Lägga mig in the bed!

Nu ska jag borsta tänderna och plocka bort allt som ligger i sängen. Jag ska ligga och kolla på tv och prata med min underbara älskling innan jag ska försöka somna. Hoppas jag sover bättre inatt :)

bara för att inte ni har en sån här grymt snygg pojkvän, you wish ;)

gonatt baby <3

Dax att fixa bränna :)

Nu har jag kommit ut ur duschen. Jag tvättade bort all blonderingsfärg i håret, la en inpackning i ca 5 minuter och sen så sköljde jag ur. Herregud vad mitt hår blev torrt kände jag. Jag snålade verkligen inte med inpackningen, jag blev liksom helt blöt i håret så att det typ rann inpackning om mig. Men efter att det suttit i så hade mitt hår dragit åt sig all inpackning, haha! Efter det så la jag en snabb inpackningsbalsam på, så nu kanske mitt hår mår lite bättre! :) 
Jag peelade hela kroppen nu så att det kommer att bli en bättre bränna när jag ska smörja in mig med brun utan solen! Jag måste bara vänta på att mamma kommer från grannen så att hon kan hjälpa mig med ryggen :) Jag var även duktig att fila mina tossingar så nu ligger dom inpackade i fotcreme i mina duntofflor! Haha, skönt eftersom att jag inte gör det så ofta.
Jag kollade in min kalender alldeles nyss och herregud vad proppat det är nu! Det är verkligen nått varje dag och då menar jag något viktigt! Usch, jag som trodde att det skulle bli lungt innan studenten! Men icke sa nicke ;)


Mitt fina hår igår, jag måste bara locka håret varje dag nu! :P

SEX dagar sen

Hej bloggen! Nu var det hela sex dagar sen jag bloggade och det känns inte alls bra. Jag har haft så otroligt mycket annat att göra så det är inte sant! Massa plugg, massa stress och en massa fest! Mycket har hänt men nu får jag börja om från början igen :)
Just nu sitter jag och väntar på att min färg i håret ska bli klart. Jag blonderar utväxten, jag tänkte att jag ville vara lite fräsch i håret nu till valborg! Vad ska ni göra på valborg?
Jag ska i alla fall fira med min älskade pojkvän, Millis, Daniel och massa folk.. Vi kommer att ha as skoj säkert, det hoppas vi på ;)
Igår var jag i Kista med Sabina, jag fick hem lite nya grejor som skor, jeans och leggings men jag kommer lägga in bilder sen. Ikväll ska jag bara göra en massa grejer som jag inte har gjort på ett tag..BUSA mig! OMG, jag ser ut som en albnino, jag är verkligen kritvit. Men det är bara ett minne blott, jag ska vara brun och fin!
Bloggar ikväll, ska börja fixa och trixa med håret strax !
Kiss<3

Fest ikväll eller??

Nu sitter jag hemma hos Millans Daniel i Midsommarkransen, jag och Millan ska väl börja fixa oss om någon timme. Vi ska föra lite innan vi åker till studentfesten på söder, gott :)
Imorn bitti är det redovisning, tidigt på morgonen :( Herregud hur ska det gå?
Önska oss lycka till!
PUSS PUSS<3

YES

Min dag har varit både bra och dålig faktiskt. Dagen började sämst med att jag hade ont i kroppen och var jättetrött, hade inte sovit så bra inatt kände jag. Så jag gick inte till skolan, tråkigt nog :/
Men min dag blev lite bättre då jag fick ett sms av Millan och hon frågade om hon fick komma, och självklart så får hon det :) Så jag gick från ett grått moln till att bli en glad solstråle ;) Vi snackade en massa, gick ut och myste och så gjorde vi faktiskt en massa nytta också! Vi var fett duktiga med att plugga historia så nu är vi klara med en! Woho! Vi käkade middag och sen så drog hon hem till Daniel vid sju. Trevligt :)
Imorn så är det dags för Sabinas studenskiva på söder. Som sagt, det ska ju vara rock tema, men jag har verkligen ingenting som är rock! Det jag vet att jag kan ha som är lite tufft är väl mina långa svarta naglar och mitt svarta diadem med rosett? Det är ju mer lite emo..jag vet inte. Sen resten av min outfit har jag igen aning om. Funderar på leopard men jag vette fan asså! Måste det vara så svårt?!
Alldeles strax så ska jag slå på tv:n och samtidigt packa. Ska vara borta nu tills på fredag så det blir en del grejor...Åker hem till Daniel imorn natt efter skivan och sen så kommer jag vara hos min älskling tills på fredag :) Saknar han som fan!
Nu sitter jag med nyduschat hår som luktar mums, nylackade naglar som ser riktigt läskiga ut och så halv torr b.u.s som jag har smort in för någon timme sen..Fräschigt ;)
Nej, nu ska jag börja göra lite annan nytta I think, måste snacka lite med älsklingen också :)
PUSs och Go natt!<3


Orkar inte just nu

Förlåt min stackars blogg, jag uppdaterar så dåligt :( Snart får jag nog min nya datorn, som jag endast ska använda  till att blogga och skriva klart min självbiografi. Jag ska tjäna massa pengar på min bok, jag ska verkligen det. För innan det här året är slut, jaa då lovar jag att jag kommer att ligga på operationsbordet.....
Puss och god natt, ska prata med min älskling. <3


Gnäll

Ja, jag känner faktiskt för att gnälla lite nu. Jag sitter med historian igen och det går såå trögt! Det är inte det att det är för svårt, det är bara så jäkla tråkigt! Varför, varför måste man göra detta?? Jaja, jag hopas att jag hinner klart tills imorn.
Imorgon bitti så gäller det att vakna tidigt. Ska ta bussen som går tio i sju på morgonen och ja, då kan ni ju tänka er när man ska upp? Jag brukar faktiskt göra som så att jag bara fixar håret och sätter på mig kläderna hemma, sen så sminkar jag mig lite på tåget. Man spar ju faktiskt en hel kvart! Nåväl, imorn har jag också en del att göra..Måste ev. hämta ut ett paket på posten, handla fondation och strumpbyxor, hämta post och massa skit. Sen så är det bara att ladda inför kvällen, imorn är det party! Så då hoppas jag att jag är så duktig att ta lite bilder :)
Nej, nu ska jag fortsätta plugget, måååste bli klar snart!!!
Kisses<3

jobbigt

Nu sitter jag hemma hos min underbara pojkvän! Jag sitter och käkar godis och pluggar..eller försöker att plugga i alla fall ;) Nej, men det går seriöst inte så bra, ska skriva arbete om Angolas utveckling inom kolonisationen, jaa låter det kul eller?? Nej.
Men men, jag kommer inte framåt så jag funderar på ifall jag ska lägga mig på soffan och kolla på tv en stund, så kan jag komma tillbaka sen och skriva lite.. Jag måste verkligen göra lite på arbetet, vi ska vara klara på måndag. Usch vad jag är stressad, har massa grejer kvar att göra men det är stressigt. Snart tar vi studenten i alla fall ;)

Finally!

Ja, äntligen! Jag är klar med mitt samhällsarbete nu :) Men det blev längre än vad jag trodde det skulle bli! Hoppas att det inte gör något, det stod 2-3 sidor och källhänvisning och jag har mer..aja, hoppas att jag klarar det i alla fall!
Nej, nu ska jag börja smörja in mig som jag borde gjort redan!
Hoppas min klänning kommer imorn, då ska ni få se hur fin den är, och jag hoppas att jag kommer se it som en princessa i den :)

Puss <3

No stress

Jag sitter och pluggar samhäll nu. Har ett arbete som ska vara inlämnat imorn, och fasiken vad tråkigt det är! Usch, det finns liksom inget som är intressant ju. Och så känns det som att jag aldrig blir klar! Aja, nu är det bara några årtal kvar som jag ska skriva ner och lite så. Hoppas att jag har gjort rätt :/ haha!

Jag kom nyss ut ur badet/duschen. Åhh vad härligt. Jag tappa upp ett bad med skum och olja i, sen satte jag i en rengörande ansiktsmask, lyssnade på musik och så satt jag och njöt! Sen hade jag två olika inpackningar i håret så nu mår mitt hår bra :) Peeling på hela kroppen gjorde också susen! Sen så var jag så duktig när jag fixade en lite pedikyr, och sen ska jag väl försöka hinna med att måla my nails också!

Alldeles strax så ska jag smörja in mig med b.u.s, har inte gjort det på länge nu så det är dags. Vill vara brun till helgen :) Sen så ska jag fortsätta att smörja in mig tills på tisdag, då ska jag ju på studentfesten! Hoppas det blir nice ;) Men jag måste hinna göra klart min samhällsuppgift också, får INTE glömma. Sen så måste jag ju packa också! GAHH jag blir galen, massa grejer att göra.

Imorn åker jag ju till min älskling och jag kommer ju nite komma hem sen fören på söndag, då kan ni ju tänka er hur mycket grejer jag kommer att ha med???
Imorgon så ska jag fixa mina naglar :) Tänkte bara smörja in naglarna med lite nagelbandskräm, tror att mina naglar behöver det eftersom att jag använder lösnaglar så ofta.

Nåväl, ska fortsätta att plugga lite nu, sen så får mamma hjälpa mig att smörja in mig på ryggen, annars ser det förjävligt ut ;)

kisses från mig<3

Födelsedag!

IDAG SÅ FÅR VI INTE GLÖMMA ATT GRATTA VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!
Jag hoppas du får en fin dag <3




Pluggar.

Nu sitter jag framför datan och pluggar litegrann. Jag har lite kvar på min samhällsuppgift och så tänkte jag påbörja ett historia arbete också! Hoppas att jag orkar :)
Känner mig helt slut och as äcklig, sitter i korta shorts och Felix peaktjocktröja. Haha, men som tur är behöver man inte vara snygg när man känner sig sjuk... Mellan varven kollar jag runt på nätet och ska försöka få lite ideer. Jag ska ju på en studentskiva på tisdag och temat skulle vara lite rock. Nu är det såhär att jag har köpt en assnygg klänning som jag ville ha, men det är ju inte alls rockig! Så nu vil jag kolla ifall jag hittar nått tips, kanske bara någon rockig accessoar? Vad tror ni?



PUSS<3

Usch

Sitter hemma nu, mår ganska dåligt. Vi får se om jag pallar gå till historian idag, eller om jag ska vara hemma och vila upp mig samt plugga en del? :/
Hoppas ni alla mår bättre!
Puss<333

Hatet

Jag brukar läsa en massa olika bloggar. Självklart så läser jag bloggarna som ligger på topp, ja jag läser Blondinbellas, Kenzas, Kissies, Dessie och Paows. Jag läser olika bloggar för att jag tycker det är riktigt kul. Kul att läsa om alla andras liv helt enkelt! Det jag har funderat på är ju hur alla blev så "kända" och fick så många läsare. Det är ju folk som alla går och irriterar sig på. Jag menar, folk som har riktigt bra självförtroende och som visar det riktigt mycket! Det stör folk och det är det som får personer att läsa bloggen! Jag skulle däremot inte klara av att vara en så "känd" bloggare, om jag skulle ha chansen. Jag skulle seriöst inte palla att se hur mycket svartsjuka det finns i våran värld och speciellt bland alla unga. Jag tycker det är läskigt.
Jag läste nyss Dessies blogg och hennes senaste inlägg. Jag blev först jäkligt irriterad på vad hon skrev, jag tyckte det lät så jäkla äckligt självsäkert. Men sen när jag väl tänkte efter, så handlar ju det om avundsjuka också. Jag skulle också vilja ha ett sånt självförtroende som hon och jag skulle också vilja kunna skriva så självsäkert som hon gör! Och tjejen är bara 14 år!? Jag är fyra år äldre och jag skulle aldrig kunna se mig själv så som hon verkar göra! Men sen så lästejag kommentarerna...FAN VAD SNE JAG BLEV. Det har ju blivit ett sånt jäkla liv efter att hon och paow snackade om invandrare. Direkt så ska en massa folk börja skriva så jäkla elaka kommentarer så att man fan inte tror att det är sant. Hallå, ni gör ju bort er direkt om ni skriver en sån jävla skit och så vågar dem inte ens skriva sitt namn utan väljer att vara anonyma...
Ja, där har vi avundjuka på högsta nivån!

Nog med det.
Jag tog mig faktiskt i kragen idag! Efter middagen så satte jag på mig min mjukisdress och skor och drog ut på en rask promenad. Jag föredrar verkligen att gå snabbt istället för att springa en så mycket kortare tid. Jag hann faktiskt gå ganska långt, det tog över 1 timme! Woho! Jag pratade med min älskling under hela promenaden och det blev ännu jobbigare kan jag säga, fan vad anfådd jag blev ett tag ;) Riktigt pinsamt blev det när en brandbil åkte förbi och saktade ner medan alla i bilen vinkade till mig! Så jäkla pinsamt, dem måste ha drivit med mig, jag som osminkad, blek och äcklig i håret! Kan det bli mer sexigt??

Imorn så är det skola igen.,..trist. Slut på lovet och slut på friheten, hihi ;P Nej, men imorn så kommer i alla fall min sötnos hit och vi ska mysa som bara attans. Och så har jag faktiskt lovat att massera honom imorn! Hoppas det blir skönt ;)

På onsdag tänkte jag faktiskt åka till ett gym och snacka lite. Jag vill skaffa ett gymkort där, men jag vill ändå kolla lite runt och se om det är fräscht. Det skulle vara så otroligt skönt att börja träna, börja äta bättre och få en fastare kropp. Jag är verkligen trött på allt som inte sitter där det ska, haha!
Jag har åter igen börjat tänka på om jag ska börja sola igen, jag skulle vilja sola tre gånger i veckan, då måste man ju bli brun? Alltså jag orkar inte hålla på med b.u.s hela tiden, jag vill att färgen ska sitta på mig och inte ramla av när man duschar! Aja, jag får börja fundera om igen.... :P

Nu så ska jag nog lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmask. Peela hela kroppen och lägga inpackning i mitt hår. Sen så ska jag smörja in mig så att huden blir mjuk och skön :) Låter underbart visst?, synd att det bara tar en sån jäkla tid! Hihi.

PUSSAR<3

Jag påväg på promenad med min snygga mjukisdress, haha!

Så trött och längtig ;) !

Hej bloggen!
Igår när jag lagade mat så fick jag ett sms av Emilia. Hon hade skit tråkigt och ville hitta på nått. Så ja, som en rolig vän så bestämde vi oss för att dra in till stan och kolla läget! Vid 21 tiden var vi inne och det var ju folk överallt! Jag kom ju på sen varför, det var en röd dag idag... Aja, vi träffade några kompisar och så satt vi på en bar och drack lite cider och öl. Knäppt kändes det, på en söndag, hihi! Det slutade med att vi tog tunnelbanan hem till Daniel och gick och la oss :) En lyckad och rolig kväll!
Nu sitter jag och är väldigt trött och stressad. Vet inte varför men så är det. Sen så har jag nått fel med min kropp, jag är hungrig HELA tiden. OMG! Om det fortsätter såhär så kommer jag ju vara fet om några dagar! Herregud.
Jag ska försöka blogga lite senare ikväll, ska fixa en massa saker ;)
PUSS<3

SAKNAR DIG DARLING, BARA SÅ DU VET!! <3333

Massa plugg framöver!

Nu sitter jag framför datorn, *äntligen* , känner jag att jag orkar det nu. Jag har verkligen varit helt slut idag, somnade ganska sent inatt (idag)! Vi gick väl och la oss vid fyra, medan alla andra fortfarande höll på och röja vid sju tiden imorse! OMG, jag skulle aldrig palla. Det första jag gjorde var att springa in på toan och spy lite, mådde lite....ja jag var lite bakis :P Men det blev ändå inte så mycket dricka igår, vet inte vad det var! Vi var i alla fall hemma hos Sabinas brorsa och där chillkrökade vi och så sprang vi ner till kvarterskrogen en stund och sjöng lite :) Vi var där tills dom stängde, sen gick vi hem till nån kille och sen tillbaka till Sabinas bror igen! Phuuw, vilken kväll, men rolig! Imorse så drog jag och älsklingen in till centralen och käkade lite efter-fyllekäk! Gott som fan men när jag kom hem så var det bara att gå på toa...inte fick man behålla det inte!
Igår så var vi också bjudna på påskmiddag hemma hos mormor, god mat och trevligt prat. Men sen som sagt så gick jag och älsklingen hem och började fixa oss i ordning för att åka iväg. Så det blev en lyckad lördag, men nästa helg blir det ännu bättre hoppas jag, i södertälje haha!

Idag så ska jag bra vara hemma och mysa med familjen, min sötnos har åkt hem till sig. Jag måste verkligen PLUGGA idag och IMORN jag MÅSTE verkligen! Haha, jag ha verkligen inte haft varken lust eller tid på lovet, men nu måste jag göra klart massa saker eftersom att jag har flera inlämningsuppgifter som ska vara klara, plus ett prov! Ojojoj, det är bara att sätta fart!

Jag känner att jag måste få mer kläder sålda. Jag har en massa plagg i garderoben som jag inte kan använda och det är ju allt från massa märkesjeans till enkla basplagg från gina liksom! Jag har lagt in en annons på blocket, men ingen har riktigt haffat än, jag känner att jag måste göra nått mer! Jag funderade på att lägga upp lite grejer på tradera, men där vet man ju aldrig om man ens får nått för plaggen. Har liksom ingen lust att låta ett bud på 50 spänn vinna på ett par as fräscha fornarina eller tiger jeans!?! Så jag vet inte riktigt. Men om någon är intresserad så har jag en massa kläder i storlek xs-s och jeans i storlek 25-26! Kommentera om du är intresserad vettja!

Nej, nu ska jag faktiskt börja plugga lite smått, är fan hungrig men jag hoppas vi ska laga lite käk snart! Bara så ni vet så har jag inte gjort något annat idag än att äta, vila, äta... osv...

PUSSAR<3


Allvar`?

Jag har varit så otroligt tråkig, har inte hunnit blogga och jag har haft massa andra saker på g. Nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen, jag funtar på att ta det på allvar och kanske försöka komma upp i flera tusen läsaren om dagen ? Haha, vad sägs :P ?
Men nu ska jag lägga mig i sängen med min älskling och mysa! Grr!
PUSS<3


Plåtning idag!

God morgon bloggen! Hihi, jag vaknade i försig för någon timme sen men men..
Idag så kommer älsklingen till mig! Vi ska myspysa och lite så. Jag måste också se till att plugga idag...hur nu det kommer att gå. :P
Senare idag så ska jag plåtas, så jag måste börja ta fram en massa kläder till plåtningen snart! Tror att det blir lite glamour aktigt, vi får se....Jag bloggar senare ikväll om hur det gick!
Nu måste jag käka frukost/lunch :)
Puss<3

blää

Jag har kommit på att jag inte är nöjd över någonting på min kropp. Det är så jäkla töntigt, jag vet, men jag finner inget som jag är stolt över. Just nu kan jag knappt kolla mig i spegeln, det enda jag ser är en stor fet tjej med ett äckligt utseende. Magen putar så att jag ser gravid ut. ÅHH jag måste börja banta, men jag vill inte. Jag vill bara bli nöjd med mig själv och vara smal, normal som alla andra!
Ja, jag ska snart ha mens...

Klart.

Yes. Nu sitter jag i skolan och har precis gjort mitt prov. Jag var skit nervös för det men det gick verkligen skitbra! Jag kände verkligen det och det tog inte alls lång tid, fast att jag skrev en massa. Så nu är jag nöjd och kan pusta ut. Om en halvtimme är det min sista lektion, har historia till klockan 16:15 (phuww) jobbig dag! Men jag måste verkligen gå på den så att jag kan prata med min lärare om provet som jag har kvar att göra.. Sen så ligger jag inte efter nå mera! Hiih.

Inatt var det ett jävla liv i vårt kvarter, vi var tvungna att ringa polisen eftersom att det lät förjävligt. Vill inte gå in mer på det men jag blev lyst av två poliser när jag har knappt på mig kläder, ruffsigt hår och osminkad! OMG dom måste ha trott att dom såg ett spöke fyfan! Men till slut gick allt bra och jag fick sova typ mina små timmar inatt :) Hehe..

Nu ska jag ringa och prata lite med min älskade och se om han är duktig i skolan eller ifall han har hunnit åka hem som dom flesta andra :)
Jag kommer tråkigt nog inte kunna blogga ikväll eftersom min sötnos inte har något internet hemma just nu, tråkigt men sant. Men imorn är jag tillbaka :)

Ät och var glada, haha!

PUSS<3

RSS 2.0