FET-(tisdagen) :P

Mums!
Idag är det fettisdagen och då ska man ju faktiskt äta semla! Jag tycker att semla är jättegott men det är allttid så mkt grädde på ju :P Men som tur är så får jag göra min egen semla idag.
Idag har min klass och jag varit på ett studiebesök. Vi var på ett fängelse och fick prata med en behandlare OCH en som satt inne! hur coolt var inte det?? hihi, jag tyckte i alla fall att det var jätte spännande ;P Efter det så åkte jag och Millan till Barkarby outlet för att köpa lite grejer till vårat pa. Vi hittade allt vi behövde och nu är vi typ klara med allt inhandlande :) Skönt.
Igår så bloggade jag inte för att jag inte hade tid. Jag gick hem till Millan och umgicks med henne och Daniel, sen somnade jag på soffan och sen så åt vi. Efter det så satt vi och spelade kort och sen somnade jag :P Men det var trevligt, jag fick värsta sov morgonen också!
Idag ska jag göra mitt pass igen, jag känner av det eftersom att jag har träningsvärk i asset och vaderna, haha! Och så ska jag ju faktiskt äta semla idag också så då måste man ju röra på fläsket, hihi.

JAG VILL HA NYA KLÄDER, hittade asfina kläder idag :) Men men,  jag får pengar imorn så vi får se óm jag har råd...

JAG SAKNAR DIG MIN UNDERBARA ÄLSKLING, HOPPAS DU LÄSER DETTA! <3
Puss<3


Försöka kan man...

Jag har suttit framför datan nu i typ en timme och försök förstå mig på historian, men nej. Jag fattar inte ett skit, jag tror seriöst att jag har fått inlärningssvårigheter fan. Usch. Jag bestämde mig för att skriva ett sista inlägg för idag och sen borsta tänderna och lägga mig i sängen och kolla på tv. Ska ringa och mysprata med min älskling också innan jag sen ska försöka sova. Jag har faktiskt lite söndagsångest nu, jag känner bara att jag inte kommer att hinna klart med allt den här veckan, och mer lär det ju komma. Fan, jag som trodde att sista året på gymnasiet skulle vara chill... Ack nej.

God natt alla mina läsare <3

Yes.

Nu har jag hunnit äta en egengjord middag till mig och min lillebror, duschat, smörjt in mig, tränat mitt pass, städat mitt rum och börjat planera min vecka!
Haha, egengjord middag var väl att ta i, det blev nudlar och sallad! :) MUMS!
Jag provade mitt pass som jag själv har gjort och det var ganska jobbigt, det tog ungefär 20 minuter som jag trodde och jag blev faktiskt svettig! Haha, jag har verkligen ingen kondis! Men men, nu ska jag försöka vara duktig att göra det varje dag nu denna vecka.
Jag måste verkligen skriva upp allt som jag ska göra den här veckan. Jag har så himla mycket! Prov och inlämningar som jag ligger efter med och så har jag en massa samtal jag måste ringa! Puhh, jobbigt! På tisdag måste jag och Millan också åka och handla det vi ska ha till vårat pa, vi åker ju fan vecka 10! 

Jag har verkligen en massa saker som jag behöver köpa (och vill ha!)  den här månaden. Jag kommer inte att ha råd med allting, men jag får köpa det som är viktigast helt enkelt. Plus att jag är skyldig både min mor och Felix en massa pengar!Lite av det jag vill och behöver ha;
*Brun utan sol   *Mascara
*Ansiktskräm    *Kjol
*Naglar                *Goose-väst
*Skor

OMG,
hur ska jag ha råd?

Som jag har letat! Jag har letat och letat efter ett par assnygga jeans på Gina Tricot. Jag som aldrig annars brukar köpa jeans därifrån hittade ett par hur läckra jeans som helst. Efter typ en vecka så var alla jeansen slut, i alla fall i dom små storlekarna. Det är dom där "ombloggade" jeansen som har en massa hål i sig. Jag har alltså kollat i alla Gina Tricot i hela stan typ och vet ni? Jag ringde till en Gina i Haninge Centrum, där hade dom ETT par sånna jeans i storlek 24! Jag var egentligen inte säker på att jag kunde ha 24:orna, ville egentligen prova 25:orna också men jag hoppades på att dom skulle passa! Så jag åkte liksom enda till Haninge Centrum(!!) för att köpa dom. Men det var värt det! Så nu har jag mina efterlängtade jeans! :)

ME LIKE :)


Jag måste börja titta lite på mina historia anteckningar nu, har prov på onsdag! Jag måste försöka kolla igenom några andra anteckningar till ett annat ämne också, det provet måste jag också försöka göra på onsdag! Fuck! Aja, hoppas att jag fattar nått!



Kisses.<3

Dags för en förändring?

Jag har funderat jättemycket på att jag verkligen måste göra en förändring. Jag måste börja träna! Jag känner mig så plumsig, asså inte jättefet men jag känner mig som en lite tjockis! Jag vill börja träna och känna mig lite mer fit och förhoppningsvis så höjs självförtroendet på köpet :) Jag har ju varit så sjuk den senaste månaden så jag har inte velat tränat och jag har inte fått det heller (!). Men nu när pencellinkuren är slut så ska jag sätta igång, förhoppningsvis. Eftersom att jag inte är medlem längre på World Class så får jag fixa lite träning hemma istället! Jag har gjort ett eget litet pass för hemmaträning och nu tänkte jag testa det i en vecka och se om jag tycker om det. Ganska enkla övningar och passet kanske bara tar 20 minuter. Men om man gör det typ varje dag så lär det väl synas efter ett tag? :/ Jaja, jag måste också se över vad jag äter, asså jag äter som en gris! Jag lovar, jag äter nog som en fullvuxen man. När jag väl äter så äter jag, nästan så att jag skäms. Men sen så har ju alla andra en annan åsikt om det...
Nog med det!

I fredags så var jag ute med Sabina, Sandra och Jessica! Det var första gången jag träffade Sandra och Jessica men fasiken vilka söta tjejer! Vi hade jätteroligt men synd att kvällen gick så fort. Vi tog faktiskt tåget som gick klockan 2 hem. Skojigt :)

Tjejor :)


Hihi!


Jag och Sandra, tyckte det var en jättefin bild!

Fredag igen.

Halloj!
Jag har börjat få värsta ångesten för att hela mitt lov är slut och jag har inte gjort ett piss nytta. Jag hat liksom två prov och en inlämning nästa vecka och tror ni att jag har haft tid att plugga? Nej, jag har inte orkat! Pencellinet har faktiskt gjort mig så otroligt trött och hängig så det är inte klokt. Men idag är det min sista dag på pencellinet :)

I veckan var jag ju och gjorde mitt första "modelljobb" för att prova på hur det kändes. Jag var otroligt nervös den dagen, men det gick över (litegrann!) Men efter att jag tagit några foton så kände jag verkligen att jag bara ville därifrån! Jag mådde inte alls bra av att vara framför kameran när någon annan tar närbilder på mig! Usch, jag kände att jag bara ville gå! Men men, jag stod ut i en timme och fick se resultatet. OMG! Fotografen var jätteduktig, så det var inte det. Men JAG, JAG såg ut som ett jäkla äckel. Fy fan säger jag bara! Efter den händelsen så sjönk mitt redan så lågt självförtroende till botten. Jag fattar inte att jag ser ut så. Visst är det sjukt? Är det någon annan än jag som har känt så, alltså inte känt igen sig själv? Läskigt säger jag bara.
Aja, men något bättre kan jag ju säga om den dagen i alla fall! Jag och älsklingen var på spa-massage :) Åhh herregud vad härligt det var. Tänk att den timmen går så fort. Jag längtar och längtar tills nästa gång!

Idag är det fredag och då ska jag till salongen där Sabina jobbar. Jag ska färga min utväxt idag, jag håller på att bli galen på den. Jag verkligen hatar mitt hår när jag får en liten liten utväxt. Det är så ugly! Men idag i alla fall så ska jag få det fixat. Det känns som värsta lyxen för mig att bara sätta sig i en stol och låta någon annan fixa och trixa med mitt hår. Det är annars jag själv som brukar både färga och klippa mitt hår. Men nu ska jag lyxa till det lite ! :)

Passar på att lägga upp bilder på mig och Sabina <3 på mysfesten som jag hade för ett tag sedan!:


Hihi, GIRLPOWER!

Fan vad jag saknar våran tid när vi var små <3 Hihi sött!

Vad händer ikväll? Jag ska nog bara vara hemma och ha det mysigt med min sötnos till pojkvän. Det är väl skönt att bara ta det lungan för en gång skull! Jag har varit ute och röjt varje helg nu så...
Men imorn är det lördag och då tror jag att jag ska träffa Sabina och så får vi se vad vi ska hitta på! Jag är ju som vanligt alltid sugen på att festa! hihi :)

Sen så har jag blivit kär! I ord! :) Hur gulligt låter inte: "kära hjärtandes"? Haha så kul! Sen om det stavas så är ju skit samma ;)

Kisses<3

Första dagen på lovet!

Visst, det är jätteskönt att ha lov nu men varför ska vi vara så sär och ha en vecka innan alla andra typ?? Jag blir förbannad! Haha.
Aja, jag tycker att det verkligen behövdes lite ledighet nu, jaghar varit så fruktansvärt trött och hängig på senaste tiden. Just nu så äter jag antibiotika mot min bihåleinflammation (igen!) så det passade ju bra att må ännu sämre nu när man är ledig(!) Men men, det är folk som har det värre.
Imorn så ska jag och min Felix gå på massage, åhh vad skönt det ska bli! Efter det så ska faktiskt jag på en plåtning, mitt första modelljobb inne i stan :) Jag är faktiskt lite nervös, men Felix ska ju följa med mig så då blir jag lite lugnare förhoppningsvis. Kommer förmodligen lägga upp bilderna sen från plåtningen så får ni se hur dem blev! Spännande :)
Just nu sitter jag och är PROPP mätt och fettig, jag har nyss käkat nästan en HEL barnpizza med bearnaisesås på! Vem slår det? ;) Nej, men jag har inte ätit så mycket idag så jag kände att jag var värd lite pizza, hihi!

Jag måste verkligen köpa nya jeans, jag har typ inga snygga längre! Mina favoriter håller ju på att gå sönder totalt! Jag kommer än inte ge upp dom! :)

SAKNAR DIG MIN ÄLSKLING!<3

Torsdag!

Idag har jag varit hemma och varit sjuk. Imorn så ska jag gå till dokton och undersöka mig och eventuellt ta prover. Då kanske jag får reda på vad det är för fel på min kropp!?
Imorn är det fredag och då är det partyy!! Eller inte. Nej, den här helgen tror jag att det bara blir att ta det lugnt med älsklingen. På lördag är det ju alla hjärtansdag och då ska vi ut och äta på restaurang =) Mysigt värre.
Tur att jag redan har funnit min älskade <3


Tävla!

Hittade en tävling på  :
http://tekirch.blogg.se/2009/february/vinn-tre-sota-shoebags.html?_tmp=2becf3d6c1eacee1a547a20960d2bf4dc8f1591c

Klart man ska vara med :)

Onsdag den 11 / 2

Nu har jag inte bloggat på flera dagar och det känns rätt trist. I söndags så åkte jag och älsklingen tillsammans med Millan och Daniel till Riga! Vi tog ledigt från skolan måndag och tisdag :)
Vi hade verkligen jätte trevligt, visst båten var inget vidare men vi hade ju varandra så det gjorde ingenting, thihi! Vi åt och drack massa gott och hade bara allmänt kul. Nu är det bara att sikta framåt mot nästa kryssning, den 3:dje mars då vi ska dra till Helsingfors. Fast då blir det bara jag, Millan, mamma och lillebrorsan.
Här är några bilder från kryssningen :)
 Jag och älsklingen<3
hihi, Millan och Daniel + min lotion :P
My darling<3


Nu är jag hemma och väntar på att åka iväg till skolan. Det var nämligen såhär idag att jag vaknade sent. Jag var inte alls jättesen utan bara nån timme. Jag har såklart inte sovit någonting inatt (suck) och jag mådde väldigt dåligt imorse. Nu är jag inte alls så taggad på att ens gå till skolan på sista lektionen från tre till kvart över fyra, men jag måste verkligen. Jag känner bara att jag vill bädda ner mig i sängen och sova. Men nu kan jag inte det.
Jag få helt enkelt klara av denna dag, som nu finns kvar!

Men jag kan i alla fall se fram emot att få mysa med min älskling ikväll, åhh vad mysigt det ska bli! Jag kommer snart sötnos<3

pussar<33

Nu är det fest, haha!

Nu sitter jag i skolan och  väntar på att fröken Emilia ska bli klar med sin lektion. Själv slutade jag kvart över elva men vad gör man inte för sin vän, (a) hihi. Nej, men jag var och handlade mat så länge och nu slutar hon ju om tio minuter! Sen så ska vi kånka på alla våra grejer upp till tågan och dra hem till mig..mys ikväll med vännerna <3
Nu kommer hon =), måste dra!
Puss<33333


PLUGG!

Nu har jag suttit med min samhällsuppgift och tänkt och tänkt. Fasiken, man kan komma hur djupt som helst om man verkligen tänker på demokratin! Herregud säger jag bara, jag får ju ont i huvudet av att tänka! Nu har jag bara en VG/MVG fråga kvar och så har jag en tilll fråga som jag måste göra klart imorn på lektionen. Det ska vara inlämnat imorn! Jag hoppas att jag hinner :/

Idag så kom jag hem och var supertrött, fattar egentligen inte varför.. Jag hoppade in i duschen och sen la jag på ett lager brun utan sol :) Såg nu att det kommer bli nån fläck sådär men va fan, jag ser ju mycket brunare ut i alla fall :P Nu precis så fixade jag mina naglar, dom blev faktiskt jättefina! Riktig snygg design och ser faktiskt någorlunda bra gjorda, hihi. Det är ju jag som har fixat dom själv så vad mer kan man kräva? ;)

Imorn är det fredag, åhh vad underbart! Vad är inte bättre med att alla närmaste vännerna kommer? Vi ska käka pizza och ha riktigt kul, hoppas jag! Skoj. Och sen på söndag så drar vi ju på kryssning, till Riga. Woho här kommer vi bara säger jag haha. Nej, men seriöst det ska bli jättekul. Så nu är det bara några timmar i skolan kvar imorn och sen är det bara dags att handla all mat och börja fixa till det lite fin hemma. Tur att jag har Millan som hjälper mig :)

KISS<3

090205

Hallå!
Nu sitter jag i skolan och jobbar med samhäll, men jag måste först försöka ladda ner ett program för att ens kunna öppna mitt arbete! Åhh fan vad arg jag blev att allt ska krångla! :/
Imorse vaknade jag halv åtta och var supertrött men kom ändå upp väldigt snabbt! Jag träffade sötnosen Alexandra på bussen, hon skulle göra NP idag, haha stackare! Tur att man går sista terminen på gymnasiet :P Sen satt jag och snackade massa skit med min andra sötnos Millan, alltid lika trevligt :)

Imorn så har jag mycket att göra, jag ska handla all mat, städa och fixa hemma, fixa mig själv och massa skit! Man vill ju att det ska se lite bra ut när alla kommer imorn! Jag funtade på att lämna lappar i grannarnas brevlåda så att dom vet att jag kommer spela lite hög musik..kanske är ganska schysst!

Idag när jag kommer hem så ska jag direkt duscha och lägga håret i inpackning. Sen så ska jag smörja in mig med b.u.s så att jag inte är kladdig ikväll när man ska gå och lägga sig brevid sin älskling. Och så måste jag fixa mina nails så att dom inte ser ut som dom gör just nu, för jävliga! hihi, puss<3

090203

Idag hade jag prov i skolan! Åhh jag hade värsta ångesten igår för det. Jag gjorde mitt bästa idag i alla fall och jag hoppas det räcker :)

Jag gick nyss in på en jättefin blogg, och så kunde man tävla om en skit snygg tröja! Kunde tyvärr inte kopiera bilden, men här är bloggen: www.sandrakarin.blogg.se  Gå in och kika :)

Just nu sitter jag och luktar brun utan sol.. ja jag vet inte om det är en god lukt eller bara lite konstig?! :P Om någon av er har ett bra tips på en brun utan sol för ett bra pris, så kommentera!! Hade tänkt att vara lite brunare till helgen, alltid snyggt. Så jag hoppas verkligen att det inte kommer att bli så flammigt, I HATE THAT!

Snart tänkte jag jobba lite med samhäll, måste egentligen plugga historia också men jag kom på att jag verkligen inte kan göra det imorn. Jag har varit med på en lektion liksom!  Men samhäll kan jag jobba lite med, den ska vara inlämnat på fredag!

Imorn så åker jag till älsklingen! Äntligen. Det ska bli skönt att få mysa, hihi!
Jag funderar på att också anordna en tävling på bloggen, vad skulle ni vilja vinna?

PUSSAR<3

Måndag

Idag var jag hemma, sov ingenting inatt och är verkligen så himla trött på det! Idag var jag hos Capio och vi pratade just också om min sömn, nu ska jag fasiken börja sova på nätterna!
Men men,,
På fredag så ska jag ha en liten mysfest för de närmaste, tyvärr så kan man ju inte bjuda alla man skulle vilja eftersom jag bor i en fyra.. Jag tänkte kolla upp nu lite på nätet vad man kan bjuda på för gott :)

Imorn ska jag till skolan, har ett prov som jag kommer faila på som fan och så måste vi arbeta med PA. Nej asså jag är så stressad så att jag håller på att dö. Men jag har bestämt mig nu för att ta en sak i taget, och så sänker jag ribban, jag behöver inte ha MVG på provet imorn, jag får väl nöja mig om jag får ett G. Så är det!

Idag var jag också i stan och käkade med mor min. Jag shoppade även lite på åhlens för några hundra, var tvungen att köpa en ny b.u.s och lite annat! Trevlig dag med min mor<3

Jag tänkte försöka vara duktig och gå upp en timme tidigare imorn för att ta en liten jogging runda, kanske är dax att börja röra på fläsket efter typ 2 år utan träning, hihi!
Nej nu ska jag gå och raka mina ben och smörja in lite ansiktskräm :)

Haha, I know that I look stupid, men vafan jag och bror min lekte lite haha.

Kisses<3

090201

Nu sitter jag framför datorn, är inte alls trött och kommer säkert inte somna fören imorgon bitti :/ Jag ska till Capio imorn och prat och jag känner att det verkligen behövs. Har haft en del jobbiga tankar och funderingar på senaste tiden.. Hur fasiken ska jag kunna somna lättare på nätterna?? Aja, jag hoppas det löser sig. Jag är helt uppe i varv nu, jag är otroligt stressad! Jag har prov på tisdag och onsdag, som jag inte ens kan. Jag har en stor inlämningsuppgift som ska vara inlämnat på fredag. Jag kommer fan dö! Visst, jag har haft det värre, men just nu är jag inte så tuff av mig.. MEN JAG SKA KÄMPA!


RSS 2.0