Förändring

Ni alla som känner mig vet att jag brukar skoja och driva om att jag ska färga håret svart osv.. Haha! Jag har till och med sagt till många av mina vänner att jag aldrig kommer att ha en annan färg i mitt hår, jag ska alltid vara platinablond!
Men nu ni..
Jag tror faktiskt att jag ska färga håret... Kanske redan i början av nästa vecka!
Nu blev ni nyfikna va? Vad tror ni, ska jag bli brunett igen, eller ska jag färga det svart som jag hade förut?

HATA

Jag hatar att söka jobb! Så jävla segt, sen finns det ju för fan inga jobb??
BLÄÄÄ!

Påväg

Hej allihopa!
Idag som sagt så fyller min kusin Jenni 18 år! Grattis :)
Så nu ska vi alldeles strax åka till Södertälje där dom bor för att komma på middag och lite så! Sen äre utgång som gäller :D Ska bli riktigt trevligt!
Så nu måste jag fixa det sista, hoppas ni alla andra också kommer ha en trevlig lördagskväll/natt, för det ska i alla fall jag ha :)
PUSS!

Jag just nu, orkade inte fixa alla inställningar med camen, ;P

Fredag

Nu sitter jag vid datorn och bara fördriver tiden tills min ängel kommer hem!
Jag har lovat att göra värsta mysiga saken till honom, visst är jag en underbar flickvän? ;)
Vad tror ni det kan vara? :P

 

Ikväll så ska vi bara ta det lugnt. Jag har lovat min pojkvän att kolla på nån skit film "Blade 2" eller nåt sånt.. Känns inte så lockande, men bara jag får mysa med han så är det lugnt! Känns rätt konstigt för mig att ta det lugnt en fredagskväll, brukar liksom alltid festa. Men ska jag vara ärlig så är det faktiskt riktigt skönt att bara vara hemma och mysa!
Som förra helgen så söp jag inte på lördan och helgen innan det så drack jag ingenting och festa ingenting! Sjukt duktigt va?
Nej, men jag känner att det blir så mkt roligare att när man väl ska festa och riktigt mysigt när man bara är hemma och myspyser :)

Men imorn så fyller ju min kusin Jenni 18 år! Då jävlar så ska hon firas! Ska faktiskt bli jättetrevligt att komma hem till henne först och käka middag och dricka lite. Träffa släkten och så. Sen så ska vi ju dra ut :) Mycket trevligt att man äntligen kan gå ut med henne :D

Vi hörs senare idag!
Kisses!

Igår... endast mascara och icke nyfärgat hår! :)


Pigg

God morgon!
Vaknade av mig själv vid halv åtta imorse och gick upp :) Kändes skönt att vakna i tid och äta frukost och grejer ;)
Nu ska jag börja göra mig i ordning, men först ska jag ringa angående ett jobb. Jag ska till arbetsförmedlingen idag och även hämta posten!
Måste köpa hårfärg samt en ny brun utan sol idag, för ikväll så ska jag bli av med utväxten och så ska jag bli lite brun, hehe :)

Laddar nog upp en "outfit" bild innan jag drar ;)
PUSS!

Förlåt :/

ÅHH vad jag är kass på att uppdatera nu förtiden! Det ska det bli ändring på!

Nu ska jag i alla fall mysa med mitt hjärta i soffan och dricka cola, samtidigt som min flottiga pizza ligger och degar o magen... *ångest* AJA, skit samma! Nu e det simpsons :)
Puss<3

SOVA

Fan vad skönt!
Jag somnade redan vid elva igår och har sovit som en stock. Vaknade vid tre och kollade en stund på american dad, sen somnade jag om igen. Vaknade i princip inte försen klockan 10 imorse, somnade om och gick upp vid 12.
Skönt att äntligen ha en god natts sömn. :)

Idag så ska jag och min älskling åka hem till mig. Jag ska åka och möta honom vid hans skola, sen så ska vi fortsätta hem till mig. Det är det jag ska göra idag! Imorn däremot så måste jag åka för att göra lite ärenden :)

Nu ska jag nog kolla sl och se när jag måste dra. Sen så ska jag nog ner och försöka äta något..

Vi hörs!


PUSS

Nu ska jag lägga min i sängen och mysa med min snygga pojkvän ;) Föresten, vi firar 3 år och 5 månader idag kom jag på.. Lite kul haha!

Ska på en fotosession med min snygging på tisdag, då ska vi ta en massa snygga bilder på oss! Ska väl minst köpa ett fint foto.. de kostar ju 500 spänn styck så för många vill jag inte köpa när jag kommer ha lite andra utgifter och nöjen nästa månad :)

Nej, vi hörs imorn! PUSSS!

En rolig bild från en rolig plåtning för ganska längesen!


Problem

Ni alla riktigt blonda därute! Har ni samma problem som jag? Alltså fast att man är naturligt blond (jag är lite mörkblond) så blir det ju utväxt om man blonderat håret! Det betyder väl att håret växer ut? Men då förstår jag inte varför inte mitt hår blir längre.. alltså utväxten kommer, men mitt hår känns inte som att det blir längre.. haha helt freaky, måste vara jag med mitt cp-hår!

Men i alla fall. Jag har börjat tröttna på mitt hår nu, jag hatar att ha för mycket utväxt. Lite utväxt är fint, men inte för mycket! Så jag har kommit på att jag kanske måste hinna färga mitt hår innan helgen!

Jag och min älskling ska faktiskt ha en speciell dag på lördag.. Bio, mys och lite speciellt rajtantajtan med ett finare ord ;) Ni kanske förstår! Usch vad nasty.. hehe

Men i alla fall så vill jag vara fin till helgen :) Ska också hem till min söta kusin på fredag och käka middag, dricka lite vin och sen ska vi dra ut på fest! Hade såklart velat ha med mig min fina pojkvän på fest, men han ska vara med sina polare och lira data haha! 

Ni ser ju, ser ut som en brunett ;) Osminkad och het just nu! (inte direkt hehe..)


Juste, idag så kollade jag och min familj (dock utan felix) på film! Vi hyrde en film och satt och mös i soffan tillsammans. Det var fett länge sen vi gjorde det så det var mysigt. Vi kollade på Baksmällan! Jag var lite negativ först till den filmen men det visade sig att den var riktigt rolig faktiskt! Skrattade ganska mycket :) Så om man inte sett den, så se den! Det är den värd :)


Men i alla fall.
Nu har jag ont i magen och är lite hungrig! Som vanligt för mig, att bli hungrig vid den här tiden. No diet here ;) Ät när du vill, annars dör du! Det ska fan bli mitt motto ;D

Jag har också fått frågan om hur jag har blivit så "smal". Jag vill ju inte kalla mig själv smal men vissa gör ju det..hehe.
Men i alla fall så ska jag göra ett inlägg imorn om hur jag gjorde och hur man inte hamnar i fällan att må psykiskt dåligt av det.
Med det inlägget så uppmuntrar jag INTE folk till att göra som jag, utan jag ska bara berätta hur jag gjorde. Själv hatar jag folk som bantar och jag tycker alla ni ska vara nöjda med er själva. Plus att om man har lite extra kilon, va stolt! Det är vackert och sexigt! Men mer om det imorn.

Vi hörs imorn! 
PUSS <3
 


Fy!

Hallå mina bloggläsare!
Alltså idag känns det som att hela min dag redan gått. Jag vaknade liksom halv två (!) och var fortfarande trött!
Jag trodde jag skulle kunna somna i god tid igår, och det var jag nära att göra också. Men eftersom en gammal tjejkompis till felix skulle börja hålla på och terra på hans mobil så somnade jag inte alls i tid. Var så grymt förbannad att hon inte kan låta honom vara så jag kunde bara inte somna! Sjukt va?
Nej, alltså vissa är rätt tröga och fattar inte att man gått vidare, för jag vet exakt vad hon vill... ni kanske förstår? Usch, vilken tönt säger jag bara.
Nåväl nog om patetiska människor.

Idag så har ju i försig typ det mesta av dagen gott, så jag ska inte göra så mkt idag. Jag ska faktiskt bara göra lite skönhetsgrejer, skämma bort mig själv. Ni vet, lite ansiktsbehandling a la sophia, noppa ögonbrynen, smörja in mig, ev. fixa naglarna osv.. Allt sånt som man verkligen vill göra ibland! Tyvärr så kommer det inte bli lika mysigt ikväll eftersom min säng blir ganska tom ikväll. Min älskling ska ju sova hemma. Han har för det första uppkörning just nu, sen så ska han spela match ikväll. Så jag kommer få ligga här i min stora säng och bara längta! <3 Men fan jag har inte sovit utan honom på jättelänge! Jobbigt...

Jag bloggar senare för nu har jag en del grejor att fixa med ;)
Jag ska vara lite duktig nu och plocka ur diskmaskinen! Sen så ska jag försöka plocka upp lite i mitt rum också eftersom det ligger grejer överallt..

Hörs senare!
puss

En "outfit" bild för några veckor sen! Jag vet att jag ser lite fet ut, men det gillar vi? ;) (not)


Trött

Gick upp för en halvtimme sen typ! Åhh vad trött jag är. Eftersom jag somnade så jävla sent inatt (imorse) så kanske det inte är så konstigt?
Idag var det första dagen i skolan för älsklingen, kändes konstigt att inte vakna brevid honom :( Men men, hade kanske tänkt att möta honom sen! Kanske är bra att fixa sig lite och gå utanför dörren..
Skulle ju egentligen ha lämnat CV:n idag, men det får bli imorn istället då jag måste göra ett annat ärende också påvägen...
Tänkte passa på att köpa lite grejor som jag behöver när jag är nere i centrum. Bara små billiga grejer som man måste ha som snoddar till håret, spännen och en klämma typ :P Måste hålla i mina pengar nu så inte allt försvinner lika fort som de brukar göra ;)
Nu ska jag väl plocka upp lite här i rummet, bädda sängen och börja fixa mig! Känner mig lite hungrig också så man kanske ska smälla i sig lite mat? Hehe..
Vi hörs senare dag!
PUSS!

HAHA! Fulla och små ;)

PS!

Glömde nämna att bloggen kan se fucked up ut idag och imorn! Under uppbyggnad dvs..
PUSS!

GRR

Nu är det alldeles strax mysdags för mig och min underbara pojkvän! Mys, pill och simpsons/family guy!
Hur mysigt låter inte det? Slår vad om att varenda jäkel är avis på mig ;)
Imorn blir det så mycket bättre uppdate, promise!
Puss och mys lugnt :)

Hihi, vad små och söta vi va, visst? Över ett år sen är detta kort taget ;)
<3<3<3<3<3

Nystart!

Nu är det dags för en nystart tycker jag!
Nytt år = bättre blogg! Och det här ska jag hålla, lovar :)
Vi hörs senare, ska fixa lite grejor först!
PUSS<3

RSS 2.0