jag kan inte sova jag kan inte sova...

Åhh jag blir helt galen. Kan verkligen inte sova fast att jag har världens sötaste pojkvän i sängen!
Va fan händer?

jag kan inte sova jag kan inte sova...

Åhh jag blir helt galen. Kan verkligen inte sova fast att jag har världens sötaste pojkvän i sängen!
Va fan händer?

Rosa

Nu sitter jag vid min dator och älsklingen vid sin. Vi ska väl snart mysa och kolla på tv, så jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg.
Jag har precis smörjt in mig med brun utan sol, jag vill bli lite brun till helgen :) Alldeles strax så ska jag måla ett lager till med nagellack, rosa nagellack ;)

Fick ett sms av en gammal kompis idag som jag inte har träffat på länge. Hon frågade ifall jag ville hänga med ut ikväll, men jag hade verkligen ingen lust konstigt nog (för att vara mig), jag ville bara ta det lugnt och mysa idag. Men vi får se vad som kommer att hända imorn, hoppas på ev. utgång men vi får se vad älsklingen vill också. Det är i alla fall middag imorn hemma hos Felix pappa, och mer vet vi inte.

Nej, nu blir det nagelmålning och mys.
PUSS<3

Fixa

Nu sitter jag framför datorn och kollar runt lite på allt möjligt, bloggar, kläder och jobb!
Jag har precis smörjt in mig med min brun utan sol bara på underkroppen, tänkte köra överkroppen och ansiktet om några timmar när min sötnis kan hjälpa mig :)

Igår så var jag nere i centrum och träffade Issa, som jag inte har träffat på länge. Det var trevligt :) Vi stack till donken och käkade lite och snackade. <3

Men nu är jag ensam hemma med Felix föräldrar och gäster, sitter själv på rummet och gottar mig med jordgubbar! Ska alldeles strax fixa mina naglar, fan va snygga dom kommer bli. Jag ska prova en ny längd, alltså läängre...Hihi. Och så nån söt färg, vi får se vad det blir, ev. rosa eller röd :)

Idag så vaknade jag tidigt och gick upp och fixade mig i ordning. Sen drog jag och älskling in till stan och kollade runt och spenderade lite pengar...Vi hann med att käka frukost/lunch på Max, MUMS! Jag shoppade inte jag så värst mycket men jag hittade min underbara efterlängtade klänning som har varit slut i alla butiker! Inte nog med det, den var på REA för 99 kr! Herregud vilken tur! Och så fanns det bara en kvar i min storlek, annars var det 42:or kvar :) Och vilken färg? ROSA. :)
Köpte lite sexiga underkläder och grejer och så köpte jag massa nya naglar. Älsklingen köpte bland annat en hur fin och söt Mouli tröja som helst. Jag bara såg den och sa: "Köp den för fan"! Felix hann knappt kolla på den innan han själv sa: "Jag tar den va fan!" Haha, det måste ha sett kul ut asså :P

Jag färgade håret igår, kände att det var dags. Var rädd att det skulle bli svårt att färga utan mina vanliga speglar, men det gick skitbra. Snyggt resultat blev det också :) Jag är jättenöjd med min hårfärg nu!

Jag kommer att lägga upp en bild på min fina klänning senare ikväll, tyvärr så får det bli från min webcam på datan eftersom det var nån jävel som snodde min kamera på båten! Fuck you.
Men men, det får funka i alla fall :)

Min älskling <3

Hemma

Igår kväll kom jag hem från kryssningen! Det blev en rolig kryssning, men den slutade trist. Min kamera blev stulen som hade en massa personliga bilder i sig...Usch vad jobbigt. Men annars var det en rolig kryssning! Tyvärr så blev det ju inga bilder... Kanske någon annan äcklig dreggel kille som ligger och runkar till dom eller nått! Fuck den som tog den!

Aja, men vet ni vad som händer imorn?
Jo, vi ska åka till Riga! :) Vi bokade resan idag haha. Två nätter på båten och en dag i land. Men vi får se om jag och älsklingen kommer att gå av. Hoppas denna kryssning slutar lite bättre i alla fall :)
<3


Snart drar jag

Snart så ska jag och mamma dra till terminalen i city. Jag har inte ens packat klart och jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll..men men förhoppningsvis löser sig det.
Jag tror det kommer bli en jätterolig kryssning, hoppas bara jag blir av med smärtan i magen..har haft det i två dagar nu :/
Måste nog käka nått snart också, har inte käkat något än!
Men ha det så bra allihopa, jag ska ha det KUL!



Och älskling, om du läser detta:
Jag älskar dig mest av allt och jag kommer att sakna dig jättemycket!
Tänker på dig varenda sekund, hjärtat <3

Drägg?

Igårkväll så blev det en rolig kväll! Jag och Felix drog hem till Matti och så träffade jag min kusin :) Det var meningen att det bara skulle bli lite chill krök, men det slutade med att vi var ganska många fler, haha. Men vi hade riktigt kul faktiskt. Jag själv drack väl ca 6 stycken spritdrinkar typ 1/3 sprit resten sprite...MM, jah mådde ganska bra under hela kvällen och slutade dricka vid 00.00? Så jag kände mig riktigt duktig och tänkte : "YES, nu slipper jag vara bakis imorn!" Så jag höll på och dansa och hoppa i Mattis säng till typ 4 in the morning :)
Jag somnade i en dubbelsäng med min älskling (som redan hade däckat) och så vaknade jag med att Joni typ låg halvt på mig...Skit va rädd jag blev, va fan tog MIN älskling vägen?? Haha, hittade törnrosa i soffan sen ;)
Ja men eller hur att jag mådde bra när jag vaknade!. Jag började med att spy i en halvtimme sen fick jag vila, spydde mer, vilade...Så höll jag på i några timmar tills vi skulle åka hem...Vilken jävla bilresa..Spydde i en påse i bilen, hoppade av på stationen och spydde inne på en toa, sen nästa stopp blev Tumba, spydde på en toa där(plus lite vid spärrarna)...Sitter och väntar på bussen och spyr bland alla folk i busken... FY FAN vad jag mådde dåligt! Sen var det bara att fortsätta att spy när vi väl kom hem..  Fan vad jag har sett ut idag!
I konstant från klockan 12-18 så har jag spytt! Aldrig mer säger jag bara...Men alla vet ju hur det blir med det...
Men ciggaretten - du är dissad. :D

Nu ska jag och min älskade bara sitta och mysa i soffan och kolla på tv. UNDERBART <3

Inget mer!

Från och med idag så har jag bestämt mig för att sluta röka. Nu jäklar!

Supersize eller superskinny?

Usch och hjälp. Jag satt och kollade på supersize vs superskinny nu på dagen (repris) och usch vad jag blir äcklad.
Jag kan inte tänka mig att jag för ca tre-fyra år sen vägde 36 kg och hade bmi på typ 13...? Efter att jag har varit sjuk nu så har jag fortfarande en viktfobi, jag dödar mig själv om jag går upp i vikt. Okej, 1 kg kan jag skita i, brukar ju bara vara vatten, men jag vet fan inte vad jag skulle göra om jag gick upp typ 5 kilo?? Ta självmord kanske...

Aja, men i alla fall när jag kollade på programmet så fick jag mig själv att inse hur fult det är att vara riktigt smal eller riktigt tjock. Ärligt talat så blir jag äcklad av att se en riktigt smal människa, där alla ben sticker ut. Jag vill inte veta hur mkt hår denna person har på kroppen (pga. näringsbrist så blir det ökad hårväxt). Och så blir jag äcklad eftersom att jag själv vet att jag har sett värre ut.
Jag blir minst lika äcklad när jag ser att unga människor bara äter och äter, fast att dom är tjocka som bara den. För det första så fattar jag inte hur man kan gå så långt att man blir så fet? Sätter man aldrig gränsen?
Jag känner mig äcklad när jag ser riktigt feta personer gå runt och käkar glass och äter vad dom vill, medan många smala och normal viktiga personer ska få ångest över att käka en liten glass typ en gång på en vecka! Usch.
Det som jag också reagerar på är när man ser tjocka föräldrar som ger sina barn hur mkt mat som helst, sen så kollar man på barnen...Herregud, dom kan vara typ 6 år gamla och ha större midjemått än en själv. Sätter inte föräldrarna ett stopp?
Nu kommer jag låta så otroligt okänslig, men jag vet att det ligger en massa saker bakom varför en person blir fet eller underviktig..Jag vet, jag har själv varit med om det.

Men jag måste bara fråga er; Tycker ni att det är värre att vara sjukligt fet än att vara sjukligt smal?




Ny design

Och nej, den är absolut inte klar än! Jag har bara inte haft tålamod att sitta med alla koder och skit som ska göra att jag får den designen jag verkligen vill ha...nej.
Så jag låter den vara såhär en stund, bloggar i alla fall så får jag skämmas lite istället :D

Igår så var jag ju inne i stan med min älskling och tittade runt lite. Jag köpte mitt hår, en ny b.u.s och en bra produkt till håret.


(jag är osminkad och alldeles kladdig i ansiktet av brun utan sol, därför vill jag inte dela med mig...Och nej, jag sitter inte naken ;)

Men i alla fall, när jag kom in i hårbutiken och skulle leta efter min färg på håret så blev jag helt chockad! De ljusaste äkta håren han hade var liksom hår som såg "mörkt" ut på mig. Det var ingen nyans som fanns som var lika ljust som mitt hår...Han sa till mig att jag hade gått över från blont, jag hade blivit vit....NEJ! Jag vill inte vara vithåtig och det har jag aldrig strävat efter heller (kanske någongång när jag var liten..)
Så jag fick köpa den ljusaste som finns på marknaden i DG-märket och så får jag försöka lösa det helt enkelt. Jag gick in på ica direkt och köpte en ultrablondering och blonderade löshåret...Och det blev faktiskt hur bra som helst! Nu har jag ett löshår i min egen nyans, och nu är det äkta så jag kan gör sexiga lockar om jag vill ;) Finally...

Fint va ?
Valde att köpa endast 40 cm rakt europeiskt hår, kände att mitt förra 60 cm var för långt...

Älsklingen köpte en ny fin keps på Åhlens, och mer blev det inte. Jo, en chessburgare och en mellan pommes på donken ;D

Ikväll vet jag inte vad som händer. Är faktiskt lite sugen på att festa, men jag vet inte var och med vilka. Vi ska i alla fall grilla ikväll, kött is mums.

Usch, nu börjar jag bli röksugen, har inte rökt en enda cigg idag :) Kanske ska ut och röka cancer...

Puss på er ;) <3

BUS

God morgon!
Nu måste jag börja göra mig i ordning för en snabbis på stan! Ska bara in på åhlens och hårbutiken så är vi klara sen :)
Blogg.se krånglade lite igår kväll så jag kunde inte lägga in mitt brun utan sol tips, det kommer idag...

Nu har jag också hittat en asfin keps på nätet som jag har beställt! En vit och rosa Dior keps blev det, hihi :) Asbra att använda om man vill se fräsh ut fast att man har en bad hairday ;)

Nu ska jag berätta mina b.u.s - tips till er! :

1. Scrubba hela kroppen i duschen med en eller helst två scrubbhandskar och en inte allt för grov peeling.
2. Torka kroppen ordentligt och se till att ha en någorlunda bra spegel tillgänglig,
3. Smörj in ansiktet. armbågar, knäna, tårna och fotknölarna med en lotion, helst med lite parfym i så att inte brun utan solen sätter sig där.
4. Börja nerifrån att smörja in dig med brun utan sol, från fötterna till ansiktet och var noga! Det tar lite tid om det ska bli fint.
5. När du smörjt in hela kroppen så kan du ta lite papper och dutta på de olika ställena där du inte ville ha b.u.s.e.n , bara för att vara lite extra försiktig ;)
6. Tvätta händerna noga och speciellt under naglarna om du har långa. 
7. Sätt på dig något plagg som inte sitter åt eller som du är rädd om!
8. Ta sedan en klick b.u.s på handlederna och försök att smörja in underarmarna plus händerna så att dom också får en fin bränna. Tvätta nu inte händerna igen bara! :P


Nu har du fixat en skitfin  grund på din bränna, upprepa detta kvällen efter och den tredje dagen smörjer du in dig med vanlig lotion iställetn för b.u.s för att bevara brännan bättre. Kör med b.u.s ca 1-3 dagar efter det igen.

Här är några brun utan sol produkter som jag tycker är jättebra och så får man en fin färg! Alla är i budget klassen så det är ju superbra. Testa ;)

Min outfit kommer att komma innan jag åker också ;)
<3

MIN KAMERA!?

Åhh vad arg jag blev på mig själv när jag såg att jag inte hade kameran med mig hit till älsklingen! Och jag pallar verkligen inte att åka hem och hämta den :/ Aja, det får gå!
Just nu sitter jag, kladdig och dan i sängen med min data, jag väntar på att min nya b.u.s ska torka :) Hoppas det blir en bra, jämn och fin färg annars kommer jag dampa! :P
Mina planer för ikväll kommer att vara; chilla, chilla och chilla. Det jag har gjort de senaste dagarna. Imorn i alla fall så ska jag och älsklingen åka in till stan och kolla lite på Åhlens och så ska jag ev. köpa ett nytt löshår då. Kommer ju kosta minst 500 spänn men men..

Jag kommer föresten att lägga upp lite bilder på ett extensions-paket som jag kommer att sälja! Det kommer finnas helt nytt hår, både äkta och syntet sen så kommer det även finnas äkta som är använd och syntet som är använt. Men allt är mkt fräsht alltså, inget äckelhår som jag har sett att massa andra tjejer säljer! Allt löshår är självklart BLONT! Bilder kommer alltså på söndag eller måndag, då jag är hemma igen :) Men ni kan redan nu kommentera om ni är intresserade :)

Senare ikväll så kommer jag att lägga ut lite tips på hur man applicerar sin brun utan sol på bästa sättet. Jag har faktiskt blivit ganska bra på det nu så jag tänkte att jag kunde dela med mig av det som jag kan, sen så vet ni säkert redan det mesta, men men ;)

(jag vet att jag är äckligt blek, och har en ful utväxt) men här är ett par av mina nya örhängen! Söta?
<3

God morgon!

Jag gick upp för sådär 45 minuter sen, åhh så skönt! Jag och min älskling har hunnit äta frukost, två mackor och melon :) Duktigt?
Idag så ska jag bara ta det lugnt tror jag, kanske gå ut en stund i det fina vädret. Annars idag så ska jag testa min nya brun utan sol, jag har velat provat den förut men den har varit så dyr. :/ Men nu så köpte jag den och jag hoppas den är grym! Jag ska nämligen bli brun, brun och BRUN! Jag känner mig så äckligt blek just nu...
Men men, nu ska jag ringa ett samtal och kolla om mitt löshår finns i en butik i stan, kanske ska köpa det imorn när vi åker till stan? :)
Puss på alla sötnosar! <3

Är denna brun utan sol bra?

Massa kläder.

Nu har jag suttit och lagt ut en massa annonser på bloggshoppen! Jag har verkligen fått dåligt samvete när jag ser att alla kläder bara ligger och ingen använder dom. Men nu är det gjort och jag hoppas det kommer vara många som vill köpa :)
Just nu sitter jag och älsklingen i soffan och kollar på scrubs! Dricker lite cocacola också ;)
<3<3<3

No time

Nu sitter jag i min älsklings säng och passar på och bloggar lite eftersom att jag har min egna data nu :) Sötnosen sitter framför sin och spelar så va fan? ;)
Det har hänt en massa saker nu under dessa dagar jag inte har bloggat, men jag har varken lust eller kraft att berätta allt. Har hänt massa roliga saker och en del lite tråkigare.. Men skit samma, nu är det bra igen.
Jag ska faktiskt vara duktig nu att blogga eftersom jag har kommit på att jag faktiskt kan ta med mig min data (herregud vad blond jag är) men nu vet jag ju det i alla fall ;)

Imorgon så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag skulle vilja åka in och försöka hitta en keps  och ev. köpa nytt hår (igen!?). Jag brukar ju byta ut mitt hår ca var 4-5 vecka och ibland köper jag syntet och ibland äkta, beroende på min budget och så. Men nu känner jag verkligen att jag behöver köpa äkta igen.

Jag tycker det är så tråkigt att bara ha rakt hår hela tiden och jag skulle vilja locka det och kunna spraya olika frisyrer! Det går ju inte riktigt lika bra med syntet, som jag har just nu. Men det är en vanesak för alla, vissa tycker mkt bättre om syntet medan andra inte gör det. Så vi ska se ifall vi kanske åker in imorn, får väl låna lite pengar av min älskling nu när jag inte riktigt ska göra av med pengar eftersom jag är arbetslös.... :P

Jag ska faktiskt göra en rolig grej på tisdag. Jag ska åka på kryssning :) Med Silja Galaxy :) Ska faktiskt bli jätteroligt bara det att jag kommer sakna min underbaraste den natten jag måste sova själv :( Annars så tror jag att jag kommer ha jättetrevligt eftersom både jag, mamma, min mormor, moster och tjejkusinen ska med! En riktig tjejkryssning blir det! Skoj.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen blir det nog, mys framför tv:n  och vattenmelon , yammy ;)
PUSS<3


Bedtime

Snart så ska jag dra mig mot sängen. Ska upp tidigt imorn för ett möte på arbetsförmedlingen klockan 9 på morgonen..Hallå, förstår dom inte att man sover vid den tiden, haha! Nej men jag missade ju förra mötet så det är viktigt att jag går imorn. Sen så ska jag åka hem till älsklingen efter det.
Imorn bitti ska jag hinna packa en massa kläder också, hann inte det nu och jag orkar inte heller :/
Sov så gott, nu är det mys <3

Jag just nu, snygg innan man ska gå och lägga sig...haha!

Pheuw.

Nu har jag suttit framför datan i massa timmar för att få någon ordning på alla annonser och skit som jag ska lägga ut. Nu har jag lagt ut två annonser på blocket och alla mina plagg kom inte ens med! Men men, vi får börja och se om det säljs :) Bara blocket godkänner, de brukar vara ganska petiga med allt man skriver, men men.
Jag hoppas att jag kommer att få allt sålt eftersom jag kommer tjäna ganska mycket pengar på det plus att jag är i behov nu av alla mina pengar. Visst, jag klarar mig men jag vill ju lyxa lite också ;)

Hann smälla i mig lite middag med älsklingen också. Blev en väldigt glamorös och nyttig middag idag, billys panpizza...Haha ja jag blev mätt som fan men vi får se hur länge det håller i sig.. Funta på att åka och handla lite grönsaker och dipp tills ikväll? Vem vet? :P
Nu känner jag mig lite röksugen faktiskt, ska kanske ut på balkongen och röka lite cancer och rynkor? ;)

Vi hörs nog senare.
KISSES<3

Hello my bloggdarling!

Klockan är ganska mycket nu och det börjar väl närma sig middag tror jag. Vi får se vad som ska lagas! Jag har ätit hemmagjord  pastasallad idag och en halv colaburk, så jag känner mig lite hungrig faktiskt.
Idag har jag egentligen inte gjort ett smack, men jag har ändå haft fullt upp. Jag har duschat, fixat mina fötter, fixat mina naglar, noppat ögonbrynen, b.u.s.a.t mig, klippt mig och tagit mig i kragen att rensa min garderob! Herregud vad mycket kläder jag har, hittade till och med en massa kläder som fortfarande hade prislapp kvar...hmm, shopoholic? Så nu så har jag tagit kort på allt och tänkte sätta ut lite annonser på blocket osv..Har allt från Fornarina och Tiger jeans till Lyle and scott tröja, friis väska, Stylebystars, Nelly och massa annat! :) Ojoj.

Mina naglar som jag gjorde idag :) Fina?

Min egna lilla "nagelstudio" haha.

Min lilla älskling sitter framför den andra datan och spelar, så jag passar på att blogga och göra en massa ärenden på min data :)

Den här veckan så ska jag och sötnosen försöka börja träna tillsammans. Vi tänkte börja springa ute och göra lite övningar inne tillsammans. Jag känner att jag verkligen behöver röra på fläsket och F känner att han vill träna upp sig lite. Hoppas verkligen att jag lyfter mitt feta arsle och gör det också! Ska försöka börja äta lite nyttigare också (men det är ju typ omöjligt för en tjockis som mig)

Inatt låg jag och tänkte på en massa olika saker, Jag somnade inte försen kvart över fyra! Jag har kommit på att jag vill börja göra egna smycken igen och sälja, så som jag gjorde förut. Jag låg och tänkte på en massa namn till mitt lilla "företag" men jag har inte bestämt mig än :P Svårt.
Så ikväll kanske jag ska börja fixa lite med smyckeslådan!

Svaret på sena kvällsfrågan igår är i alla fall: Käken, armarna och magen. Kanske konstigt, jag vet inte..!?

Nu ska jag i alla fall lägga in lite annonser på nätet, kommer länka till dom sen så kanske ni är intresserade av något ?
Puss<3

Ett tips till er..

Nej, nu måste jag bli bättre på att blogga! Jag har tappat besökare plus att jag känner att något saknas i min vardag!
Det har ju hänt en massa sen senast, fester, första doppet... ;)
Jag har bestämt att införa en liten kul grej på min blogg. Har faktiskt fått den ide´n från lite olika bloggar så jag hoppas att de inte tar illa upp.! Jag ska helt enkelt införa dagens fråga, jag ställer en fråga och ni ska försöka svara rätt. Varje kväll kommer jag att svara på den frågan och om ni har rätt så är det ju inte mer än rätt att presentera er i min blogg. :) Alla frågor är ganska personliga så det kan bli svårt!
Nu har jag sagt det .

Idag då? Jag klippte mig idag faktiskt. Eftersom att älsklingens mamma är frisör så passade jag på att fråga henne om hon hade tid att klippa. Det blev bra :)
Jag har även suttit och sytt ett tag, provade min nya symaskin för första gången idag faktiskt. Jag köpte ett mouli linne för ganska längesen men jag slutande använda det pga att sömmen längst ner hade släppts och rullat sig. Men nu kan jag börja använda det igen eftersom jag sydde den hel och fin igen!  :)

Jag har suttit och tänkt på en grej. Fjortislooken är rätt ute nu och det vet väl alla? Men jag fattar inte vissa tjejer som aldrig lär sig att sminka sig rätt? Jag är kanske inte världens bästa på att sminka, men jag kan faktiskt ganska mycket. Så jag blir så jäkla sur när jag ser massa tjejer i alla åldrar som inte kan smörja ut underlagskrämen vid haklinjen! Det ser förjävligt ut att ha en stor rand liksom...Därför så vill jag ge alla fjortis-sminkarna(plus alla som kan ha det lite svårt att få till det) ett hett tips för att trolla bort kanten, i 3 steg:
1. Applicera fondation helst med fingrarna (=bättre och jämnare resultat)
2. Använd en fondationsvamp och dutta runt i ansiktet för att få en ännu mer matt look.
3. Ta en ansiktskräm alternativ bodylotion och applicera på halsen och samtidigt "dra ner" fondation från kanten / käklinjen.
4. Nu är kanten borta och underlagskrämen ser mer naturlig ut! 

Du kan tex. använda Kylie Minogue´s sparkling lotion, så får du även ett litet skimmer på halsen och så doftar den ljuvligt :) En av mina favoriter.

Nu måste jag mysa lite med älsklingen, Kommer att blogga mycket mer imorn ;)
PUss<3


KVÄLLENS FRÅGA:
Vilken/vilka kroppsdelar tycker jag är mest attraktiva hos en kille?

RSS 2.0