Fortsätt kämpa...?

Hatar att söka jobb, jag bara hatar det.
Och aldrig få nått svar.... Fuck allt just nu!






För att få mig själv på bättre humör... kolla vilka snyggingar vi var i torsdags på Solidaritet! Haha, i alla fall min älskade Sabina <3

Grr, sexig blick av Sabina va? ;)

Dags att börja blogga..

igen, haha!
Nej, men jag har varit så trött på det mesta på senare tid. Jag fattar inte att jag är så jäkla seg och inte pallar nåt, tror nog det handlar om att jag är så trött på att söka jobb. Nu har jag verkligen fått en jobbtorka också, jag har varit sjuk och inte orkat söka jobb.. Men jag måste ta igen det nu nästa vecka.

På fredag så är det inflyttningsfest, det ska bli kul :) Kommer nog bli ganska mycket folk vad jag har hört..Trevligt.

Jag bokade också in en tid för nagelförlängning hos Jasminakademin på söder tills på onsdag, skönt att få fixa dom igen :)
Kommer ha värsta lyxen den här veckan, inte bara naglar på onsdag utan även spa-massage på torsdag! Skönt, hih :D

Jag har precis smällt i mig en fralla, en tomat och en gurkbit nyss, och ändå så är jag små sugen på nått igen! Jag är verkligen helt otrolig och egentligen känns det som att jag borde vara ännu fetare!? Men men, jag älskar mat så vad gör man? :P

Idag så spelade min lillebror match :) Han var skit duktig och gjorde två mål av lagets fyra! Härligt ;) Men tyvärr vann dom inte, men skit samma. Han kommer bli en riktigt bra innebandy spelare tror jag ;)

Nu ska jag ev. beställa hem ett set med "loose wave" löshår! Lite lockigt och snyggt sådär! Men vi får se.
<3

Måste få nåt gjort nu!

ÅHH!
Vad arg man blir på sig själv ibland, right?
Jag skulle ha packat idag, skulle gjort det för länge sen..Men tror ni att jag orkat?
Inte direkt.

Jag som måste packa så himla mycket också, ska ju vara borta i flera dagar plus att jag måste ha med mig en massa kläder och skor extra till plåtningen! Gosh.
Men jag ska väl börja packa ihop lite saker efter jag skrivit det här inlägget...får vi hoppas! Måste ju åka ganska tidigt imorn också. Jag kanske ev. kommer gå till vårdcentralen för att få den där sprutan, vaccinet mot grissjukan haha. Men vi får se...jag lär ju somna rätt sent inatt igen. :(

Men men, nu ska jag lyfta mitt feta ass och göra nå nytta!
Vi hörs imorn :)

GODIS

Nu sitter jag med datorn i knät och kollar på tv samtidigt :)
Sitter och snacksar på en massa gott, vindruvor och cola! Haha, egentligen så ska ju inte jag dricka coca cola, men jag är verkligen beroende av det..Och bara man inte blir fet så är det lugnt.

Usch, jag har suttit och tänkt på att jag verkligen MÅSTE börja träna! Jag har inte tränat på flera år så det är ju inte konstigt att man är degig!? Jag vill bli slank och smal, men jag vill inte banta...men jag vill inte träna heller :D Haha, fyfan vad jag är avis på alla som kan käka vad dom vill och inte behöva träna, och ändå så är de pinnsmala! AVIS? Ja, inte lite...

Snart måste jag packa en resväska. Jag ska vara borta i några dagar och så måste jag ha med mig en massa kläder och skor som jag ska ha på fotosessionen på tordag! KUL :)

BYE, <3

(o)Nyttigt kvällsgodis! :D


Fredagsmys.

Hallå bloggen!
Idag är det äntligen fredag! Var uppe tidigt idag eftersom jag hade möte vid elva. Köpte en sallad till lunch och åkte hem efter det.
Min sötnos är väl här inom en timme och då ska vi mysa! Vi ska nog laga tacos ikväll till hela familjen, mys :)
Nu ska jag hjälpa mamma med handlingslistan, see you later ;)
<3

Jag är..

SEG SEG SEG!
Åhh, jag skulle ha gjort en del saker idag, men men jag orkar verkligen inte. Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och kolla på NCIS eller Family Guy och må dåligt över allt jag smällt i mig nu på kvällen, haha. I o försig, två frukter och en del godis....FY SOPHIA! What ever, man lever bara en gång.
<3

Sjuk

Jag mår inte så bra idag. Kan det vara för att jag hade sprängande huvudvärk och feber inatt? Jag har knaprat alvedon inatt men jag kunde ändå inte somna försen väldigt sent..
Usch.
Men nu börjar jag bli bättre, jag vill inte vara sjuk i helgen. Imorn så ska jag i alla fall ta det lugnt, fredagsmys <3
Hoppas ni alla andra mår lite bättre i alla fall ;)
PUSS.

Nu drar jag!

Nu ska jag åka iväg och möta min älskling!
Vi hörs :)

(jag vet att jag är jätteblek :/ )


Jag dog

Herregud. Jag tvättade ur färgen...JAG BLEV BRUNETT!! Hur fan kan det gå till?? Man köper en hårfärg som är naturlig blond, alltså det är en riktig blond färg, den ljusaste! Hur fan kan man bli brunett av den??
Jag höll på att att dö seriöst när jag kollade mig i spegeln. Jag var inte helt brunett utan jag var brunett / gråhårig! Vet ni hur ledsen jag blev? Jag tänkte direkt det värsta: Att jag aldrig mer skulle bli blond!
Det första jag gjorde var att sätta upp håret, på med luvan och cykla fort som fan till ica och köpa mycket blonderingsmedel!!! USCH. Så nu sitter jag med två paket blonderingsmedel i mitt hår, just nu är det gult..Men men det försvinner nog förhoppningsvis! Jag ska aldrig bli brunhårig så är det bara!

Nu kommer folk tycka att jag är aslöjlig när jag håller på med det här, men håret är faktiskt jävligt viktigt för oss tjejer! Fult hår = ful tjej. Har jag inte rätt??
Ahh, Felix tycker i alla fall att jag är töntig, men han förstår inte det där. Usch, jag var i oförsig jäkligt otrevlig mot honom och skrek i telefonen och sen så la jag på :/ Dumma mig.
Aja, jag får gott göra honom ikväll ;)

Bloggar senare ;)
<3

Nu dör jag

Seriöst! Jag sitter just nu med min hårfärg i håret...vet ni vilken färg jag har just nu? Mörkbrun/grått!! Jag lovar er, om jag blir av med mitt platinablonda hår...ojoj jag vet inte om jag överlever då! Jag börjar fan gråta snart :/
Jag ska skölja ur det om typ tio minuter och då bloggar jag igen! Spänningen stiger... USCH.

Mitt blonda hår... :/


Galen

Ja, det är det jag är just nu! Min data håller på att fucka sig och jag kommer fan ingenstans med den! Jag kom äntligen in på bloggen nu, efter ett antal timmar...
Jag har nämligen suttit lite och försökt hitta på en ny header och ny design till bloggen. Jag skulle alltså ha fixat det idag, men det blev som det blev så jag försöker fixa till det imorn på den andra datan :)

Idag kom jag i alla fall hem vid tre. Jag satt och svulla i mig en sallad på tåget, gott! Haha, vet ni vad jag käkade nu på kvällen då? Mannagrynsgröt och en macka! Snacka om att jag aldrig kommer kunna bli anorektisk igen, jag käkar verkligen för två! Helt sjukt. Men bara om jag mår bra och INTE går upp i vikt, vad spelar det för roll?
Jag har även hivat i mig en massa färsk frukt idag också och nu ligger det jordgubbar och väntar på mig i sängen :)

Imorn så har min lilla älskling teoriprov! Åhh vad jag hoppas att han lyckas, verkligen. <3

Jag tänkte faktiskt gå en liten promenad och sola imorgon, jag känner att jag är sugen på det :) Jag funderar nu på att sola så många gånger som möjligt innan min plåtning, så slipper jag vara orolig över att min brun utan sol ska se fläckig ut på bilderna.. Jobbiga är ju att det är så dyrt! Men men, jag får fixa det här nu. Jag vill verkligen att dessa nya bilder ska bli riktigt snygga...I underkläder you know ;)
Därför så ska jag faktiskt simma den här veckan. Jag tänkte simma onsdag och torsdag :) Som gammal tävlingssimmare så är ju inte simning träning för mig, så det är ju perfekt! Man tränar ju hela kroppen när man simmar och det är ju sjukt bra. Vill bli slankare och lite plattare tills plåtningen, men jag kommer ju aldrig hinna gå ner i vikt. Usch jävla naturdiet gjorde så jag gick upp i vikt! USCH.
Bara jag inte ser mullig/tjock ut så är det lugnt, jag vill ju egentligen inte vara pinnsmal...

Idag så passade jag också på att köpa hårfärg! Kände att det var dags för det nu, min utväxt har verkligen blivit synlig nu. Inte så fint. Men jag köpte faktiskt inte den här gången blondering, utan jag köpte en skonsammare färgnings creme som inte kommer slita lika mycket plus att den inte är VIT. Eftersom resten av mitt hår är rätt vitt så tänkte jag färga en "naturlig blond" färg som den heter. Så utväxten kommer ju fortfarande vara en annan färg än resten av håret, men fortfarande blond :)

Nej, nu ska jag nog stänga av datorn och kolla lite på tv. Hoppas det finns nått kul :)
GOd natt på er andra !

Jag idag, lite smink och svart hår? Snygg bakrund också :)


MYS

Nu är sötnos i duschen och jag passar på att blogga lite :)
Jag har smort in mig som jag skulle ha gjort för flera timmar sen, men men, nu är det gjort.
Jag hann också fixa mina naglar idag, dem blev superfina!

Imorn så är det möte klockan ett, sen så begär det hem till älsklingen. Vi har inte planerat något för helgen direkt, vi får se vad som händer liksom. Bara man får vara tillsammans, jag sätter ju ändå min pojkvän bland de första, som inte alla tyvärr gör :)

Ska hinna packa lite ikväll också, ska ju ändå vara borta hela helgen! Hur mkt grejer blir inte det liksom? ;)
Jag ska försöka få Felix att kolla på mammas pojkar som börjar idag, men han kommer väl vägra haha!

Sen blir det kanske lite mer korvsoppa ? ;) Nej, jag vill inte banta längre...inte på samma allvar, det går över gränsen och jag mår bara dåligt (plus alla som måste umgås med mig, usch stackars dom!)

PYSS<3

Varför?

Jag har en så jävla dubbelmoral.
Jag försöker säga till mig själv att jag duger som jag är, att jag ska vara nöjd med den jag är.
Jag brukar säga: "Tänk på dem som inte ens har armar eller ben, eller de som är jättetjocka/jättesmala...Jag borde vara någorlunda nöjd med mig själv."
Ändå så ska jag hålla på och straffa mig själv, hata mig själv och aldrig kunna titta mig i spegeln och säga: Jag är fin. Fan vad jag hatar mig själv ibland.
Usch, jag måste skärpa mig.

Hemma

Nu är jag hemma igen! Jag tog en promenad ner till centrum som tog kortare tid än vad jag trodde haha! Så är det när man går fort ;) Tog bara lite mer än en halvtimme. Men det blev ganska varmt ett tag där. Var nog ingen smart ide´ att köra på en stor stickad polo kofta och en fjällis...nja.
Sen gick jag in på ica och lyxade lite.. Färsk ananas, vindruvor och veckorevyn! Härligt. Nu ska jag lägga mig i sängen eller soffan och läsa, härligt. Snart så kommer också min älskling hem.
<3


Mätt!

Idag gick jag upp halv ett. Ja, jag har varit vaken ganska mycket inatt och det är därför jag sov så länge... Usch på mig.
Men men. Jag har än så länge hållt mig med min diet, jag åt en naturdiet bar för ett tag sen och jag är supermätt! Man kan faktiskt inte tro att man ska bli mätt av en sån men man blir verkligen det.
Nyss så fixade jag mig på rekord tid. Tror det tog max 5 minuter att sätta upp håret, sminka mig och klä på mig! Snabbt va? :D

Jag börjar göra mig redo för en lång promenad alldeles strax. Ska gå ner till centrum och handla lite frukt och andra nyttigheter, så varför inte passa på att röra på fläsket? Hah. Nej men jag tar nog bussen upp i alla fall, det är ju ändå ganska många kilometer....

Men men, vi hörs senare idag! :)
puss<3


Mot ett bättre...?

Hallå bloggen!...och ni som läser den såklart :)
Just nu är jag rätt seg och bara sitter och degar. Sötnosen är ute och kör bil, men han lovade att komma tillbaka med jordgubbar till mig!

Jag känner mig ganska glad just nu. Det känns som att det börjar hända lite roliga grejer! Okej, inte att jag fått ett jobb men jag har fått lite andra jobb. Jag har blivit kontaktad av flera fotografer som vill fota mig för både en tidning och sen bara för att få utöka sin portfolio liksom. Väntar på ett besked om ett betaljobb som visst skulle ge rätt mycket cash.. :D
Jag har bokat tid för en fotosession med make up artist denna månaden och ev kommer jag bli fotad av en annan fotograf och få några tusenlappar för det. Känns jättekul och jag hoppas att det kommer gå bra. Dock så måste jag börja träna lite framför spegeln eftersom jag har problem med mina olika poser för att dom inte ska se stela ut..

Sen så har jag faktiskt börjat from idag med en diet. Ja, jag vet att jag egentligen är löjlig men för att jag ska känna mig bekvämare framför kameran samt i mitt liv så behövs det. Det handlar om några kilo jag vill gå ner..
Så nu ska jag börja köra med max 2 shake /dag. Plus att jag ska äta middag varje dag också...för om jag skippar den så blir det ett jäkla liv ;)
Inget onyttigt ska jag försöka äta och så måste jag börja dricka mycket vatten!!
Tyvärr så är det så att kameran lägger på 5 kilo så det ska jag väl försöka gå ner...men det kommer bli svårt...jag ÄLSKAR mat. Men men, vi får se hur jag kommer att må.

Nu ska jag faktiskt inte lägga mig i soffan för att kolla på hollywood fruarna utan jag ska faktiskt göra lite träningsövningar samtidigt på golvet :)
Imorn blir det nog en långpromenad, om vädret tillåter...


Haha, gammal fotosession!

Bakis idag

Ja jag blev faktiskt lite bakis i alla fall, konstigt nog. Vaknade vid 9 imorse och kunde inte sova, eftersom jag hade en snarkande Tina brevid mig haha! Jag var jättepigg och mådde bra, bara lite trött så jag blev hur glad som helst! Men efter några timmar så började illamåendet komma och jag var tvungen att spy...usch det enda som kom upp var den där halv liter apelsin juice som jag hade tryckt i mig under morgonen.. Men nu mår man bra! ;)
Igår så blev det en trevlig kväll. Vi snackade och drack, sen blev det dans också! Sen när Tina beställde in shots åt oss, ni vet som brinner? Vet ni vad som händer då? Jo jag råkar få på mig sprit från brickan och hela min hand börjar brinna! Creepy jag fick ju värsta paniken ju... Som tur var kunde dom släcka handen och så la dom om bandage, snälla haha :) Så jag var ganska orolig sen om jag skulle få en massa ärr och skit, men än så länge så verkar det se bra ut... Vågar inte ta bort hela bandaget så vil får väl se hur det ser ut... Usch vad läskigt det var!

Aja, vi fortsatte kvällen och sen så skulle vi åka hem till lägenheten. Vi tog en taxi men sen var det så jäkla långtråkigt och jag ville bara hem, så jag och Tina stack därifrån. Först käkade vi och sen så tog vi en taxi hem till mig... Usch lite ångest har jag eftersom jag gjorde av med ganska mycket pengar...bara taxin gick på över 400 spänn så det kändes...
Men men, vi däckade väl runt halv fyra och sov ganska bra..tills Tina snarkade som en jäkla, a jag vet inte vad haha!

Sabina kom sen hit och vi snackade lite. Hon hämtade sina grejer och bilen, och så tog hon Tina med sig! Efter dom åkte så tog jag bara det lungt. Jag har ätit som en jävla häst också! Äta, sova, äta...Så har min dag sett ut i stort sätt. ;D

Alldeles strax så kommer äntligen min älskling hit. Kanske måste börja fixa mig lite så jag inte ser allt för läskig ut.... Haha. Vi kunde ha gått ut ikväll med, men jag orkar verkligen inte och jag vill bara vara med Felix. Men jag hade egentligen velat gå på Pilot ikväll, men helst av allt vill jag bara vara med min sötnos! Så ikväll blir det bara MYS <3

stackars, stackars mig... eller hur? :P

Rubrik

Nu sitter jag framför datorn och passar på att blogga lite och kolla runt på nätet!
Jag är faktiskt taggad för ikväll! Vad ska ni hitta på?
Jag väntar nu på att Sabina ska komma hem till mig. Hon skulle bara förbi hemma och hämta lite grejer samt saxar eftersom hon ska klippa mamma! Hon är här säkert inom en timme.
Fan jag börjar redan bli hungrig också, så jäkla gott det ska bli med tacos :) Yuammi.

Ska nog börja platta mitt hår så har jag det gjort i alla fall, tänkte sätta in löshåret också så har man det gjort ;)
Sen så måste jag ju hitta nått att ha på mig, har ingen aning! Jag vill ha tajta jeans och mina nya lårhöga skor, men jag har ingen tröja....Aja, jag gräver väl fram nått i garderoben!

Puss<3
 
Tänkte få till samma svall som jag fick till riktigt bra här ;)

God morgon!

Haha! Ja, gissa vem som är uppe?
Helt otroligt. Jag har faktiskt börjat gå upp tidigt varje morgon nu. Känns mycket bättre! Sen så har jag mycket lättare att somna på kvällarna också, så det är ju ett plus. :)

Åhh, idag är det fredag!!!! Fan vad härligt. Jag har verkligen sett fram emot den här dagen hela veckan. Ska bli så jäkla mysigt att bara umgås med Sabina och käka middag och grejer och sen gå ut! Träffa Tina också nu när hon kommit hem ;)
Nej men det ska faktiskt bli riktigt mysigt.

Snart ska jag ta bussen härifrån min älskling och åka direkt hem. Eller ja, jag ska hoppa av vid centrum och handla mat tills ikväll och sen så ska jag förbi min lillebrorsas skola för att lämna CV till rektorn. Sen så ska jag bara ta det lugnt tills Sabina kommer :)

Men nu så ska jag börja göra mig i ordning, tänkte bara sminka mig lite och sätta upp håret i en knut...mer orkar jag inte! Hah.

PUSS <3

Update

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen, men nu ska jag bli bättre :)

Måste bara skriva en grej nu innan jag glömmer bort men;

"Matti, du är en av de roligaste och skönaste människan som finns! Han är en fin kille och dessutom singel tjejer ;)"
(där fick du Matti, hihi)

Nåväl. Idag är det torsdag, fett skönt med tanke på att det är fredag imorn! Fan vad kul jag tror att det kommer bli imorn. Först ska Sabina darling komma hem till mig och vi ska laga middag tillsammans. Sen så ska vi bara sitta och snacka skit och dricka en del! Mysigt. Efter det så bär det av in till stan för en utekväll ;)
Fan vad härligt att äntligen göra något sånt med sin bästa vän!

Idag så blir det inte mycket mer än att knapra alvedon för min mage och så smörja in sig med b.u.s! Det är nog det ända som jag hade tänkt att göra. Och så mysa med älsklingen såklart!

Nu ska jag sätta mig brevid min sötnos i soffan och mysa!
Hörs ikväll!
<3

Sabina och jag <3

RSS 2.0