppen, jag mår bara inte bra.
Jag är så less på allt som har och göra med att hitta jobb, få pengar och otrevliga människor som jobbar inom de områdena!
All denna stress gör så jag blir sjuk fysikskt och jag mår inte bättre av det psykiskt heller...tur att man äter mediciner för ångest, annars hade väl det här gott åt helve*e! Ingen har respekt för unga människor känns det som ibland.
Jag är inte den som vill ligga hemma på soffan och chilla, som många andra ungdomar vill göra! Kan inte dom fatta det? Fan, ha lite respekt till oss som faktiskt kämpar med att få jobb och se för fan inte ned på dom. ÅHH, fuck you.

Ja, ett ganska deppigt inlägg som får vem som helst att bli så otroligt positiv till livet, eller hur?


Ibland önskar jag bara att man kan gömma sig under täcket och komma till en ny värld, precis som man kunde när man var liten.


RSS 2.0