Sådär!

Nu har jag smörjt in mig med brun utan sol, rakat benen och lagt en "inpackning" på mina ögonfransar. :) Härligt.
Jag sitter just nu och har rätt trist, tänker på min älskling som är på en båt långt borta från mig :( Klart att man alltid är orolig för att något ska hända sin älskade, typ nått dumhuve som ska bråka eller nått. Men jag hoppas att dagarna går snabbt! Imorn så kommer ju säkert dagen gå fort, ;)

Jag ska börja kolla lite också vad man ska packa, är så otroligt trött på alla mina kläder! Har ju en massa kläder men aldrig nått som passar..hah. Sen måste man ju packa lite mer eftersom jag ska hem till darling direkt efter kryssningen!

Aja, vi får se vad jag hittar!

Seriöst så måste det vara något fel med mig...jag är hungrig hela tiden och är sugen efter nått, så jag äter hela tiden känns det som! Är så jäkla sugen på tacos igen..haha. Tjock? Oh jaa.
<3

Vilken natt!

Hej alla mina kära bloggläsare! :)
Hoppas ni har haft en skön helg, det har i alla fall jag haft.
Igår så blev det faktiskt utgång för min del, älsklingen valde att stanna hemma..(ville ladda upp för kryssningen?) Så jag drack lite vodka och cola hemma och sen så mötte jag upp Sabina och Robin på tåget! Vi började att sätta oss på en lite pub, ganska mysig. Tina och hennes syster kom också förbi och vi satt och snackade! Vi satt där tills klockan var redan halv ett, sen så drog vi vidare till en nattklubb. Ja, där var vi väl typ till tre, eller nått? Sen så helt plötsligt kom vi på att vi inte kom hem, så vi drog på en efterfest med taxi. Där satt vi och bara chillade, eller ja, jag låg med täcke i soffan och var fett trött.
Men i alla fall, vi valde att ta det första tåget hem (?) och det gjorde vi också.. Vilken tid var man hemma då? Jo, klockan 6 på morgonen! Åhh fan vad trött jag var när jag kom hem! Fylleåt lite kött och en potatis, haha! Ett måste liksom...
Sen så somnade jag och vaknade igen vid tio för att gå upp, eftersom älsklingen skulle åka iväg. Ja, jag är faktiskt rätt sliten. Men det är bara ladda på nytt, imorn är det ju kryssning för fan!

Min älskling åkte ju på kryssning idag med sina polare, hade egentligen velat följt med, men hans kompisar ville inte det, haha! Så han kommer att vara borta i två nätter nu, kommer sakna han :( Men då kommer vi komma hem samma dag eftersom att jag bara åker på en 24 timmars kryssning.

Har lite grann att göra idag, men jag är fett seg. Sitter just nu med magen full med tacos också...Phuhw.
Men jag måste checka lite vad man ska ha med sig för kläder så slipper man fixa det imorn. Måste också smörja in mig med b.u.s och så...Städa rummet kanske skulle vara bra också....USCH.

Aja, nu ska jag nog gå ut och röka min sista cigg på balkongen, ska hålla mig sen tills imorn! :)

Puss <3 

Jag igår innan jag skulle dra ut...Provade mittbena, passar jag i det ?


God natt

God natt alla bloggläsare, nu ska jag få massage :)
<3

Home again

Har precis skrivit ut bikningsbekräftelsen till kryssningen :)
Kommer bli kul!

Jag vaknade imorse ganska tidigt och sen så åkte jag direkt och köpte min b.u.s och sen hem! Skönt att lämna av alla grejer, jobbigt att kånka på när man reser som jag gör :)
Jag har precis sålt ett par jeans också, det kändes skönt eftersom jag behövr lite pengar nu, och till kryssningen. Men där ska jag försöka snåla litegrann :)

Mamma och pappa åkte in till sjukan för att mamma har mått så dåligt den senaste tiden så nu är det bara jag och min älskling hemma och tar hand om lillebrorsan som har en polare här också. Småbarn ;)
Hoppas att dom kommer hem i någorlunda tid eftersom dom måste handla middag på vägen som jag ska laga ikväll!
Men det ordnar sig nog, annars blir det hämtmat! Dvs. pizza eller sallad haha!

Hörs senare ikväll!

PUSS<3



Jag är inte trött..

Nej, faktiskt inte. Hur mysigt är det inte att få krypa ner min sin käraste i en 90 säng och bara somna i varandras famn?
Helt underbart, men inte just nu. Jag har en massa tankar om allt möjligt just nu så det är helt sjukt. Jag kan inte koncentrera mig på att försöka sova överhuvudtaget, så jag tänkte att det kanske skulle bli bättre om jag bloggade lite? Aa, jag vet inte, jag har inte blivit ett dugg tröttare kan jag säga...

Imorn ska jag upp tidigt (usch) för att jag måste in till stan för att lämna lite cv. Jag måste också springa förbi Åhlens och köpa en brun utan sol, min är typ slut. Jag vill ju inte vara allt för blek på kryssingen heller ;) Nej, men jag brukar ju försöka smörja in mig var 4-5 dag med b.u.s och dagarna i mellan kör jag på vanlig lotion.. Jag har också köpt en lotion som ska ge lite brun färg direkt samt shimmer och den är väldigt fin! Från Lumene och kostar ca 120 kr. Det är ett tips för att få en snyggare bränna! Och lika snyggt på en fuskbränna, thihi.
(Glöm inte att den ska torka lite innan du sätter på dig kläder.)


Åhlens ca 120 kr.

Jag ska fortsätta att kika runt på nätet lite, sen förhoppningsvis så ska jag försöka krypa ner och sova...Ska ju som sagt upp tidigt imorn...typ 9! :P

Puss och Gonatt <3

YES

Nu sitter jag hemma min älskling och tänkte passa på att uppdatera lite :)
Jo, senast jag skrev så skulle jag precis ta ett bad och försöka få tag på Sabina. Jag lyckades äntligen att få tag på henne sen, och då kände jag att jag ville komma över. Så en halv timme senare så skjutsade pappa mig till henne och vi satt och käkade dipp och grösaker och bara pratade av oss. Hon behövde nog det! Jag tyckte i alla fall att det var jätte trevligt fast omständigheterna. :)

Jag kom hem igår ganska sent och då hade min sötnos redan hunnit hem till mig, haha. Vi gjorde verkligen inget speciellt förutom att mysa, mysa och mysa. Vi tog ett varmt och mysigt bad också!
Imorse gick jag upp vid halv tolv och började packa ihop lite grejer, eftersom jag skulle hem till Felix idag. Jag gjorde mig iordning väldigt snabbt och satte på mig väldigt enkla kläder! Har kännt mig väldigt ofräsch de senaste dagarna eftersom jag varken haft snygga kläder på mig, eller smink. Men det är nog skönt för min hud att vila lite :)
Tog även bort naglarna igår för att jag ville att dom skulle få vila, och HERREGUD hur dom ser ut! Dom är fan helt sönder och jätte tunna så att dom gör ont att stöta till! :( Usch. Men jag ska låta dom vila nu ialla fall minst till på måndag!

Vet ni vad som händer på måndag då?
Jo, jag ska dra på kryssning med Sabina och Tina! Åhh ska bli så jäkla skoj! Hoppas bara det blir röj på båten ;)
Vi tyckte allihopa att det skulle vara skönt att komma bort en stund, och vi kommer ju till och med bort från Sverige ! Haha.
Frågan är bara vad man ska ha på sig? Jaja, det löser sig nog.

Nu ska jag väcka min sötnos eftersom jag såg nu att han har somnat! Haha.
PUSS<3
Sabina och jag!

Party på måndag! Och med TINA såklart! Klockrent ;)

Risig

Har försökt att få tag på min kära vän Sabina men det verkar vara helt omöjligt. Har där emot pratat med Tina istället!
Jo, jag är faktiskt väldigt sugen på att göra något med dom, typ en kryssning..Min älskling ska ju åka med hans klass och jag fick ju inte följa med :/ Så därför kan jag ju åka med mina tjejkompisar istället! Skulle vara skitkul, men allt beror ju på om Sabina jobbar då eller inte...
Jag får väl reda på det senare idag om jag lyckas få tag på henne.

Jag hade i alla fall tänkt att ta ett bad alldeles strax och bara ta det lugnt. Ska lägga in inpackning i håret också. Kanske ansiktsmask också, riktig relax. Jag känner mig faktiskt inte speciellt bra just nu. Jag känner mig lite sjuk och så har jag varit lite orolig hela dagen. Så jag förtjänar nog lite självlyx.

Hoppas på att Sabina hör av sig till mig så att jag vet ifall det blir något och självklart se hur hon mår, har inte hört något från henne på jättelänge! <3

Såhär "pigg" ser jag ut just nu..

*

Jag är faktiskt lite besviken på dig.

Trötter

God morgon! Eller ja, för ett tag sen för vissa va? :P
Jag vaknade vid halv ett av att min älskling ringde. Har efter det bara sutiit och pratat med mor min och även suttit nu i telefonkö till arbetsförmedlingen! Usch. Men men, jag ska väl förmodligen dit på möte snart.
Nu känner jag att min mage håller på att dö, måste käka nått! Få se vad man hittar här hemma :)
PUSS <3


ÅHH

Nu ska jag tvätta ansiktet och krypa ner i sängen och kolla på tv...åhh är sugen på nått igen! Mitt liv är så besvärligt, haha! Tur så har man inget att gå upp till imorn ;) Fast att jag egentligen hade velat...Men men.
Jag kommer nog inte somna till tre i alla fall, hmm sömntablett mamma?
Nattugglan själv!

Jag just nu...jag ser inte ens trött ut, fast att jag inte har smink! Sjuka jag.

Helgen

Ja, vad hittade jag på i helgen då?
Jo, det var ju i lördags Felix lillebror hade namncermoni! Det var väldigt trevligt och vi blev runt 40 personer. God mat och god dricka ;) Jag och älsklingen var bartender i början då vi hällde upp champagne med jordgubbar i :) MUMS. Jag tror jag drack upp en hel flaska själv faktiskt...
Men senare på kvällen så kom några kompisar över också, det blev jag, felix, alexandra, hampus, sigge, sasja, hajas och anna (en jättesöt tjej som jag träffade för första gången). Vi drack, grillade, snackade massa skit och så spelade vi poker. Eller ja, grabbarna spelade poker medan vi tjejer satt och snackade. Men sen så såg jag att älsklingen började loosa sina pengar så då gick jag och satte mig brevid honom och hjälpe han med två rundor, och vem vann då?? Jo självklart älsklingen eftersom jag är grym på poker! Fan jag skulle kunna bli miljonär ;)
Vi gick faktiskt och la oss ganska tidigt, runt två tror jag ... På morgonen vaknade jag av att jag mådde lite illa, men det gick över när jag fick lite sallad och macka i mig..och självklart cola.
Tack för en trevlig kväll!

Idag som sagt så köpte jag min efterlängtade tröja från Gina. Kostade bara 199 kr men för mig som är arbetssökande så är det ganska mycket ;) Men jag klarar mig alltid .... Jag älskar rosa!





En osminkad Sophia som är ganska slut i huvet :)

God natt mina kära läsare, jag somnar nog dock inte försen tre inatt ;)
PUSS <3

Måndag!

Hej bloggen!
Nu har jag som vanligt inte varit så duktig på att uppdatera och det är verkligen jättetrist. Men nu jäklar så ska jag bli duktig igen! :)
Idag så har jag sprungit runt själv i stan och köpt lite nya clips till mitt nya löshår! Fick avisering i torsdags men eftersom jag var borta så tog jag ut det idag. Jag var verkligen nervös över färgen, min mardröm var att det skulle vara för mörk...Men men, det var en jättebra färg, inte alls mörk utan det var verkligen platinablont! Så jag är jättenöjd. Köpte också ett silikonspray som ska hjälpa håret att hålla sig fräscht :)

Men däremot så vill jag bara varna er andra tjejer som funderar på att köpa hår från happyhair, att en förpackning kommer aldrig att räcka, inte ens till tunnt hår! Det står faktiskt på hemsidan att ett paket ska räcka, men det gör det inte. Det brukar alltid räcka med max ett paket hår för mig i vanliga fall när jag köper hår i Stockholm (TajMahal eller Kilimanjaro) men eftersom tränsen bara var typ 80 cm så var det inte mycket hår kan jag säga. Det står på hemsidan att det ska vara ca 120 cm lång träns men att det kan variera, men hallå, ganska stor skillnad på 80 cm och 120 cm?? Så två paket om ni ska vara säkra! För mig gick ALLT hår åt! 

Efter att jag köpt massa clips så drog jag in på gina tricot och köpte en kofta som jag har velat ha. Jag har faktiskt inte provat den än utan den ligger fortfarande i påsen :) Kommer sätta in bild på den senare ikväll ;)
Sen var det dags för mig att dra hem, men höll på att svimma på centralen..Kom sen på att jag inte hade käkat ett skit under hela dagen :S (jo, om man inte räknar med de klunkar cola och tre cigg..klockan var 15..) Så jag sprang in och köpte en sallad på konsum och satt och käkade på tåget, mumsigt!

Vad har ni haft för er i helgen?
Jag har i alla fall haft en trevlig helg. Berättar mer lite senare ikväll. Nu ska jag fixa nått att snacksa på, lite sugen sådär ;)




Mitt nya hår :) Dock så är det inte alls fixat, inte plattat inte in-klippt, ingenting! Visst ser det bra ut ändå? :)

God morgon, eller ah?

Nej, jag vaknade faktiskt inte nyss. Har varit vaken sen klockan tolv. :)
Dom flesta nu hade väl sin första skoldag, men inte jag..Fan vad jag saknar skolan lite nu. Jag vill inte vara en trött arbetssökande bitch! Jag vill börja få in cash, rutiner och en normal vardag. Men men, det kommer väl. Ska försöka åka in med massa CV innan denna vecka är slut.
Just nu sitter jag faktiskt typ klistrad vid brevlådan. Jag vill verkligen få hem håret idag, så jag vet om jag gjorde ett bra köp. Jag kommer säkert bli jättenöjd eller skit besviken..Hoppas på det första. Men det jag kom på är ju att jag ändå inte kan fixa håret försen imorn, jag har ju inte hunnit köpa clips! Just nu har jag 15 clips hemma som sitter på annat löshår, så antingen tar jag väl dom så länge och syr fast nya på det gamla..We får see ;)

Kommer i alla fall lägga upp bild på håret direkt när det kommer!
Jag sitter och väntar på min älskling just nu. Ja, jag lär ju få vänta för han slutar inte försen fyra...på andra sidan stan.. :/

Vad har ni andra som är hemma hunnit med än så länge då?
Jag har i alla fall hunnit käka en macka och grönsakssoppa! Gott, gott. Sen så har jag och mamma beställt den bästa presenten till Felix lillebror som ska "döpas" på lördag! Den är bäst. Men jag vet inte ifall jag vågar berätta vad det är i bloggen, man vet ju inte vilka som läser... :P
Det jag menar med "döpas" är att han egentligen inte ska döpas, utan han ska få ha en namngivningscermoni. Ni vet, man döper sitt barn hemma? Och istället för allt kristet med vatten på huvudet så ska dom plantera ett träd på tomten åt honom. Häftigt va? Så vill jag nog också ha det när jag och Felix får barn. Det var det som skulle hända på lördag, jag vet ju inte vad jag ska ha på mig! Jag tänkte lägga upp bilder på de olika outfitsarna så ska ni få rösta!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och dränka håret i inpackning! Lite godis för håret ;) Ja, jag köpte det igår när vi va och handlade och så blev det också värmeskydd för håret. Mamma betalar :)
<3<3 

Smile bitch!

VARFÖR?

Nu sitter jag och checkar runt lite på internet, ni vet lite bloggar, kläder, hår osv...
Känner mig faktiskt ganska sliten, fast att jag somnade efter middan och sov till halv nio. Så antagligen blir det svårt att sova inatt... igen. Skulle ju ha åkt in till stan idag för att lämna in CV och så, men eftersom jag somnade runt 5 inatt så vaknade jag inte försen halv två och då orkade jag verkligen inte åka in.
Det ända jag har gjort idag är att jag följde med min familj och handlade :)

Imorn bitti så ska jag faktiskt upp tidigt. Jag ska vara i min lillebrorsas skola halv nio för att jag ska prata med rektorn där. Tänkte lämna mitt CV och visa upp mig ifall dom behöver någon vikarie eller liknande. Jag har ju ändå haft min APU inom skolan som lärar och elev assistent.

Jag hoppas verkligen att mitt hår kommer imorn på posten också! Jag vill verkligen ha det så fort som möjligt så att jag vet att det är en bra färg. Annars så får jag ju skicka tillbaka allt och det blir så krångligt. Tänkte passa på att åka förbi håräffären på torsdag innan jag möter älsklingen, tråkigt bara att jag kommer ha en massa packing med mig! Gahh.h Nej för jag vill nämligen ha snyggt hår på lördag, då jag ska vara lite värdinna....Mer om det sen, jag behöver ju ha lite tips från er ;) 

Imorn så kommer min underbara sötnos hem till mig. Det blir lite jobbigt ibland eftersom vi bor på varsin sida av stan, det tar lång tid att åka till varandra. Så ibland så sover vi ensamma men oftast planerar vi det så att vi antingen är hemma hos han eller hos mig. Själv vill jag alltid vara hos honom minst en vecka eftersom jag hatar att åka fram och tillbaka. Men det är skit jobbigt med all packning! Ni kan ju tänka er själva hur mycket packning det blir!!?!

Just nu sitter jag också och tänker på varför jag alltid ska äta. Jag måste nog äta väldigt mycket för min ålder och för att vara tjej. Jag är ju ändå inte så himla stor av mig, jag är väl mitt i mellan? (Jag kan inte se hur jag själv ser ut, de flesta tycker jag är ganska liten, men det säger dom säkert bara för att vara snälla!)
Men om man har ett bmi på runt 19, hur fan kan man äta så mycket som jag gör? En vanlig dag för mig:
Frukost/lunch: En portion mat eller typ två mackor.
Mellanmål: Typ nått snacks
Middag: En portion
Kväll: Antingen dipp mer grönsaker eller chips eller typ två mackor

Ni ser hur mkt jag äter, så sjukt. Är det normalt?? Berätta gärna för mig hur mycket ni får i er, bara så jag får en uppfattning.

Nej, nu ska jag försöka tänka på nått annat, kolla lite tv och mysa med min kisse :)
God natt på er <3

Visst är han fin? <3

Mys<3

Min idol

Jag har ända sen jag var 13 år tyckt att Nicole Richie är så vacker! Jag tyckte hon blev så himla fin när hon gick ner i vikt, men ett tag så såg hon läskig ut. Jag har ingenting emot att hon bantade ner sig så mycket eftersom det blev snyggt, bara så länge som hon själv mår bra :)
Hon är så himla fin, den girlen. Jag skulle fan göra vad som helst för att få byta utseende med henne. I love her!
Du är perfekt Nicole!

Imorn

Snart ska jag gå och lägga mig. Jag ska bara borsta tänderna så är allt klart. Men jag ska kolla på tv i någon timme först :)
Imorn så ska jag börja med mina VitalSlim, alltså naturläkemedel som ska göra att man ska ha lättare att gå ner i vikt. Självklart så måste jag ju börja röra på mig också och inte bara dega. Men jag vill inte banta, så muppigt. Men Felix är ju inte direkt så glad kan jag ju säga. Han tycker ju att det är f*tt tabletter som är onödiga för mig...Men vi får se hur det går. Ska käka dom hela denna vecka, svårast är ju att komma ihåg att ta tabletterna. Det handlar ju om att komma ihåg alla de 4-5 tabletterna som man ska ta vid olika tidpunkter. Plus att jag ska komma ihåg mina vanliga mediciner! Haha.
Men men, nu är det slutbloggat för mig idag, har varit riktigt duktig på det och jag hoppas det fortsätter så nu ;)
Juste, jag måste fixa naglarna innan jag lägger mig, och fixa lite med mitt löshår..puhh.
God natt <3<3 

Nyklippt!

Yes. Jag tog mig i kragen och tog tag saxen i handen! Jag har fått värsta nojan över mitt hår. Eftersom jag har blekt det många gånger och eftersom jag plattar håret varje dag så tar håret mycket stryk. Jag har verkligen bestämt mig för nu att jag måste börja tänka på mitt riktiga hår och inte bara göra så att det ser snyggt ut på utsidan! Visst, det ser skit fint ut när jag fixat och trixat med håret, men om jag verkligen kollar på mitt egna hår så ser jag att det har blivit fruktansvärt risigt, och dålig kvalite. Tyvärr. Så igår började jag med min nya, "save my hair".
1. Jag schamponerade håret med ett schampoo från tony guy som är till för hår som utsätts för värmetänger mm.

2. Efter det så la jag balsam från samma märke och serie för att få bästa resultat.

3. Jag handukstorkade mitt hår. Sen la jag in vanlig balsam som ska stärka håret. Jag la balsamet i hela håret, mest på topparna. Efter det så plastade jag in mitt hår (vanlig plast-folie) och lät det sitta i i nästan en timme!
4. Sen så var det bara att skölja ut det.

Håret kändes bättre, men det händer ju inga mirakel! Nyss så spraya jag in en blandning av lightening leave in och vatten, sen så kammade jag håret rakt och la in balsam. Ska sova med det nu över natten. Perfekt!

Ja, men imorn i alla fall. Imorn ska jag dra in till stan med min lillebror och lämna in en massa Cv. Jag tänkte att det kanske är lite roligare att ha med honom än att åka in själv :) Vi ska käka lite lunch och sådär.
Sen så finns det ju en del saker som jag behöver...Tyvärr så är inte min ekonomi på topp men jag får försöka klara mig.
Egentligen är det ju inga dyra grejer, men det är ändå en massa småsaker som kostar...
* vaselin (till mina ögonfransar!)
* hårinpackning
(vill ha:)
* rosa läppstift
* rosa kofta

Haha, mycket man behöver här i livet ;)


3 underbara år

Javisst ja. Jag har ju glömt att berätta för er!

Idag firar jag och min älskade 3 år tillsammans. Tänk vad tiden har gått, älskling. Men ändå känns det som igår.
Nu blir det resten av våra liv, right?
Älskar dig Felix<3





Nytt hår!

Åhh vad seg jag är! Orkar fan inte göra ett piss just nu! Hah.
Men men. Min älskling åkte för ganska många timmar sen, han börjar ju i skolan imorn. Tråk. Så jag har egentligen inte gjort så mycket sen dess, suttit framför datorn och städat undan massa kläder.

Jag har faktiskt beställt hem löshår idag! Jag vet egentligen inte varför eftersom mitt hår just nu funkar bra, men jag ville testa den här färgen nu plus att det bara är syntet hår som jag beställde. Jag köpte faktiskt TVÅ stycken paket den här gången, tänkte prova en ny grej nu faktiskt. Jag brukar i vanliga fall bara ha två dubbelsydda trensar i mitt hår, nu den sista veckan har jag börjat med tre stycken. Men nu när jag beställde dessa två paket så kände jag att jag ville testa att ha FYRA dubbelsydda trensrader och ev. fem!
Jag har ju så tjockt hår i vanliga fall så för att få det att se så äkta ut som möjligt så tror jag att det blir bäst med mycket hår!
Vi får se helt enkelt hur det blir, jag är bara orolig för hur färgen kommer att vara. Jag har ju så pass ljust hår, nästan vitt och det är ganska svårt att hitta så ljust. men nu beställde jag alltså den ljusaste färgen i syntet, vanilla blond. Hoppas den funkar för mig :)

Den här färgen ska vara den ljusaste på hemsidan. Tror ni den funkar?

Jag har faktiskt varit så duktig att jag har tagit reda på allt löshår som jag har hemma som varit nytt och fint, sen har jag faktiskt sålt det! Så praktiskt sätt så fick jag ju nästan mitt nya hår gratis ;)
Jag hoppas att det kommer innan torsdag då jag ska åka iväg, men jag kanske inte har sån tur...HOPPAS!

Jag kommer att visa hur jag syr löshåret samt clipsen då jag får håret hem, jag visar även hur jag sköter det för er. Kanske många som är nyfikna på hur man gör, och jag kan i alla fall säga att jag har erfarenhet eftersom jag använt löshår i många år :)


Puss på er!


Väntan på..

Nu sitter jag och darling i soffan och väntar på att vårat favoritprogram Navy CIS ska börja! Det har blivit det varje kväll klockan 23.
Det är bäst!

20:57

Nu har jag försökt att fixa den här designen och bättrat på den lite. Den är dock inte klar!
Men det är allt jag orkar just nu faktiskt.

Imorn är det fredag allihopa! :) Som sagt, själv ska man fira min och älsklingens 3 årsdag (dock några dagar innan) med hotell och restaurang. Får se om vi kanske är ute och tar några öl och sådär innan vi går och lägger oss :)
Ska verkligen bli supermysigt. Jag ska ha på mig min fina klänning som jag sydde ihop här om dagen. Nej, jag sydde den inte helt själv utan jag har sytt in den fasiken runt en meter och sytt upp den ganska mycket så det blev en mini coktailklänning! Jag kommer lägga in outfiten imorn faktiskt, ska fan börja med det jag med nu :)

Nu ska jag kika lite efter restauranger med god mat tills imorn! Hoppas jag hittar något mysigt.
PUSS<3

Min outfit för idag, ser ut lite som en ballerina, men väldigt enkelt ;)
Topp: HM
Kjol: Stylebystars
Leggings: HM

NY design

Idag så var jag och älsklingen nere i centrum och hämtade mina (dyra) p-piller! Aja, min älskling betalade ju ;)
Så nu är det klart. Har egentligen bara hunnit vaknat, ätit macka fixat mig sen ner till centrum och köpt lite grejer samt ätit lite igen, haha! Men men. Nu ska jag faktiskt börja fixa mina gelenaglar. Tänkte ha snygga och fina naglar tills imorn då jag och sötnosen ska ha det galet mysigt! Tänkte sådär lite rött...och långt...sexigt helt enkelt!
Bild på mina naglar kommer senare ikväll!

Ja, apropå min rubrik så ska jag ta några timmar ikväll om jag hinner till att total "renovera" min blogg, haha. Jag är rätt trött på den och nu vill jag ha nått nytt, fräshare och mer....ja mer mig! Hoppas att jag inte får ett damp anfall och slår ihjäl min fina dator, men jag hoppas det går bra!

PUSS<3

Jag just nu, babe!


Eller visste ni?







Trodde ni detta om mig, ni som inte känner mig?
Kommentera vad ni trodde ;O

Mys

Nu sitter jag en stund framför datorn och kollar runt lite. Jag har faktiskt varit väldigt duktig idag. Jag har sökt lite jobb :)
Jag har äntligen fixat mitt personliga brev och mitt CV nu så att jag har en del utprintat så jag kan gå på stan och lämna. Tänkte ta en hel dag här snart och bara gå runt och lämna en massa CV, ska jag vara ärlig så längtar jag tills att få jobba. Visst, nu är det ju ändå rätt lyx att bara gå runt och driva hemma och mysa med min älskling, men vad ska jag göra nu när skolan sätter igång? Jag har liksom ingen lust att bara vara hemma då. Plus att jag känner att mina pengar börjar tryta, visst jag klarar mig, men jag vill få nya pengar hela tiden ;)
Så just nu är jag faktiskt öppen för förslag på jobb, jag har till och med tänkt på att söka inom restaurangbranschen, och det hade jag ALDRIG tänkt att göra förut. Men jobb som jobb, pengar som pengar you know! ;)

Juste, vad var det som jag skulle göra på fredag tro?
Eftersom att jag och min älskling firar 3 år så hade vi tänkt att göra något romantiskt. VI bestämde oss för att boka ett fint hotellrum på ett hotell inne i stan. Ni vet, gå ut och käka, ta några öl och sen in på rummet och mysa? Grr, hur mysigt låter inte det?? Vi kommer nog att fira vår 3 årsdag med att mysa GALET <3

Sitter faktiskt helt ärligt och väntar på att Navy CIS ska börja klockan 23. Jag och darling är fan besatta i det programet, det är så grymt bra! Vi har suttit och kollat på det nu varje kväll, med massa snacks och bara myst. Helt underbart.

Nu ska jag faktisk göra lite mer nytta, jag ska fixa ihop mina papper och checka min kalender och boka in lite datum för viktiga saker. (Ja, fast jag är arbetslös så har jag en del viktiga saker för mig här i livet ;)
Skål på fredag, baby <3

Banta?

Hej bloggen.
Idag vaknade jag väldigt tidigt, vid åtta för att ringa ungdomsmottagningen. Som var egentligen helt onödigt eftersom att allt redan var fixat med mina p-piller.
Så jag somnade om och gick upp vid tolv för att käka lite frukost med darling. Sen började jag fixa i ordning mig för att vi skulle ner till apoteket. Såklart så fanns inte mina p-piller inne på lagret så jag måste ner imorn i alla fall! *Suck*
Aja, what ever! Jag hann springa in med älsklingen på HM för att köpa ett vanligt tajt vitt linne och en shine spray! Handlade lite ipren på apoteket också eftersom jag har så jäkla ont i magen och huvudet.
Vi kom hem igen och stoppade in en färdigpizza i ugnen (tjockis) och jag åt nästan halva pizzan själv. OMG, fan vad jag äter. Jo inte nog med det så har jag ätit några gram socker också (lakritsgodis) så jag känner mig sådär lagom tjock nu. Perfekt också när man satt och kollade på trådsmala tjejer i toppmodel samtidigt..hmm?
Och så måste man ju käka middag idag också, jag kommer ju spricka.
Men ikväll så blir det i alla fall nyttigt snacks för mig, JORDGUBBAR, me love!
Vi hörs nog senare ikväll då jag måste berätta om vaf som händer på fredag ;)

Puss<3

Jag just nu, ni ser, man ser ut som crap i den här camen!

Uppdatering?

Hej min kära blogg!
Jag förstår inte hur det här funkar. Jag vet inte varför jag inte bloggar längre. Jag har ju egentligen tid, jag har lust, men ändå? Varför hinner jag inte? Jag sa till mig själv att jag skulle börja blogga flitigt när jag fick min egna bärbara, men tror ni det har hänt eller?
Aja, jag ska i alla fall bli mer duktig på att blogga, inte bara för er läsares skull utan även för mig. Jag tycker det är så skönt att kunna skriva av sig och det är därför jag har en blogg. Jag tror inte att jag ska bli den nya blondonbella eller kissie, jag vill skriva år mig själv.
Sen så har det ju blivit så otroligt tråkigt när min kamera blev snodd. Nu kan jag liksom inte ta bilder på samma sätt osv..Hur bra är min kamera på datorn liksom? Man ser ju bara ut som en skit i den!
Nu ska jag i alla fall vila mig lite till, har ändå sovit till ett idag, men jag har så fruktansvärt ont i magen att jag håller på att dö! Jag hoppas min älskling ska ta hand om mig lite, thihi :)
<3

Svart

Jag sitter nu och väntar på att mitt tunna lager med brun utan sol ska torka..Ja, jag hade planerat att smörja in mig med det men när jag sen skulle börja så såg jag att jag inte hade så mycket kvar. Men det löste sig, tog bara överkroppen :)
Idag så fixade jag mina naglar också :) Jag vet egentligen inte vad jag tycker om dom, är dom snygga eller inte? Antingen ser dom för jävliga ut eller så är dom heta. Min älskling tyckte i alla fall att dom var heta och det är väl huvudsaken? Jag gjorde väldigt långa den här gången, såhär långa har jag aldrig haft! Jag la ett lager med gele också så att dom ska hålla bättre. Färgen? Svarta! MM, det blev svarta långa naglar med strass stenar på . Syndigt eller ;) ?

Nåväl.. idag så åkte min sötaste pojkvän i världen hem till sig för att gå på en kurs. tråkigt nog så kommer han inte tillbaka hem till mig försen på torsdag eftersom jag ska gå ut och festa imorn med Sandra :) Ska bli riktigt kul, men såklart är det jobbigt att vara borta från min älskade. Men jag ska försöka att överleva och ha skit kul ute med Sandra!
Jag ska ev. ha på mig min snygga nya klänning som jag köpte. Jag har sytt och sytt för att den ska passa mig som en smäck. Jag köpte nämligen en 36:a och den var alldeles förstor överallt förutom vid tuttarna (där allt alltid ska sitta så jäkla tajt!) Så nu har jag sytt in klänningen på alla tänkbara ställen och så har jag sytt upp den ganska mycket så att det har blivit en liten coctail klänning :) Asfin.

Imorn tänkte jag faktiskt ställa klockan så att jag kommer upp i tid, tänkte åka och köpa ett par inlägg till mina high heels! Jag har 36 i alla mina skor och nu börjar dom flesta kännas så stora! Jag har bara använt mina bruna heels en gång och nu när jag ska försöka gå med dom så tappar jag dom, och speciellt i hälen! Dom glappar liksom. Så jag tänkte köpa hälgrepp eller va det heter :P Ska försöka hitta en kräm från Lumene som jag vill ha och behöver också.
Så ska jag försöka få med mig lillbrorsan också ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på Paris Hilton! :)

<3

RSS 2.0